Традиции и вкус: как сиренето Président прави Великден още по-специален!

• 15 414
  • 388
  •   1
Отговори
# 60
У нас много харесваме продуктите на President:)
От великденските традиции най- стриктно спазване боядисването на яйца. Козунаци понякога купуваме, понякога правя Simple Smile
На трапезата сирене президент по Великден ще присъства намачкано с яйца и червен пипер за вкусна разядка.

# 61
  • София
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? - Приготвянето на козунаците и боядисването на яйцата.
Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус? - Сиренето винаги присъства на нашата трапеза. Ще го добавя в салатата за великденската трапеза.

# 62
Традициите ни са боядисване на яйца, правене на козунаци, агнешко със зелена салата, да се събере цялото семейство. Сиренето вкъщи се използва на всяко хранене, като основно е в салатата. Отделно за баници, милинки или просто разядки.

# 63
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?

Най-ценните спомени от великденската трапеза са моментите, когато сме всички заедно около масата. Боядисването на яйцата и приготвянето на празничната трапеза. Традициите, които спазваме са боядисването на яйцата, приготовлението за празника, като цяло. Сиренето бих го включила в салата, баница и само така в чинийка.

# 64
Любима традиция до днес – семейното боядисване на яйца. А President бих добавила в пълнените яйца – прави ги по-вкусни и една идея по-специални. 🐣

# 65
Цитат
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?
Още от малка спомените ми, свързани с Великден са боядисването на яйцата и печенето на козунаци. Яйцата правехме със сложени листенца от най-различни растения, набрани навън, заедно с баба. Пак заедно с нея месехме козунаците, тя ме е научила на това което знам и все още прилагам при правенето им.
Сирене включвам във всякакво хранене, било то празнично или не, специално за Великден със сигурност ще го съчетая със салатата. Поне за мен е хубава комбинация и с агнешкото месо, макар че не всеки я харесва.

# 66
Спомените ми са свързани главно с боядисването на яйца, приготвянето на трапезата и прекарване време с близките хора. Бих включила сирененето на Président в солен кекс и на салата.

# 67
Като се събираме цялото семейство на Великден и гледаме в кой ще се падне борака. Все още спазваме тази традиция, освен това спазваме и боядисването на яйца, ходенето на църква, минаването под масата обикалянето на църквата и вземане на благодатния огън. Бих го включа във салатата и баницата която приготвям, с част от счупените на Великден яйца, правя салатка с яйцата разрязвам ги на четири, слагам сиренце и ги поръсвам с червен пипер и малко олио.

# 68
  • Пазарджик
Най-ценното ми спомени ,че се събирахме цялото семейство.Сега вече няма някои членовете ,които много ми липсват,но пък има нови малки попълнения.Сирене President само по себе си е страхотно .Не е нужно да е включено в рецепта,просто чудесно допълнение към трапезата.

# 69
Хапването на голяма трапеза, борбата с яйцата са ми любимите традиции, които пазим живи. Сирене си хапваме непрекъснато, бих го нарендала на филийки с яйце и масло.

# 70
Най-ценните спомени са свързани със събирането на цялото семейство на празничната трапеза. Разбира се, спазва се традицията за боядисване на яйца.

Сирене Président бих включила в яйчената салата Simple Smile

# 71
Най-милите ми спомени са да се съберем цялото семейство, да боядисваме и рисуваме яйца, да си чукаме с яйца.

Сиренцето присъства постоянно на нашата трапеза, самостоятелно, в салатка.

# 72
  • София
Най-ценните ми спомени са боядисването на яйцата и месенето на козунаци.
Сиренето на Président бих използвала за яйчена салата и баница с домашни кори, която си приготвяме винаги на празници.

# 73
Великденските традиции за мен започнаха, когато се омъжих. Мъжът ми и баба му винаги са месили домашни козунаци заедно и са подготвяли всичко за празничната трапеза. Сега, когато я няма, всяка година се стремя да поддържам споменът жив - да си омесим сами козунаци, колкото и да сме заети - това сме го приели за наша традиция, която искаме да предадем и някой ден на детето ни.
Сиренето Президент бих включила в пролетната салата или баницата, която е неделима част от всеки празник вкъщи.

# 74
На Великден традиционно си правя козунак и боядисвам яйца. Децата помагат (или поне се опитват) и в двете занимания. Сиренцето бих го включила към плато мезета на великденския обяд.

Общи условия

Активация на акаунт