Банята - тема 49

• 28 871
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Работи. В смисъл не се е счупил.
За душа го ползваме ако има значение.
Бих го снимала но водата ни е ужасно вяровита ..а не съм го чистила  Blush

# 496
В немския амазон също има доста черни смесители и душ-системи, пак китайски. Не за 20 евро, разбира се (не знам в тему колко струват), но пък има рейтинг (брой положителни мнения от реални купувачи) и реални отзиви на реални купувачи. Аз чета много внимателно особено отрицателните мнения, като индикация какво се или може да се прецака най-често.

Скрит текст:
Преди 2-3 месеца купих от там кухненски смесител като временно решение - хем да е стенен (сега няма как да променям ВиК инсталацията), хем да е малко по-фешън. Купих го с един чарколяк (и в България има такива, но не и толкова красиви, ако се наложи при монтажа да променям височината на монтажа), има го и в черно (малко по-скъп и затова поръчах стандартен цвят хром). Допълнителният чарколяк е 12-13 евро, а общо поръчката ми беше 71,54 евро. Засега вече 2 месеца батерията се държи добре, гъвкав чучур, върти се, 2 режима на струята - струя и душ).

В края на 2022 г. купих батерия за мивка за баня, с изискване да има извод за душ-слушалка. Оттогава се ползва редовно, няма проблеми (да чукам на дърво!). 85 евро. Има и в черно, но на мен ми трябваше стандартен цвят хром.

Все са китайски. По българските сайтове не намерих сходни модели, на сходна цена. Прочетох старателно мненията в амазон-а и за двата.

# 497
Ние залагаме основно на Видима.
Китайски не бих купила /освен тая издънка..но ми се искаше в черно да видя как ще е/. Скоро ще го разкарам обаче и пак ще взема видимска батерия.

# 498
Да знаете,че има и гъвкави смесители. Не като шланга на душа,ами чучура е от някаква материя,която хем е твърда,хем е мека и може да се огъва.

Имам мерак да си купя златни смесители...а ла Тръмп Тауър... Yum

# 499
  • София
Аз имам такъв гъвкав в кухнвта и ми е страхотно удобен. Някакъв китаец от амазон и си го харесвам.
Виж с видима нямам добър опит.

# 500
Купих гъвкав такъв,  черен, за кухня на апартамента под наем- на третия ден протече и го смених с обикновен.
Аз през амазон, имам достатъчно испански производители,  та не рискувам  с китайски,  не заради друго, а защото не им знаеш чарковете.  Преди време бях си наумила за една баня тип водопад, май по ковидно време беше, та нямаше избор- взех китайски.  Ей, няма такова скрибуцане , няма издържане- изхвърлихме я.

# 501
  • София
Всъщност не пише какъв е трябва да погледна на кутията
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0D31PRVSD/ref=sspa_mw_detail_4?ie … ZXRhaWwp13NParams
Все едно де, не е за баня.

# 502
Баш от тези, с черната метална част.
Избрах,уж най- продавания, испански, керамичен...нъцки!
Много са ефектни, но явно не са премислили ,движението как се отразява на връзката.

# 503
  • Варна
На мен не ми трябва черен. Обикновен цвят смесител за душ, държа да е без чучур за вана и също да е термостатен. Гледах в Тему има разни по 70 лева. За квартиранти е, така че без Видими и Гроета, нещо евтинко, немарково, да изглежда файско.

# 504
Аз за наемателите сложих видима  именно защото не искам да ме викат често/скоро, ако протекат/се развалят нещо.
По 90-100 лв смесители взех, цвят хром.
Вариант е и Лидл.

# 505
  • Варна
Ако ми намериш термостат под 100 лева… 😁

# 506
Лидл например. Бих следила там. Имат и 5г гаранция обичайно.

# 507
  • Варна
Да, ама не мога да чакам да се появи. Ще обновяваме в края на месеца и имам 2 седмици време.

# 508
Е..да.. когато времето те притиска...

Ако се звънне на нац.им телефон..ще кажат кога очакват. Пролет и есен по спомен ги пускаха. За жалост не ходя често вече там и не следя темата от 3-4г..та не мога да помогна. Но бяха около 90 лв мисля термостатните.

# 509
някой ползвал ли е продукти на Sanotechnik ? Търся душ корито и там ми допаднаха няколко. Търся определен вид, масово са на Inter Ceramic, но майстора ме посъветва друго да е, не тази марка. За душ кабина гледам, че имат интересни модели, но сякаш днес в Хоум Макс една Рока ми грабна окото (и ограби портфейла Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт