Банята - тема 49

• 28 880
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз имам няколко бани и всичките са с прозорец в душ зоната. Използваме интензивно само две и едната от тях е такава тясна. Нищо му няма на прозореца, освен, че се вижда котлен камък, ако не съм го мила повече време. Намазвам го яко с оцет и се изчиства. В по-широката баня, не се мокри много.
Моите са алуминиеви, но не мисля, че има много значение.

# 481
Здравейте!
Нахлувам в темата в търсене на информация за ето тези плочки.
Скрит текст:

Абсурд да са били някакви скъпи. Ако някой се сеща как се казва серията или пък има изостанали (срещу заплащане естествено), ще ми е от голяма полза. Трябват ми 15-20-броя. Размерът е 20/30 см.

# 482
  • София
Не знам да се такива 🤔https://ac-at.net/portfolio_page/aroa-20x30/

# 483
  • Варна
Аз днес си поръчах в Джорди 22 две кашончета от много стара серия на Кай (поне 15 годишни). Ще къртим малко в една баня заради теч. Не очаквах, че все още се продават. Много съм щастлива. Нямах представа как се казва модела. Търсих по снимка в Гугъл и лесно ги намерих.

# 484

Мисля, че са точно те. Огромно благодаря! А хем търсих по изображение...

# 485
Дами и господа, много сте писали, ще се връщам да чета.
Въпроса ми е следния. Къде в София има голямо предлагане на шкафове са баня, душ системи и изобщо всичко за банята, но първите две ме вълнуват много. ходихме в Баня стил, Бриколаж, Практикер и всички хипермаркети строителни, но не намирам моя шкаф. Търся с дължина поне 1м.?

# 486
  • Варна
С такъв размер май само по поръчка. Триано изработват всякакви размери от ПВЦ, имат каталог с модели и цветове. Аз поръчах моят шкаф за мивка 1 метър на тази марка през Баня стил, но много магазини ги предлагат. Трябва специално да питате, не винаги има мостри.

# 487
Пролетно цвете, опитай ако искаш със Studio Sense.
Като отвориш раздела мебели за баня и след това шкаф с мивка отляво се появява нелошо филтриране. Там може да зададеш ширина, дали да е pvc, mdf или друго.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 21:14 от Защо ме търсиш?

# 488
  • София
Пролетно цвете , с дължина 1 м има и в ИКЕА, но май всички са MDF.

# 489
Дами и господа, много сте писали, ще се връщам да чета.
Въпроса ми е следния. Къде в София има голямо предлагане на шкафове са баня, душ системи и изобщо всичко за банята, но първите две ме вълнуват много. ходихме в Баня стил, Бриколаж, Практикер и всички хипермаркети строителни, но не намирам моя шкаф. Търся с дължина поне 1м.?
Викард има шоурум в София. Имаха изложени и такива широки шкафове.
На Ботевградско шосе има няколко магазина за бани и шоурума на Интеркерамик. Там може за се разглежда, но не и да се пазарува!

# 490
Сърдечно благодаря на всички за предложенията. Записвам си и тръгвам на огледи. Дано да го открия с ваша помощ.

# 491
С такъв размер май само по поръчка. Триано изработват всякакви размери от ПВЦ, имат каталог с модели и цветове.

Триано имат и сайт, там пише, че може да пишете за нестандартна поръчка. Може да пробвате.

# 492
  • Варна
Някой ползвал ли е смесител от Тему?

# 493
Аз. Черен. Около 60 лв беше.. Обаче е много компромисен..чашките са тънки като капачките на киселото мляко от соца...ако ги помниш. Алуминиевите.
Шлауха се пукна на втория месец.
Като цяло не бих повторила.

# 494
  • Варна
А като механизъм как е?

Общи условия

Активация на акаунт