Мартенски бебета 2025

• 5 011
  • 130
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, има ли някое бебче на аптамил AR - антирефлуксно мляко?

# 121
Ние бяхме за кратко, но го спрях понеже му ставаше тежко на коремчето и се гърчеше докато ядеше.

# 122
Ние бяхме за кратко, но го спрях понеже му ставаше тежко на коремчето и се гърчеше докато ядеше.

Как го разтваряхте? Понеже при мен все е на бучки

# 123
Ние сме на Аптамил пронутра, първите кутии, от малките, ни бяха все на бучки, после започнахме да взимаме от 800, където има място за лъжичката. Ако тя се овлажнява, има много полепнало мляко по нея, може и тя да овлажнява останалото. Също така, поръчваме от Амазон и се разтваря су-пер.

# 124

Моето бебе е на Хип АР и пак става на бучки. Едно момиче ми каза един трик и наистина действа. Слагаш водата, млякото в шишето и разбъркваш с малка лъжичка. Така почти няма бучки.

# 125
И ние сме на Хип антирефлукс. Слагам първо студена вода (на стайна температура), после млякото, разбърквам с лъжичка и доливам топла вода. Така се разтваря добре и не остават бучки.

Моето бебе е на Хип АР и пак става на бучки. Едно момиче ми каза един трик и наистина действа. Слагаш водата, млякото в шишето и разбъркваш с малка лъжичка. Така почти няма бучки.

# 126
Момичета на коя марка/производител давате витамин Д3 на бебчетата? Трябва да са капки, но има много видове на пазара. Аз взех Ойлесен, но чета че масово дават Детрикал и Вигантол (който пък е нужно рецепта за него)

# 127
Ойлесен съм и аз.
Педиатър каза до година без значение от марка.

# 128
На мен ендокриноложката и педиатърката казаха само Вигантол и за двамата.

# 129
А някоя лепяла ли е пъпчето на бебчо, защото педиатърката ни препоръча, каза че е отрязан зле и сега е като херния се получава - изпъкнал напред. Колко време и го лепихте и от кой ден на бебчо започнахте?

# 130
Аз слагах лепенки за пъпче повече от два месеца, започнахме когато бебка беше на около месец. Прибра се минимално пъпчето, има още много какво да се желае, но спрях да слагам лепенки тъй като реално прибирането се случи още в първата седмица- две и после месец и половина никаква промяна.

Общи условия

Активация на акаунт