Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 33 695
  • 825
  •   1
Отговори
# 105
Гери, честита Анна, да расте жива и здрава Simple Smile Sparkling Heart
Слънце, бъди жива и здрава и на следващия ти рожден ден да ни замеряш с памперси Flowers Hibiscus

# 106
Фей Грабя с пълниии шепи розово..❤️
ВаНиЛа Стискам палците и на краката! 🙏
Слънце Честита бъди! 🍀 Каквото ти е на сърце, дано се сбъдне! 🎂

Аз минавам да ви споделя моята драма с прословутото ми подкожно топче .... нарича се Атером и следващата сряда ще ми го махат оперативно с местна упойка. Някоя от вас да е преминавала през подобна манипулация? Не ме е страх, но колкото и да е има нотка притеснение.... Simple Smile

# 107
Честит Рожден ден, Слънце ! Бъди здрава, щастлива и обичана! Heart
ВаНиЛаСтискам палци за най-добрия развой!!! Heart
Фей Започвам и аз да пълня джобчетата с розов прашец! Sparkling Heart

При мен се оказа, че О е минала, но случайно сме правили опит в деня на О. Опрова не ми сложи инжекция и вече започва дългото чакане. Имах още 2 фоликула, които според нея трябвало да се спукат вчера, та се отчетохме. Дългото чакане започва...

Белийв, моя приятела премина през такава процедура декември месец, нищо й нямаше, само същият ден й казаха да не шофира. Казваше, че не е имало болка, нито по време, нито след процедурата. Не е пила болкообезболяващи и не си промени начина на живот - на следващия ден влезна в залата да тренира

# 108
С температура съм. Ще се гръмна…. Два дни след трансфер и сега ще се изпържи мъничето. Не знам как ще се изолирам при следващия трансфер, но ще е страшно! 😭

# 109
  • На изток от Ада
С температура съм. Ще се гръмна…. Два дни след трансфер и сега ще се изпържи мъничето. Не знам как ще се изолирам при следващия трансфер, но ще е страшно! 😭
колко е , пии парацетамол

# 110
Ванила, пии парацетамол, позволен е.
Аз още не съм ви дочела в новата тема, довечера ще дочитам.
Честито на бременните, днес час прочетох и за Фиона!😍 Много се зарадвах!
При мен само разочарования и все по чесно се замислям дали просно да не се радвам на това което вече имам вече.

# 111
Ванила, взимай парацетамол, но не се настройвай така. Heart
Колко жени са били с температура, на АБ, други пък са правили какво ли не, докато разберат, че са бременни...
АА го беше написала веднъж "Здрав ембрион нищо не го мори". Да ме поправи, ако не я цитирам правилно.

# 112
  • Be realistic - plan for a miracle.
Нищо няма да изпържиш! Мило Ванилче… което е тръгнало да идва, нищо не може да го спре. Което е твое, няма да те подмине. Радвай му се сякаш е вече тук. Представяй си го, докосвай го, вдишвай го… вярвай❤

# 113
Пих, доктора ми писа 3х1 от 500мг…. 38.4 беше

# 114
  • На изток от Ада
Мисли положително Ванила! Правиш което можеш!

# 115
Ванила Стискам палци всичко да е наред и да имаш успешна бременност.  Аз бях пила Аулин и други обезболяващи, снимки на зъби,  3D скенер и тн. Пък ей на малката се ритка до мен. ❤

Кенди Как си? Разминаха ли се онези симптоми.

# 116
Ванила, а други симптоми имаш ли, щото ако е само Т.. може да е имплантационна реакция, да се окопава бубенцето и да ври и кипи около него. 

Бивам Пълнолуние, благодаря, че питаш!:heart:
Люлея се от време на време на рандомизиран принцип, не мога да легна на лявото си ухо. Почвам да падам заедно с леглото от 257мия етаж..Но да кажем е по-добре в сравнение с преди седмица.
Та обмислям след Великден да ида в тоя кабинет и да ми правят, каквото искат да ми правят и да видим докъде ще стигнем в научните експерименти.

# 117
Благодаря, момичета. Много мило предложение, Кенди. Не бях чувала за такава реакция. Имах диария сутринта и цял ден ми е супер изморено. Мислех, че е от прогестерона.

# 118
Ванилка, положителни мисли, нали в началото имунитета пада, за да не се отхвърли ембриона? Не го мисли негативно, момичета с Ковид имаха успешни бременностти , всичко ще е наред ❤️

# 119
  • Замък сред облаците
Ванила, взимай парацетамол, но не се настройвай така. Heart
Колко жени са били с температура, на АБ, други пък са правили какво ли не, докато разберат, че са бременни...
АА го беше написала веднъж "Здрав ембрион нищо не го мори". Да ме поправи, ако не я цитирам правилно.

На Мацето е цитата, аз само повтарям като грамофон 😅

Общи условия

Активация на акаунт