Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 33 694
  • 825
  •   1
Отговори
# 90
  • На изток от Ада
Честита Ана!

# 91
Гери, честита Ана, да ви е много здрава и щастлива и скоро да прави чаени партита с кака си! Gift Heart

# 92
Gery, да ви е жива и здрава, и да расте много щастлива! Hug

# 93
Честито розово, Fayona!!! 💖🩷
Гери, да бъдете много здрави и да се радвате на гласа на Ана винаги 🌸🧚 да расте безгрижно и щастливо заедно със сестричката си!!

# 94
Хейй, Файона, кога мина толкова време. Точно от твоето розово грабя с пълни шепи Sparkling Heart Да си стои на топло до термин и да изпитваш най-прекрасните емоции през тези месеци.
Гери, честито! Добре дошла на Ана, да расте здравеа и безгрижна.

# 95
Гери, честито! Да ви е здрава и щастлива 💗

# 96
Честито на Гери и Фей! 🥳🌸🐣

Аз като почнах да ходя на игли миналата година и след 2 рата сесия забременях. Но сега пак ходя от декември и нямаше такъв ефект, та естествено всичко е относително. При първата Б продължих да ходя до 3 м, за да ми помага с гадене и т.н. След една сесия директно повърнах и тогава реших, че нямат никакъв ефект. Но тази зима някак си ми се доходи пак и първата ми сесия беше много болезнена и изтощителна. Сякаш много неща промени. Но като почна да ходя редовно и не усещам такова влияние. Затова и сега съм разредила доста сесиите. Не знам помага ли, пласебо ефект ли има, но моята идеология е че все нещо трябва да ни помогне, така че не трябва да спираме да опитваме докато не стане. Simple Smile

Салсера, да, към момента класическото оплождане изглежда по-успешно. Дано само да са здрави ембрионите.

# 97
Аз се чудя защо нямам известия от темата, а бг-мама просто е решила да ме остави без.
Файона, честито розовко и успешен финал пожелавам!
Гери, честито бебе! Здраве и щастие!
Ванила, супер резултат, пожелавам успех!
Наси, мерси че питаш, няма цикъл, утре съм на преглед. Усещам една неприятна тежест в яйчниците та ще видим какво ще ме изненада този път.
На иглотерапия ходих и аз след препоръка на Калчев, обаче схемата 6 дни да ходя в работно време до Симеоново ми беше непосилна и си харесах един човек в инстаграм, който тъкмо беше взел да набира популярност. При него адски ме болеше и ходех с мъка всеки път. Освен че ФСХ и Естрадиол 2-3 месеца ми бяха в норми (после не бях изследвала), ходих и при Калчев и той също потвърди че е ок кръвотока миналия юни. Няколко месеца след неуспешен трансфер пак изследвах ФСХ и Естрадиол и бяха ужас, та реших поне за тях да тръгна пак, сега съм при д-р Дончо Лисийски. Не мисля, че той е с репродуктивна насоченост, слага ми игли на цялото тяло, но за момента след -1200 лв и 8 процедури не бих казала, че усещам ефект.

Скрит текст:
Забравих най-важното, черпя ви за последната ми година преди 30:

# 98
Момичета, а за да кандидатствам за такова финансиране на естествен цикъл, трябва първо да имам 4 неуспешни инсеминации ли? При условие, че съм на 41г. това не е ли пълна загуба на време.
С мъжки фактор не мисля, че можем да се класираме, защото единственото фрапиращо в момента е 1% морфология.
Ние сме в тоя филм и затова си плащаме.
Здравейте! Мернах някъде, че сте при доктор Цветков... Може ли да ми кажете колко горе долу ви излиза процедурата във Вита? Може и на лично съобщение, ако желаете...

# 99
  • София
честита радост Гери!

# 100
  • На изток от Ада
Слънце честит рожден Ден!

# 101
Слънце, честит рожден ден!
Нека днес затвориш предишната страница и следващата да сбъдне всичките ти мечти! Nature Star2

# 102
Честит рожден ден Wink каквото ти е на сърце, това да се сбъдне и да си имаш едно мъничко подаръче в пелени за следващия рожден ден Simple Smile

# 103
Записвам се и аз с малко закъснение в прекрасната пролетна тема,  с благодарности на Рейв и на Токио за орисването!

Фей честито розовко, пълня джобове и буркани! Sparkling Heart

Гери Да бъде здрава и да ма най-щастливото детство, прекрасната малка Ана! Heart

Ванилка  Стиснати палци!

Слънце да си жива и здрава, пожелавам до следващия РД вече да гушкаш своята мечта! Flowers Four Leaf Clover

Добре дошли на новите попълнения и дано не се задържате много! Flowers Four Leaf Clover

При мен нищо ново, мина първия Ц след А и утре съм на преглед 9ти ден, да видим как тръгва О. Ще си действаме вкъщи и така.

# 104
Здравейте на всички,моля за прием при вас . Аз съм на 32 , моя мъж на 39,опитваме от три години за бебче ,като последната една година тръгнахме по репродуктивни лекари . При мен има инсулинова резистентност ,ПКЯ, но съм с редовен цикъл и понякога яйцеклетките ми не се отделят ,а стават на киста . Цветната ми снимка показа  проходими маточни тръби Януари месец ,и въпреки нея отново не настъпи бременност . Вчера мъжът ми пусна спермограма в Ню лайф и това е резултатата. До колкото разбирам всичко е наред ,освен изключително лошата морфология ,като според лекаря ни,по естествен път е почти невъзможно да стане бременност ,което изключително ме разстрой и не знам дали има смисъл повече да правим секс с цел бебе.За сега обмисляме инсеминация и ако и не стане и с четирите опита инсе,мислим да подадем документи за ЦАР за ин витро с тях . Има ли други жени,забременели с такава спермограма на мъжа и как им се получи. Благодаря ви.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 14:03 от DidiAnton9386

Общи условия

Активация на акаунт