Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 33 300
  • 825
  •   1
Отговори
# 75
Файона, честито розово! Да стои на топло до термин💜
Ванила, чакаме те с високо чхг🤞

# 76
  • София
Фей, честито розово!
Скачам и аз в прашеца, сбирам белким нещо ме огрее някога!

# 77
Изпитвам нещо необяснимо, отвъд мен. Преди няколко месеца като най-добрата ми приятелка от детските години ми сподели, че чака бебенце и е момиченце, откровено си пострадах тайно няколко дни и се чувствах като най-лошия човек на планетата. А сега не мога да си намеря място от щастие заради фейонка .... това говори само по себе си мисля. Heart
Честито фей, днес освен теб, безкрайно щастлива съм и аз. Благодаря!

# 78
  • На изток от Ада
Мср и аз така , при етърва ми. Но тогава си казах че тя заслужава понеже е на 36г , това преди 6г . Ето сега аз съм на 36г..
Дори се разревах при изписването, и няколко пъти когато виждах Цвети.....

# 79
Фей, честито розовко, слагам в чувала и все с добри новини да влизаш Simple Smile
Ванила, стискам палци това да е вашето чудо и да е здраво. Искаш да кажеш че от тези 7 ембриона само 2 са ИКСИ ли, т.е. при вас класическото е по-успешно?
Катс, Калчев какво ще прави с кръвотока и въобще каква е причината за влошения кръвоток?

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 15:20 от Salsera

# 80
Fayona, честито момиченце! Да расте в коремчето ти със здраве ❤

Преди няколко дни и моята приятелка каза, че е бременна и вече са на 6 седмици. Нещо в сърцето ми прескочи, но определено се зарадвах за нея. И мисли като „кога ще разбера какво е да си бременна“ веднага започнаха да се въртят в главата ми.

# 81
Фееей❤️❤️❤️ Пупупу айде до термин и да ни мяташ нааканите памперси ❤️🌷 При кого се следеше ти, нещо съм изпуснала?
Салсера, за кръвотока ни изпрати на иглотерапия. А за причина не го попитах и днес гледах в нета, но не ми стана много ясно точно какво го причинява, но каза че можело да причинява структурни аномалии в плода, ако е такова лошо кръвоснабдяването. Ще питам, другия месец съм на проходимост при него и отсега мисля какво друго да изясним, че доста време стоях и ме гледа и вече накрая аз поне се уморих, то преди това работа, каране в дъжд..

# 82
Благодаря ви, момичета! Heart

Кате, следя се при "обикновен" АГ - д-р Наталия Узунова от Софиямед. Харесах я още преди повече от година, когато по спешност отидох при нея без да я познавам, лятото следих при нея кистите, които ми се получаваха. Сега като видях положителния тест нямах съмнение, че искам тя да ме следи и, живот и здраве, да ме изражда.

# 83
Здравейте, нова съм в тази тема, може би сте ме засичали в някои от другите Simple Smile
Moжете ли да споделите повече за кръвотока и иглотерапията? Аз имам коментар от Сигридов, че защото ми е малко малка матката (забравих вече фенси термина, който използва, преди година бях на преглед при него) е вероятно да се наблюдава и лош кръвоток към яйчниците. Били свързани нещата. Та може би ми били зле яйцеклетките заради това.
Та за какво правите тази иглотерапия? За подобряване на кръвотока преди стимулация или преди трансфер? Яйчниците ли са таргета за подобрение при тази терапия?
На мен ми предстои цветна снимка в Турция, според нея решение дали да правим хистероскопия с надраскване преди трансфер. И после трансфер най-късно след 2 месеца да се надяваме (имаме 2 добри балансирани бластоциста).
За следене преди трансфер са ми препоръчали Калчев. Да разбирам, че има много добра апаратура и поглед за състояние на яйчници и матка? И мога да го разпитам по темата и да препоръча нещо?

# 84
Феййй, колко хубави розови новини, всичко да върви по мед и вода до края на бременността ти!
Ванилка, Катес, и аз живея в Симеоново, може да ме викнете и мен на кафето Yum .
Ванилка, станалото станало, важното е, че имате страхотен резултат от тази стимулация, дано никога повече не се налага да правиш друга и сред тези ембриончета да са всичките ви деца. Стискам палци след една седмица вече да се похвалиш с положителен тест!

Катес като разказа за Калчев, се замислих, че и на моя амбулаторен лист са ми написали като план за действие: иглотерапия, физиотерапия, микробиом. Но коментирахме и направихме само микробиома. Предполагам, че препоръчва на почти всичките си пациентки иглотерапията. На мен ми е в квартала Салус, ама не съм останала с убеждението, че това нещо ще ми помогне Thinking.
Ще чакам значи Прего да сподели, дали има някакъв забележим резултат.

# 85
  • На изток от Ада
Тя жената на Калчев е по физиотерапия и затова той препоръчва

# 86
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз в Салус бях на пълния пакет началото на 2024 (игли, физиотерапия, масажи) и не съм имала успех досега, но аз съм с НЯР.
Бях си с редовен цикъл и овулация обаче. Но аз с тях не съм имала проблем и преди това.
Сега ходя веднъж седмично на друго място, но междувременно имах 4-5 опита на ЕЦ и тялото беше взело да сдава. Иглотерапията ме вкара в релси. Ще споделя пак след 2-3 месеца, че съм на десетина ходения в момента.

# 87
Момичета, много искам да се запиша в тази тема с пълно сърце от радост, но още не смея… Според вас имам ли шансове с тест на 10ти ден след СЕТ на 1 петдневен… след три неуспешни с 0 имплантация, за първи път виждам нещо различно от нула, но е нисичко и ми се е свило сърцето

# 88
  • На изток от Ада
Ksun ниско е но виж дали се удвоява след 48ч

# 89
Момичета на 11 април станах мама на втора принцеса Ана. Идвам да ви замерям с наакани памперси и да ви пожелая на всяка една от вас по едно такова мъничко щастие Simple Smile след 2 години опити още не мога да повярвам, че нашето малко чудо се появи и огласява вече къщата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт