Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 33 232
  • 825
  •   1
Отговори
# 135
Mamabear, ти как си?

# 136

Черпя ви виртуално за моя 30-ти рожден ден! 🎂

# 137
BeLive, честит рожден ден! Пожелавам ти тази кръгла година да ти донесе баланс във всички сфери на живота ти - да си много здрава, все така обичана, ценена на работа и нека до следващия рожден ден да си излязла вече по майчинство! Nature Sparkles

# 138
Честит рожден ден, Белийв! Здраве, щастие и бебе пожелавам! Heart

# 139
  • Ст Загора
Честит рожден Ден Белив ! Жива и здрава и догодина мама!

# 140
Believe, честита да си! Здрава и много щастлива! 🍀🤍💸
Anigo, много мило, че питаш 🤍 Ами с бобчето всичко е наред, но аз се озовах в болницата. Не можах да се сборя с повръщането. Седмица почти се мъчих и по цял ден на легло, но не стана работата. Док, като ме видя и се хвана за главата защо съм се мъчила толкова. Наливат ме с разни банки, не съм повръщала днес, но гаденето продължава. Явно до 12-16 седмица някъде ще бера душа и ще се моля да не заприличам на стафида /вече съм с около 2кг+ надолу/. Винаги като съм чела за такива отслабващи девойки и съм се чудела как по ягодите се случва това /аз с успешната бременност ич не бях свалила въпреки гаденето, само дебелеех/. Ама ей го на. От първо лице ед.ч го  разбрах. 🙄🤦😁

# 141
BeLive, здрава да си и да се случват всичките хубави неща, които са за теб! Nature Sparkles
МамаМеца, да те хидратират, да те вдигат на крака и да си чисто нова съвсем скоро! Yellow Heart

# 142
BeLive, да си много здрава и щастлива! Hug

Mamabear , дано не продължи дълго това повръщане/гадене... А някакви хапчета, които да можеш да пиеш, докато минат тези г.с ?

# 143
Mamabear, дано по-скоро преминат неразположенията.
Believe1211, честит рожден ден! Пожелавам ти мечтите ти да се сбъдват по най-добрия начин за теб и ако може по-бързичко! Gift Heart
Среднощно слунце радвам се, че се разкри мистерията с този цикъл. Добре, че си се ориентирала и сега знаете да опитвате. Стискам ти много палци!

Аз май яко ще пия сок от филм на този опит. Цял ден меря Т, заради вчера, и поддържам 37.3. Изобщо не я усещам и ако не мерех нямаше и да разбера. Но нали и прогестерона така действа, та се опитвам да не се побъркам от надежди и страхове.

Sisicat, как си ти? Как ти се отразява дългото чакане?

# 144
BeLive, да си много здрава и щастлива! Hug

Mamabear , дано не продължи дълго това повръщане/гадене... А някакви хапчета, които да можеш да пиеш, докато минат тези г.с ?

Изписаха ми първоначално свещички... Не ми помогнаха, само ъъъъъ .. дискомфорт отзад ми създадоха. От тук нататък единия док каза да ходя да издирвам бисквити с джинджифил или де що намеря /нещо, което все пак да понеса/ с джинджифил.. уж облекчавало гаденето. Та и това ще пробвам със сигурност /нищо не губя така или иначе/. При изписването ще видим какво ще ми кажат като официална терапия, но не вярвам нещо кой знае какво да ми изпишат. В краен случай пак ще ме вкарват за вливки. 🤷🤦
Ванила, а имала ли си остри моментни пробождания в яйчниците? Не знам дали е съвпадение или не, но и миналата година февруари като забременях и тази година точно в един определен момент имах много рязко пробождане ниско долу. Ама все едно с някаква игла ме боцкат. Помня и конкретно момента и обстановката. И в двата пъти след това се оказах бременна. Миналата година имах имплантационно кървене, сега обаче нямах. И с други дами съм го обсъждала преди - и те са имали. Разбира се, възможно е всичко да е абсолютно случайно.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 20:07 от MamaBear*

# 145
Има едно антиметил, с джинджифил е и може да се пие от бременни.

Това с острата болка в яйчника и аз го имах, когато забременях. Болката беше от яйчника с жълто тяло.

# 146
Believe1211 Честит Рожден Ден, пожелавам ти здраве и сбъднати мечти.

MamaBear Пробвай с джинджифил, дано ти помогне. Аз пробвах какво ли не за това гадене и ефект 0. Деган, вомакур, антиметил, Емил … В средата на 5я месец ме отпусна това денонощно гадене, но киселините все още не ме оставят. Дано при теб много скоро те отпусне. За килограмите е нормално, спокойно. Аз даже и в 9я месец свалих малко килограми и финално бях качила 6,5кг за цялата бременност. Но девойката е добре и е наред.

При вдигане на прогестерона и моята температура скача над 37 и е стигала до 37.3.

Кенди Мисля, че имаше някакви упражнения за тези песъчинки, но сигурно ги правиш. Дано бързо отшуми всичко.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 20:34 от Пълнолуние

# 147
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз съм имала такива много пъти от яйчника, който е овулирал въпросния месец, но без бременност. 😕

# 148
Ванила, я си премери няколко дни базалната Т.
Гледам, че при мен се е въртяла около и леко над 37 малко преди положителния тест. През деня се вдигаше до към 38 (но не е минавала), бях си купила термометър за офиса, втрисаше ме, но не съм била болна, не съм имала никакви други оплаквания. Мерила съм БТ до към 6-7ма седмица и е била 36,95 последно.

МамаМеца, аз смучех едни с джинджифил и май са тези, за които Аниго говори, ставаха си за бременни.

# 149
  • Ст Загора
Мама беар съжалявам че така се чувстваш.

Общи условия

Активация на акаунт