Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 33 228
  • 825
  •   1
Отговори
# 150
  • Замък сред облаците
Нормалната човешка температура има циклични повишения през деня като късния следобед и привечер е около 37,5.

# 151
Извинявайте,ако се вмешавам.Успях малко да попрочета.Първо честито на пухкавелките Stuck Out Tongue.Лека бременност!
За гадене ми помагаше мирис на цитрус-портокал,лимон и сок от кисели краставички или вода с резен лимон./по едно време и пепси туист/.После нищо…даже два пъти стигнах да повърна малко кр*в…Постоянно имах мъчителни киселини и в 6 м.отидох на гастро и ми предписаха хапчета за преди и след хапване /против киселини/.Знам,че няма универсална рецепта против гадене или киселини,НО аз да споделя .Ако мога да спестя на някой дори някой месец тия неразположения…
За тези,които са изпитали мъка,благородна завист или каквото го усещате меланхолично чувство при новина за бременна приятелка-напълно нормално е,когато се борите за същото.Все пак не се сдухвате заради пуловер или телефон…Аз не съм се задържала дълго в темата и въпреки това помня как се питах дали няма проблем,дали нещо нямам грях,защо и дали ако не се получи дълго време се случва на мен и кога и дали ще изпитам огромната радост да стана майка.Ииии да…/повтарям се/ -отстрани е мн лесно да се каже спокойно,ще стане.Мисълта ми е…чувствата Ви са съвсем на място да искаш да дойде и твоя ред да видиш двете черти и да преминеш през всяка гадост на бременността,защото си ЗАСЛУЖАВА!
Мацки,не искам да Ви досаждам,просто чувствайте се както си искате и не си дръжте емоциите във Вас и не се притеснявайте от тях!Разбира се,че се и радвате.Досега няколко приятелки ми казаха ,че са бременни някои за първи път,други за втори и дори ми се доревава,от КЕФ!
Ако трябва да си призная дори на мен ми се иска пак,но си имам съображения да не го направя.Доста често се връщам назад и си припомням как беше,преди и след като родих.Как пораства един човек пред теб…Пожелавам на всяка да изпита това-щом човечето се появи в родилна зала да онемее,просто да я облее емоцията на сбъднатата мечта. Simple Smile

# 152
Джинджифил и лимон във вода облекчава гаденето. По принцип при гадене така го пия (с топла вода), а иначе и с мед. То си става като чай, освен това е полезно. През зимата пия литри. Пробвай.

# 153
И аз се записвам да ви следя. 🍀🍀🍀
Пожелавам успех на всички!
Ванила, мен ми звучат добре симптомите ти. Само следи температурата.
Аз също имах силни пробождания, а първите 2-3 дни си ме болеше постоянно ниско долу. При едно от силните пробождания бях права и за малко да поседна на пода. Много силно ги усещах. Също си спомням, че имах лека температура и диария (за един ден).
Така че силно стискам палци!

Аз съм леко настинала и се чудя как да преборя ужасната хрема. Инхалации не ми помогнаха. Следя температурата за всеки случай, вчера беше започнала да се покачва и пих един парацетамол, но за хремата .....
Предложете нещо 🙏

# 154
Белийв, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и обичаща! Нека на следващият ти рожден ден да се е сбъднала най-съкровената ти мечта!

Ванила, благодаря, че попита. Опитвам се като цяло да си намирам занимания, на гости сме за празниците на нашите, разходки с кучето, книги, но мислете ходят все на едно място… 😅😅😅

Вече стана по-скоро някакво нетърпение, защото запазих час за при д-р Станулов за началото на юни. Ако е неуспешна стимулацията ще се видя с Калчев дали има какво да проверяваме още, повтарям имунологичните и евентуално инсе за фонд

# 155
Честит рожден ден , Белийв! Да си жива и здрава ,много обичана ,щастлива и ти желая скоро да ни зарадваш с хубавата новина.

мама Меца , пий течности по на често , натриев цитрат прахчета може да приемаш , а за киселините 2-3 маслинки ,избягвай мазни и пържени храни ,тежки меса .

Искам да пожелая на всички Светли Великденски празници ,да сме живи ,да сме здрави и до другия Великден да сме се изнесли в отчетни . 🍷

# 156
Момичета, като се скарате с мъжете си после къде ги закопчавате - за парното или на оградата? Така де, как се разбирате после? Ама да се карате за глупости, не е нещо сериозно. Просто цял ден сърдене ми идва повече, особено при положение, че дори не съм виновна. Разбирам да е драмата за нещо голямо, неотложно, ама...мислех, че ние жените се сърдим и сме драма куин.

# 157
Имаше една смешка - как да заговорите мъжа си след скандал - “Ти… като ходи последно в кухнята, хладилникът там ли си беше?”

Аз открих, че моят се рестартира като го плесна изненадващо по задника Grinning Изчаквам 2-5 секунди да зареди операционната система и е чисто нов.   Grinning

# 158
Имаше една смешка - как да заговорите мъжа си след скандал - “Ти… като ходи последно в кухнята, хладилникът там ли си беше?”

Аз открих, че моят се рестартира като го плесна изненадващо по задника Grinning Изчаквам 2-5 секунди да зареди операционната система и е чисто нов.   Grinning

Хахахаа, ох, Кенди, направо чух звука на Уиндоус като го рестартираш ( мъжа ти). Е, оправихме се, ама го заплаших, че при следващ скандал или сърдене, за наказание $екс по 3 пъти на ден. Сега и двамата мълчим и не смеем да се обадим, хаха

# 159
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ахахахаха,  кенди 😄

Ние и двамата сме повредени на тема “да си изговорим нещата” и всичко се сяда и се чисти до половин час максимум след скарване. Това да се подминаваме из нас и да не си говорим дори 10-15 мин не го позволяваме никога, защото и двамата сме имали дългогодишни връзки преди, където тоя тип токсично мълчане е било норма и много сме травмирани и двамата от това. Сега не се допуска и точка. Говорим го - мен това ме тригърна, теб това, аз се почувствах сякаш ме нападаш и застанах в защитна позиция, аз пък не бях прав да повиша тон, ти тук направи двоен стандарт, в случая реагираш като дете и те моля да си възрастен… Абе много поп-психология и себеосъзнаване се вкарва в цялото нещо, ама знам че е трудно. Нашето не е нормата — просто сме много, ама МНОГО опарени от предишни връзки и сме поседяли сами преди да се съберем, а в това стоене сами сме отделили време и за осъзнавания… и така.

Скучно, знам 😁

# 160
На мен ми звучи много здравословно, Прего. Бих искала моят партньор да е отворен за такова държане, но уви, не е. Завиждам на двойки, които зряло могат да си разрешават споровете, независимо малки или големи.

# 161
Ох моя, ако се разсърди, може да му отнема и ден-два да му мине. Ама той с всички емоции е така - бавен е процесора просто. 😅 Добре, че се случва само един - два пъти в годината. Иначе си треперя като стане трудно с бебенце един ден и сме изнервени и изморени как ще се справяме, ама да стигнем до там. Определено ще пробвам задния рестарт - дано сработи. 😅

Еми, за хрема аз съм ползвала разни билкови спрейчета или физиологичен разтвор. Не помагат много, но все пак е нещо. А ако можеш да си правиш промивка на носа, това май е най-добрият вариант. Мен ММ ме мъчеше с някакви спринцовки един път, но не се получи много добре.
За виетнамско чудо също се сещам, но не знам дали е разрешено.

# 162
  • София
еее, моят го държи понякога с месеци ако се разсърди, ама след 20+ години свикнах и не му обръщам внимание Grinning даже си мисля, че се сърди повече точно като не му обръщам внимание Grinning

# 163
Честит Великден! Нека донесе на всички по едно малко чудо и много семейно здраве и щастие! 🐣🌸🍀❤🙏

# 164
  • Ст Загора
Христос воскресе

Общи условия

Активация на акаунт