Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 33 685
  • 825
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Салсера, надявам се дъгата да изгрее скоро след бурята при вас, както и при всички стари кучета!
Да не се сърдят новит попълнения и на тях им го пожелавам, но наистина някой висим тук от цяла вечност! Аз май още не съм стигнала до края на пътя, или поне не го чувствам така...

# 766
За момента добре се движат нещата. Мисля повече да не тествам и да чакам преглед.

Скрит текст:
ЧХГ на 07.05 -101 , а днес 271. Прогестеронът от 82 някъде, днес е 124nmol с два бр. утрогестан от вчера.

# 767
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ех, че хубаво, честито и все така да се движат Simple Smile

# 768
Здравейте, пиша тук с надежда да чуя нещо хубаво. На 22г съм, с моята половинка сме от 6г заедно. Сравнително от скоро правим опити за много желано бебче, от 7 месеца. Всеки месец след опити ми закъснява с по 1 седмица до 10 дни единия път ми закъсня точно 14 дни. Тогава си казах станало е започнах да се радвам и като ми дойде се сринах тотално. Започнах да си мисля какви ли не неща.. цикълът ми дойде на 14.04 и продължи 5 дни (по принцип никога не е 5 дни винаги е 7 дни) правихме опити на 25, 27, 29, 30.04, 3.05 и 8.05. Имам 7 дни до следващия цикъл. Дали е вероятно този път да стане? Започвам да се притеснявам малко вече. Ако продължи така ще отида на лекар.. с такова нетърпение очаквам да видя двете чертички .. 😇 благодаря Ви момичета ❤️🌸

# 769
Следихте ли О с лентички? Това е добър ориентир за предстоящата О, а най-добре си е АГ да проследи О.
Шанс да се е получило има, ако сте се съобразили с дните на О.
Иначе мисля, че 7 месеца не са чак толкова много. За момента не виждам повод за притеснение. Може да започнете с подобряване начина на живот - здравословно хранене, спорт, да проверите основните витамини и хормони.

# 770
Следихте ли О с лентички? Това е добър ориентир за предстоящата О, а най-добре си е АГ да проследи О.
Шанс да се е получило има, ако сте се съобразили с дните на О.
Иначе мисля, че 7 месеца не са чак толкова много. За момента не виждам повод за притеснение. Може да започнете с подобряване начина на живот - здравословно хранене, спорт, да проверите основните витамини и хормони.
Не съм следяла овулацията, чрез приложението гледам тази, която е ориентировъчна. Иначе си пусках изследвания хормони там всичко каквото трябва всичко е наред с тях. И на преглед ходих на гинеколог и там при прегледа и изследванията ми казаха, че всичко е наред. Не са много 7 месеца, но като го искаш и ти се струва сякаш е цяла вечност. След 2рия неуспешен опит разбрах, че бебетата не стават като по филмите 😁

# 771
Приложението няма как да знае без да получава реална физиологична информация от теб. То си знае 28 дни цикъл, овулация на 14ти ден, обаче понякога овулацията е на 17-19 ден и да ти се струва, че имаш закъснение, може да е на 12ти ден и да ти изглежда че подранява. Най-базовото е тестване с ленти и секс около пика, в деня на пика и деня след него или опити през 2 дни след края на цикъла до началото на новия. Най-най точно е проследяване в кабинет от АГ кога точно ще е овулацията и да се действа по негови насоки.

# 772
Моят съвет е да не разчиташ на приложението, а да следиш с лентички. Често има разминаване в базата данни на приложението, още повече казваш, че цикъла ти често закъснява. Т.е информацията от приложението не е много коректна.

Успех и да не се задържаш дълго тук! 🍀

# 773
Не съм следяла овулацията, чрез приложението гледам тази, която е ориентировъчна.
Аз също не съм следила О с лентички, но съм сигурна че моята въобще не е около 14тия ден, а по-скоро около 16-18. Ако искаш пробвай с лентички, май има тема във форума с повече информация за марки ако ти е трудно да избереш.
Аз вчера ви написах, че се удържам от тестове и не се сдържах тази сутрин. Grinning Много гадно като имаш тестове под ръка..

# 774
Излязоха резултатите след 100 часа чакане, повече  в Лина нищо няма да пускам. Прогестерона ми се струва нисък за 10 dpo

# 775
Съвсем в началото е бременността сигурно, повтори след два дена Simple Smile

# 776
Ts.V, тихичко честито, толкова рано си хванала бременността, затова още е по-нисък. Повтори ги и двете 2 дена след взимането на кръвта за този и ще видиш, че и двете стойности ще са значително по-високи!  Nature Star2

# 777
Eхе, какво става, и в тази група и в чакането след трансфер в рамките на 2 часа поне 3 добри новини, честито Simple Smile

# 778
Здравейте от мен!
От много време не съм се включвала и чета отгоре отгоре (изпуснала съм цяла тема и се чудя защо нямам известия), защото при нас нещата се развиха много динамично от началото на тази година и все съм на черешата!!

Влизам само да ви вдъхна кураж (после ще наваксам назад) и да ви кажа да не се отказвате (нещо, което аз бях на косъм да направя)!! За всяко нещо има време и причина. Поздравяам ви с моето коледно чудо, с което наистина си доказах - ЧУДЕСА ИМА ❤❤

Скрит текст:
сори изпусна

До сега не бях го казвала почти на никой, защото самата аз не вярвах, че е истина. Притесненията бяха много, проблемите и те не малко (макар да ме чакат и още трудности занапред), но вече съм малко по-спокойна и скоро бих споделила цялата история ако ще е в полза на други като мен!! За сега това си позволявам да изрека “на глас”, а за повече събирам кураж все още!

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 08:32 от flow_rs

# 779
Оле флоу, нямам думи HeartHeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт