Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 33 706
  • 825
  •   1
Отговори
# 750
Това не променя факта че има черта , горната жена като го разглоби защо никой нищо не й каза ? Защо се дразните с мен ?

# 751
  • На изток от Ада
Казвам го и за теб и за нея .
Иначе пусккай кръвен

# 752
По категоричен тест за бременност от кръвния няма! Съветвам да си знаете... Успех 🍀

Това не променя факта че има черта , горната жена като го разглоби защо никой нищо не й каза ? Защо се дразните с мен ?

# 753
2402, аз не мога да си представя да те няма във форума, винаги си помагала толкова много, с толкова ценна информация. Наистина ще липсваш много ❤ Важното обаче е да се чувстваш добре, аз също виждам смисъл в това, което казваш. Често толкова се вторачваме в бъдещето, че изпускаме хубавите моменти сега, а животът не спира. Аз силно стискам палци всичко да започне да се нарежда - първо апартамент, а после да си прибереш второто бобче и всичко да е успешно до края!
По въпроса с колегите и работата от вчера - да, ясно е, че приоритетът на всички ни е един, обаче прегледите и процедурите не са никак евтини, така че не е толкова лесна ситуация. Аз лично си обожавам и работата, и  екипа и също се опитвам да съм максимално коректна спрямо всички. Както аз имам ангажименти покрай прегледи и манипулации, така и всички останали имат нещо в живота си, с което се съобразяват - деца, болни родители и т.н. За мен най-правилното е да кажеш, че се налага да отсъстваш еди-кога си по спешност (независимо дали причината се споменава) и да се намери някакъв компромисен вариант.
Ани, а Тончев назначи ли ти някакви допълнителни изследвания?
Salsera, и аз да кажа, че не е само в твоите очи тая чертичка. Скапани тестове.. Хайде следващата да е скоро и да е истинска ❤

# 754
Назначи ми, да - още 4 гена, които ще изследване в Геника. Каза, че е почти сигурен, че нещо ще излезе. Да видим. Така или иначе вече хормоналните и генетични причини за изключени, както и болести и физиология - остава или хематология, или имунулогия.

# 755
2402, аз съм повече от четящите, отколкото пишещите, но следя темата доста отдавна и знам твоята история. Поздравявам те за решението, което си взела. Все повече се убеждавам, че има неща, които не зависят от нас и сме безсилни да променим. В този случай за мен най-важното е човек да се помири със ситуацията в този момент и да приеме това което е. И все пак ти пожелавам много красота и чудеса занапред.

# 756
С приятеля ми решихме да изчакаме утре сутрин теста и тогава да преценим за ЧХГ . Ако пак има чертичка ще пуснем .
Ванила , благодаря за подкрепата . Всеки има право на мнение и на подкрепа , права си . Тук всички искаме едно и също и желая на абсолютно всяка от нас скоро да отиде в отчетни . 🩷

# 757
Здравейте, чета темата от доста време, много преди да се регистрирам. Чудих се кога да се включа, не исках да е по време на бейбибума, напускането на 2024(което и да мен е голяма загуба, попадала съм на много теми с нейно участие и винаги е била полезна. Изпращам много прегръдки и съм сигурна, че всичко ще се развие по най-добрия за теб начин). Сега и драмата с Теди. Хубавото е, че темата е на 52 страница и е пред затваряне.
Та включвам се, няма правилен момент. Първо благодаря за многото информация, която споделяте. Полезна ми е сега, полезна ми беше и предните пъти, когато имах нужда.
Накратко моята история. След проблеми със забременяването и два аборта в ранни седмици, последният след инвитро, се включвам в темата да черпя опит и да споделям такъв, ако мога.
Инвитро опита ми беше с 11 оплодени яйцеклетки, от които остана само един ембрион с грейд 3аа. Правихме СЕТ, имах бременност до 9г.с. +1 и на следващия ден я загубих в болницата.
След първата загуба направих много кръвни изследвания, адресирах високорискова тромбофилия, но явно не е само това проблемът. Сега с помощта и съветите на форума записах още няколко часове.
Това, което ме побърква е ужасното чакане, имам чувството, че в момента, в който си помислиш за забременяване трябва да си планираш репродуктивния, следенето, абортите, имунолозите, хематолозите.
При положителен пиклив тест след трансфера (на 7-ми ден) си записах час при лекаря, при когото искам да се следя и сега осъзнах, че при добро стечение на обстоятелствата мога спокойно да си ползвам часа след следващо инвитро, защото е след толкова много време.

# 758
Blqblq, добре дошла ! Дано не се задържиш дълго.
Аз също съм писала за Теди, че е в темата и т.н. , но наистина напоследък тонът изгрубява, такова е и моето усещане. И е важно да се каже и мнение като на Ванилка, за да балансираме малко нещата и да намерим някакъв компромис за мирно общуване помежду ни, независимо как намираме даден потребител и дали ни е приятен. Ако на мен някой ми напише нещата,които се пишат на нея, ще се засегна много и за това аз не бих ги написала на никого. Простичкият принцип , да не постъпваме с другите така , както не искаме да постъпват с нас. Недай си боже да попаднеш в подобно положение...

# 759
Благодаря ви за подкрепата момичета  Sparkling Heart Толкова бях и все още съм в глъбена в това кога ще стане и дали ще стане, че гледам доста песимистично, а и напоследък се случиха неприятни неща в семейството ( на ММ майка му три пъти влиза в болница и докторите не й дават много, но все пак всичко зависи от Господ, та в момента живеем в непрекъснат страх) и тоя тест ни даде надежда от която имахме нужда и после ни срина. То е като да дадеш на дете, което много иска кученце едно и на другия ден да му го вземеш и да кажеш, айде стига ти толкова, порадва му се. И не е само заради теста, а така се чувствам за последните 4 години. Тази седмица спях по 4-5 часа на нощ, паник атаки, не знам как оцелях, днес поне успях да се наспя. Въобще всичко ми е минорно, надявам се да е период, защото иначе.......Затова избирам да вярвам на вас и че може пък след този фалшив положителен тест да дойде истинския положителен. Така веднъж куриера на Еконт беше оставил пред нас кашон с памперси и аз помислих, че ММ го е поръчал и се шегува, оказа се за съседката, че тя има бебе, е да, ама го бяха оставили пред нас Wink Та да, понякога грешката може да е вярна

2402, напълно те разбирам. Понякога надеждата винаги е в последния ембрион, пожелавам ти да дойде време за него и да минеш да ни се похвалиш.

За Теди, Меди или който там е, може да докладвате поста като спам или флууд и админинстратор да ги провери и евентуално да изтрие нещо. За съжаление тук няма опция за блокиране на потребител както в ФБ, Вайбър и др. Иначе дали е хейт или не, на всички ни е писнало от неуспехите и борбата, която водим ( повечето тук сме от 3-4-5 ГОДИНИ) и е нормално когато във всяка тема се пускат едни и същи постове от един и същи човек да ни избият нервите. Не е нужно да крещим, но не е и нужно да се караме на този, дето крещи и да го " учим" как да говори.

Аниго, ти кървене ли имаше? Коя г.с. си?

# 760
Салсера, напълно те разбирам. След всяка буря изгрява слънце, нали така?
Ще дойде и нашето слънце!

П.С: Очаквам АА да се включи всеки момент да ни скастри всички 😄😄😄 ❤️

# 761
Салсера, имах вчера за кратко. Водя се 3+5г.с.  Вчера или днес ми беше датата за М. В нищото съм още Bowtie

Скрит текст:
Кръв не е имало от вчера, но тук-там има по някой кафяв съсирек и/или кафеникаво зацапване. Утре ще пусна още едно ЧХГ. 

# 762
Аниго, прогестерон евентуално? Не помня каква ти беше стойността, но май беше добра - или има нужда от допълнително? Ако има кървене, посъветвай се с лекар възможно най-скоро.

# 763
Благодаря ви за милите думи! Ще ми липсва тази форма на подкрепа Heart
Скрит текст:
Далечната 2023 съм написала в темата "Вероятно имам някаква граница, след която ще си кажа "опитах и направих каквото можах" и се надявам като я стигна да я позная, но за момента съм сигурна, че не съм там." Не я познах съвсем навреме, но все пак се усетих, че съм я стигнала и минала.

За това защо толкова време нямам цикъл, ей ги хормоните на 82 ден. СПКЯ-то се е развълняло яко и този път съм сигурна, че причината не е ИР. Стрес, гени, комбинация от всичко може би. Правя уж каквото мога, сигурно мога и още. Времето ще покаже дали някога ще овладея състоянието. Вярно, че не са на 3ти ден, но това май е най-високото ЛХ, което съм хващала без овулация.
Скрит текст:

По другата тема ще замълча, ще се включа само в призива да се спре с новите профили. Няма смисъл от това.

Тs.V, стиснати палци и за теб. Дано утре затвориш темата с една хубава стойност от кръвен тест!

Още веднъж успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 764
Здравейте! Много съм притеснена, бременна съм във 11г.с. и вчера си пуснах изследвания и в урината излезна, че имам бактерии-  615 при горна граница 150 и левкоцити. Пратих ги на моят АГ, но каза, че всичко било наред и това беше. Сега не знам какво да си мисля дали е наред дали не? На някой случвало ли му се е? Да търся ли второ мнение
При мен се бяха получили подобни резлутати, но пуснах стерилна няколко дни по-късно и тя излезе чиста. Повторете изследването просто... случват се замърсявания.

Момичета аз не съм писала тук от първите пъти, в които се включих, но си ви следя редовно. Добре ми действа да чувам за вашите добри новини. Мъжът вчера ме засече да ви чета, та малко ми се присмива сега ама Smile
В момента съм с едно малко необичайно закъснение, но все още се въздържам да тествам... а уж се пазихме тея месеци, не знам и аз. МЦ след аборта ми дойде на 22ри ден и заради празниците не намерих време за преглед при АГ. А емоциите ми идват малко в повече...

Общи условия

Активация на акаунт