Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 33 714
  • 825
  •   1
Отговори
# 735
2402, ще ни липсваш тук, давала си ни много съвети. ❤️

Аниго, утре ли ще пускаш ЧХГ? Записа ли час за АГ, извинявай ако вече си писала.

# 736
Еми, утре да. Час имам за след две седмици, но другата седмица запазих при друг лекар още един, че не мога да чакам толкова време.

# 737
Трепери ми всичко, тази сутрин реших да направя един easyhome, без никакви надежди. Видя се много бледа черта. Изнамерих вкъщи един ранен Believe и на него се видя бледа черта, въпреки че не беше със първа сутрешна. 10 dpo съм и още не ми се вярва, че показаха нещо.
Пуснах и кръвен, но в лабораторията ме застреляха вече след като ми взеха кръв, че ще е готов чак утре. Надявам се да не се побъркам до тогава.

# 738
Хайде, дано да има още една добра новина в тази тема 🤞

# 739
Стискам палци . Heart

# 740
Дими Heart Всичко, което написа, е изпълнено с логика и те разбирам напълно. Нищо не е на всяка цена, особено когато усещаш, че става непосилно бремето на тази цена...Но много ще ми липсваш тук. Беше огромна помощ и подкрепа. Вярвам, че всичко ще се нареди, ще намерите перфектното жилище и ще трансферирате второто ембрионче в най-удачния момент и то ще бъде вашата втора сбъдната мечта и се надявам тогава всички да си пишем в отчетната Heart

# 741
Аз съм от скоро тук, но съм прекарала стотици часове в четене и 2402 е безценен участник - в много теми - едни от най-адекватните и аргументирани научно мнения. Ще липсваш!
Иначе, дами, аз видях светлина в тунела и отчаянието започна пак да премианава в надежда. Просто когато имаш път и цел е друго. Бях вчера на преглед при д-р Тончев, който каза, че почти сигурно ще се открият редки мутации на кръвта, предвид случилото се с мен. Повече от час преглед - страхотен експерт.
Изкарах и голям късмет и точно пред мен на рецепция отмениха час още за този месец при проф. Михайлова, който, разбира се - веднага взех. Надявам се успея да се видя и с д-р. Калчев по-скоро, но дори август не е толкова късно за такъв експерт.
Междувременно чакам да ми дойде и да отида с всички изследвания при Чапанова, последния път дори нямахме генетичните на ембриона, за да очертаем план за забременяване и следене. Дано всички тези експерти и комбинацията от диагностиците на Калчев и репродуктивните и следящите в Надежда - открият път към успешно износване... 

# 742
Здравейте! Много съм притеснена, бременна съм във 11г.с. и вчера си пуснах изследвания и в урината излезна, че имам бактерии-  615 при горна граница 150 и левкоцити. Пратих ги на моят АГ, но каза, че всичко било наред и това беше. Сега не знам какво да си мисля дали е наред дали не? На някой случвало ли му се е? Да търся ли второ мнение

# 743
Доколкото знам често се получават подобни резултати по време на бременност. Но все пак зависи и какви са тези бактерии, аз на твое място бих пуснала микробиология или ако имаш възможност фемофлор, защото някои могат да създават проблеми с бременността.

# 744
  • На изток от Ада
Търси второ мнение Дани ..

Ох и нашия ап ремонта се бави.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 15:34 от nasito8988

# 745
Доколкото знам често се получават подобни резултати по време на бременност. Но все пак зависи и какви са тези бактерии, аз на твое място бих пуснала микробиология или ако имаш възможност фемофлор, защото някои могат да създават проблеми с бременността.
Четох доста и  мисля да си пусна урокултура, но ми е странно, че доктора нищо не ме посъветва

# 746
Пишете и в Микробиология - тема 3. Зависи какви са тези бактерии. Споделете там какви точно са резултатите ви.

# 747
  • На изток от Ада
Селсера съжалявам!

Тя, чакаме те

# 748
Момичета , 12 ден и половина след тригера и 10 след овулация , вместо да се е изчистил,продължават бледите чертички . Вече сериозно се замислям за едно бета чхг . Не знам има ли смисъл .

# 749
  • На изток от Ада
Тестовете не се разглобяват

Общи условия

Активация на акаунт