Как да продължа с приятеля ми

• 3 226
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
  • София
По-скандално от секс чата с приятелката е това, че и звънял да ти каже, че няма нищо. То бива унижение, но това е прекалено. Тегли му чертата. Сигурно и в твоя град има мъже.

# 16
Абсурд да нормализираме секс чатове, само защото са мъже и всички мъже така правят.
Не всички мъже пишат такива неща.
Някои мъже да и някои жени също.
Всеки преценява кое го устройва в неговото семейство, за който е нормално добре, за който не е - също добре.
Сексулани чатове са обидни и некрасиви не само ако или защото ще доведат до изневяра. Те са обидни и сами по себе си.
Не, идеални семейства няма.
Но те дори не са семейство.

# 17
  • SF
Ох, с тези само приятелки от миналото като почнат.... Не се връзвайте на мъжки глупости. Обичат да си запазват в гардероба по една "винаги готова", за да си вдигат самочувствието и да се чувстват харесвани и подсигурени, ако нещо настоящата им се фръцне. С тези чатове я поддържат в готовност.
Не е нормално мъж и жена от миналото да си споделят за секс, както уж били правили приятелки, когато се съберат да си чешат езиците и да си говорят общи приказки за мъже. Няма връзка между двете "компании". Не е нормално и жена да си омагьосва мъж от миналото, като му разказва случки със сегашния. Или може би е нормално, но не води до нищо, от което настоящите партньори да са доволни.
Дали с жена от миналото, или с друга от бъдещето, тези разговори са си флирт и показват, че във връзката ухо надават и трети хора.

# 18
  • София
Здравейте хора.
Попаднах в ситуация с моя приятел наскоро и не знам как да продължа по-нататък. Видях сексуални съобщения между него и една негова приятелка. Стана случайно аз не съм се съмнявала в него преди това, че да му проверявам социалните мрежи. Пишеше й за неговото голямо легло, сексуални намеци, които не съм очаквала, че ще ги прави на друга. И още съобщения видях между приятелки. Аз го конфронтирах. Той каза, че нямало нищо между тях, но ми призна, че са спали в миналото. Един път. Значи не е само приятелка. Тя живее сега на друго място, но ще се върне скоро. Аз много се разстроих, не очаквах това от него и мислех че те са само приятели, той говори за нея, но аз не съм ревнувала. Убеждава ме, че нищо нямало, обади й се в мое присъствие да ми кажела и тя, аз отказах да говоря с нея, под достойнството ми е. Тя питала дали аз съм си говорила с приятелки за секс, било същото. Е как, аз не съм правила секс и после да си пускаме намеци за големите ни легла.
Аз първо се разделих с приятеля ми, после ми мина и се върнах, той беше много облекчен, каза, че щеше да е много тъпо да се разделим за такава глупост, но мен пак ме гложди и пак взех дистанция.
Той ми пише кани ме на рождения си ден. Аз не отидох на партито, но излязох с него на бар самата вечер. Сега само си говорим по тел, пишем. Той ме кани на гости в родния му град, което значи че ще се запозная и с техните, но аз не искам в момента.
Не знам аз ли драматизирам или имам право да ме гложди и да имам съмнения, не знам да се разделям ли или да продължа, но не се чувствам добре при това положение във връзката. Вие как бихте постъпили на мое място?
Продължавай си с него ,защото вероятността да намериш някой ,който не би изневерил е нулева . Стига да има време и достатъчно привлекателен за него обект ще го направи . Аз съм го правил много ,много пъти ,но разбира се винаги е било само и единствено секс

# 19
Последният над мен изобщо не го слушай. Има и неизневеряващи. Има и такива, дето и до гъза ти да са пак може да измислят нещо да те излъжат. Има и такива, които са осъзнати личности и са емоционално интелигентни и ако липсва нещо във връзката ви, ще поговорят и ако няма решение, ще се разделят и тогава ще правят мръсотии, а не зад гърба ти.

Първо, ако е нещо, което е против твоите разбирания и принципи, моят съвет е да бъдеш твърда. Без значение аз, форума и приятелки, майка, баща и други, какво ще ти кажат. За всеки много неща може да са различни.
За един може да е нищо това, за друг и секс (с презерватив, нали) не било изневяра.
За мен по-гадно от емоционалната изневяра - няма.
Още повече - лъжа и манипулация.
Застани твърдо зад това, което искаш и на което държиш.
Ако не можеш да простиш - не се насилвай. Но не позволявай да те прави на глупачка.
Ако женската интуиция ти говори, че има проблем, значи има проблем. (Изключвам ако си по дефолт прекалено емоционална и тревожна).

Ако дадено нещо не ти е приятно и господинът продължава да си прави каквото реши - значи съвсем съзнателно те наранява.
Виж, Пенка може да я наранява той да поздравява жени. Теб може да те нараняват изтрити чатове. Мария може да е много над тия неща и да не я бърка да правят такива неща, защото са ‘възрастни’.

Ако все пак решиш да простиш, да знаеш, трудно е. И ако той не иска да си върне доверието ти, ти колкото и да се убеждаваш вътрешно, пак няма да стане.
Но ако знаеш, че си премисляща и обмисляща и вечно връщаща се към такива моменти, не си го причинявай.
Аз като знам, че не мога да загърбвам такива неща и че ще ме гложди постоянно, съсипва ми се съня и ежедневието, много добре си премислям кое точно бих простила.

# 20
Напълно подкрепям горното мнение.
Прочети го няколко пъти, Авторке.

# 21
  • София
...и един мармот завива шоколада в станиол...

# 22
Това са оправдания на кръшкачи и потърпевшите им, как всички мъже са такива, всички жени са к** ви и т.н., има богат набор от подобни мантри за оправдаване на собственото си безсилие.
Много мъже не изневеряват на жените си, както и много жени не биха го търпяли, както и обратното.
По темата като мъжът в такава история мога да кажа на авторката, че такива близки приятелства между мъж и жена почти никога не са само приятелства. Особено пък ако е имало гуш муш на даден етап. Аз същи се опитах да ги съчетяа двете, приятелка и гадже, не се получи и много бързо се наложи да избирам. Интересното беше, че приятелката която докато бях свободен не проявяваше друг интерес, започна да проявява вече като имах друга жена покрай мен, от там нататък вече ясно.
Дали да го зарежеш не знам, доверието е счупено между вас, от там не мисля, че ще може да продължите заедно

# 23
  • София
Някои мъже само телом са тук, явно съзнанията им витаят из порнхъб, където всички ги желаят и изневеряват ежедневно. На реалните мъже не им се отваря толкова лесно парашутът, не че и всеки би се раздал навсякъде, защото още от осми клас мечтае да е Аполон.

# 24
  • София
Аз на такива приказки не вярвам . Нямам приятел ,познат или колега,който не би изневерил,АКО си заслужава . Изневерявал съм ,дори,когато съм обичал жената до себе си . Това не означава ,че не съм подбирал ,но съм си го търсел

# 25
  • София
Аз на такива приказки не вярвам . Нямам приятел ,познат или колега,който не би изневерил,АКО си заслужава . Изневерявал съм ,дори,когато съм обичал жената до себе си . Това не означава ,че не съм подбирал ,но съм си го търсел
Имам близки приятели мъже от повече от 30 години и ти и твоите приятели сте в някаква паралелна вселена. Харесваните мъже, както и харесваните жени, подбират. Не налитат на всичко с пулс.

# 26
Обясни какво означава да си заслужава изневяра?

# 27
  • София
Имам близки приятели мъже от повече от 30 години и ти и твоите приятели сте в някаква паралелна вселена. Харесваните мъже, както и харесваните жени, подбират. Не налитат на всичко с пулс.
Много крайно е това . Аз точно подбирам супер много по много критерии,но няма да влизам в подробности . Това какво ти си мислиш ,какво ти казват и каква е паралелната вселена са различни неща

# 28
  • София

Много крайно е това . Аз точно подбирам супер много по много критерии,но няма да влизам в подробности . Това какво ти си мислиш ,какво ти казват и каква е паралелната вселена са различни неща
Твоето е крайно. Има и жени, които винаги изневеряват, има и такива мъже, но това не означава, че всички са такива. Хората са различни.

# 29

Не знам защо, ама ми изглежда, че на средна възраст би изневерил, но за съжаление няма на кого да изневериш и с кого, нищо че имаш желание. Баш си в позицията да даваш съвети.

Общи условия

Активация на акаунт