Как да продължа с приятеля ми

• 3 229
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Какво значи да си говори с нея за секс? Едно е да си говори за секс по принцип, друго за секс с нея, трето всеки от тях за секса си с техните партньори (респективно той за секса с теб на нея и тя на него за своя).
2 и 3 като варианти са неприемливи за мен.
По принцип иначе да си философстват - да.

# 61
Katie_,вие двамата сте съвсем различни,правите се на либирелна по отношение на начина му на живот.
3 месеца не са нищо ,едва ли ви приема за нещо сериозно,а познанството с роднини и родители не е фактор за сериозността му към вас.
Намерил е "послушното момиченце",кляка при всеки скандал,търпи му забежките и прочее.
Кой знае още колко унижения ще изтърпите с годините...

# 62
Слагай картите на масата и каквото трябва да стане, ще стане.
Ама да се оставиш да те прави на балама,  в никакъв случай.

Как да сложа картите на масата? Казала съм му, че ми е много обидно да чета как си чати небрежно с приятелка и да й прави намеци за леглото си със смигващо човече, дваж по-обидно е да разбера, че те си били приятелчета с привилегии преди да се съберем с него. Един път, казва. Тя била разтропана, забивала се с непознати по партита, спи си с приятелите, той самият ми го е казвал.

Какво значи да си говори с нея за секс? Едно е да си говори за секс по принцип, друго за секс с нея, трето всеки от тях за секса си с техните партньори (респективно той за секса с теб на нея и тя на него за своя).

Питах го дали има сексуално желание към нея, дали ще си легнат пак, тя като се прибере след няколко месеца, сега е на Еразъм, той отрича, не мислел за друга освен мен, другото било просто чат и нищо повече. Но мен ме гложди, защото няма човек не прави сексуални намеци към жена, ако няма мерак към нея, или? Или иска да си я кътка, за всеки случай, да му е под ръка, защото е лесна, не знам. Той иначе си говори за секс и с други приятелки, има една нахална, неугледна, която все му се жалва от безсексие, що все на него, не знам. Егото ли си четка и той по този начин? Защото жените не си говорят за секс с всеки.

Защо не ме взима насериозно, Smile ? Обясни ми защо мислиш така

# 63
  • София
Авторке, прави ми впечатление, че постоянно вмяташ колко е лека, грозновата, парантия. Явно се издигаше в собствените си очи, но това индиректно сравнение с теб - не грозната, нелеката, сериозната, говори за комплекси. А и погледни го от тая страна - щом една грозновата "шаврантия" те прави на маймуна, къде си ти...
Събери си малкото самоуважение и вдигай гащите и гълъбите.

# 64
  • Out of the Mix
Katie, извинявай, не съм искал да съм груб, ако така ти е прозвучало.

Просто ми е странно.
На баткото ти му се "нерва".

Имай предвид, че манталитетът, селянията не е до градове.
"Ходи" по хората. Wink

Много си млада, малка, живей си живота, опознавай, учи, и т.н. Simple Smile

Мъжете няма да избягат.

Не позволявай да си играят с теб, категорично заявявай какво искаш, с какво не би направила компромис, с какво - не. Остави тези чатове и соц. мрежи колкото и да ти е трудно.

На питането ти колко време? Не по-рано от 1 г. и то вече, ако живеете заедно.
При мен стана случайно, на рожден ден на майка й, съвсем естествено, без никаква планировка.
С наще по-същия начин, непринудено, без срокове, но при всички положения, вече в установени отношения.

Въобще не се обяснявай повече, той те е унижил вече.
Продължаваш напред.

# 65
Значи от три месеца сте заедно, от шест седмици (месец и половина) сте дистанцирани. Реално, вие сте били двойка около месец и малко. За това време този сладур вече е успял да си чатка с друга за секс и да те прави на луда. Ами, не съм оптимист.

# 66
Той те прави на маймуна, ти се чудиш как да продължиш.Мъже няма ли? Сигурно с още няколко си чати и се поебава.

# 67
Не е особено оригинален сюжетът, но-о-о темата има потенциал. Авторката пише грамотно, а и съдейки по факта как е захапало вече тук постоянното присъствие, ще има бисери.
Записвам се.
Макар тази "ексклузивност"  явно да се е превърнала в болестна обсесия и на нас, страничната публика, почва да ни идва байгън.

# 68
Katie, извинявай, не съм искал да съм груб, ако така ти е прозвучало.

Просто ми е странно.
На баткото ти му се "нерва".

Имай предвид, че манталитетът, селянията не е до градове.
"Ходи" по хората. Wink

Много си млада, малка, живей си живота, опознавай, учи, и т.н. Simple Smile

Мъжете няма да избягат.

Не позволявай да си играят с теб, категорично заявявай какво искаш, с какво не би направила компромис, с какво - не. Остави тези чатове и соц. мрежи колкото и да ти е трудно.

На питането ти колко време? Не по-рано от 1 г. и то вече, ако живеете заедно.
При мен стана случайно, на рожден ден на майка й, съвсем естествено, без никаква планировка.
С наще по-същия начин, непринудено, без срокове, но при всички положения, вече в установени отношения.

Въобще не се обяснявай повече, той те е унижил вече.
Продължаваш напред.

Защо да съм му "нерва"? Защото държа да не секства с приятелки, с които бил правил кежуъл секс ли?
Ми не, не сме съм селски манталитет ни аз, ни той. Ако родителите да се интересуват с кого се виждат дъщерите и синовете им е селско, ми ок, тогава сме селяни значи.

Значи от три месеца сте заедно, от шест седмици (месец и половина) сте дистанцирани. Реално, вие сте били двойка около месец и малко. За това време този сладур вече е успял да си чатка с друга за секс и да те прави на луда. Ами, не съм оптимист.

Виждаме се по купони, заведения, с приятели и си чатим от шест месеца, три месеца бяхме в ексклузивна връзка, от месец и половина сме на пауза. Виждали сме се един път на рождения му ден ме изведе на ресторант. Секс не сме правили. Никой не ме прави на маймуна. Защо той ме търси и пише и кани, при това положение, защо? Аз също имам чувства и не мога с лека ръка да загърбя. Иначе мъже на едно съобщение с "Да" за среща има.

# 69
Защото му се дърпаш.Защото обича игрички. И мен са ме запознавали с роднини и почти паралелно се оказа, че същия е пробвал да сваля моя приятелка. Ясно е, че ти се ще да продължите, просто имай не едно, а 101 наум.

# 70
Слагай картите на масата и каквото трябва да стане, ще стане.
Ама да се оставиш да те прави на балама,  в никакъв случай.

Как да сложа картите на масата? Казала съм му, че ми е много обидно да чета как си чати небрежно с приятелка и да й прави намеци за леглото си със смигващо човече, дваж по-обидно е да разбера, че те си били приятелчета с привилегии преди да се съберем с него. Един път, казва. Тя била разтропана, забивала се с непознати по партита, спи си с приятелите, той самият ми го е казвал.

Питах го дали има сексуално желание към нея, дали ще си легнат пак, тя като се прибере след няколко месеца, сега е на Еразъм, той отрича, не мислел за друга освен мен, другото било просто чат и нищо повече. Но мен ме гложди, защото няма човек не прави сексуални намеци към жена, ако няма мерак към нея, или? Или иска да си я кътка, за всеки случай, да му е под ръка, защото е лесна, не знам. Той иначе си говори за секс и с други приятелки, има една нахална, неугледна, която все му се жалва от безсексие, що все на него, не знам. Егото ли си четка и той по този начин? Защото жените не си говорят за секс с всеки.

Защо не ме взима насериозно, Smile ? Обясни ми защо мислиш така

Значи момичето явно си гледа образованието, има достатъчно висок успех, че да се класира за Еразъм, обменя опит, затвърждава чужд език, а твоето ниво е да седиш, да се занимаваш с глупости и чакаш да те запознае с баба му. Не усещаш ли разликата?

# 71
С всичко си противоречите,първо темата и последващите коментари,накрая избухвате с коментар,че не ви правил на маймуна.
Вие ли си правите майтап с нас,твърде вглъбена ли сте,не знам ...
"Не знам,брат,ти си знаеш!"

# 72
Katie_ не искам да те разочаровам, но в неговата глава може да няма ексклузивен ангажимент . Летоброението при връзките за мъжете започва от първия секс, а при дамите от първата целувка. Не казвам, че всички сме еднакви , но това е масово при момчета под средна възраст. Изяснете си във връзка сте или не.

# 73
  • София
Просто ѝ дойде в повече суровата истина и мина в режим "защитава миуото".

# 74
  • Пловдив
Просто ѝ дойде в повече суровата истина и мина в режим "защитава миуото".

То истината като спермата .....трудна за преглъщане .....дори и след ананаса🤭🤭🤭

Общи условия

Активация на акаунт