🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 183
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
⭐️ Eşref Rüya  ⭐️
🧿__Вълнуващият сериал на KanalD Eşref Rüya си създава име със завладяващата обстановка, както и с колоритните си герои, всеки от които кара публиката да изпита различни емоции.

🧿__Един от тези герои е Gürdal Bozok изигран от актьора Necip Memili, добре познат от сериала "Çukur"- "Кладенецът" и от сериала "Sandık kokusu"- "Миризмата на сандъка", който той остави, за да придружи Cagatay Ulusoy

🧿__Gürdal, дясната ръка на Eşref Tek и най-довереният приятел, изигран от Çağatay Ulusoy, също е непокорният член на отбора Orphans.
Гюрдал, който е харизматичен, флиртуващ, а също и смелчак, оправдава прозвището си „Гюрдал Лудия“.

# 76
„Гюрдал Лудия“...любим образ!

И днес Ешрефа е на първо място на Amazon Prime в Турция
В Египет - 6-ти, в Саудитска Арабия - 5.

# 77
Гюрдал и аз много го харесвам. Забавен ми е. Но по-интересен ми е Мюслюм.

На Сумие сериалът не е ли с домашно насилие. Любима тема. Тя е омъжена рано. Може би повече зрители биха се припознали.

# 78
Ами аз не съм го гледала сериала на Сюмейето, но е някаква тежка драма.

А какво ще кажете, тия двамата да ги съберт?

# 79
Жаки, сестрата я отвлякоха, няма поне две серии да я върнат мен ако питаш.

А това е от стори на стилистката. Дали това са на Чаатай костюмите.

# 80
Ами Гери, след двете серии!
Трябва да й намерят и на нея някой обожател, защото иначе само глупости ще прави.

Може и на Чаатай да са костюмите

Комисарката тази седмица имаше малко екранно време.

# 81

А какво ще кажете, тия двамата да ги съберaт?
Аз не ги виждам много заедно. Твърде различни са.
В романтичен смисъл, да, противоположностите понякога се привличат, защото различията могат да създадат интрига, предизвикателство и да разширят хоризонтите на човека. Например интроверт и екстроверт може да се допълват добре – единият внася спокойствие, другият – живот.
Но дългосрочно, често е по-важно хората да имат сходни ценности, цели и начини на комуникация.
Така, че аз съм по-скоро "не" за тях двамата.
И това ме подсеща за нещо, което онзи ден четох в Х
Беше нещо такова:
"Човек обича този, който е равен на раната му."
Смятате ли, че за това Ешреф обича Руя?
Защото реално той не я познава.
Трябва да има нещо, което да е направило тази любов толкова силна.
Възможно ли е това да е тяхната обща съдба?
А може би и Ешреф има някаква травма от детството си, подобна на тази на малката Нисан.
Може би затова реагира така категорично.
Някакви такива неща ми се въртят в главата.

# 82
За тези двамата не знам, но нещо гледам го спрягат с Ирмак 😃

Ами аз не съм го гледала сериала на Сюмейето, но е някаква тежка драма.

А какво ще кажете, тия двамата да ги съберт?

# 83
Демет е с много опит и доста партньори в рейтингови сериали и имах много голямо съмнение дали ще успея да я приема с Чачи....
Ами ,  харесват ми  признавам си... ...

# 84
Да, с Ирмак май повече си пасват. Него нещо хич не го развиват. Даже не мога даде сетя за много негови реплики за тези три епизода.

Нези, аз тази любов хич не я възприемам. Очевидно той и една реплика не е разменил с Руя. За мен това по-скоро е било физическо привличане. Обаче е имал и други приятелки, с които явно нещата са били само физически, защото не ги е обикнал. И към Нисан привличането му беше чисто физическо в асансьора. Аз тук никаква любов не виждам и не смятам, че е възможно да обичаш човек, който не познаваш, не си говорил с него и нямаш представа какъв характер има. Нашата любов към Чаатай не се брои Heart Eyes

# 85
Именно, Гери.  Затова си мисля,че има още нещо.
А и какво физическо привличане на 14, което да не може да бъде забравено?
Не, не ми се връзва и на мен.
Може би в неговия случай, любовта не се е родила от лекотата, а от разпознаването — „Ти си като мен, наранена по същия начин.“
Може да означава, че той несъзнателно е търсил и се е привързал към някой, който по някакъв начин резонира с неговата болка. Thinking
А, нашата не се брои, да, защото вече сме говорили с негоооо! Grinning Hug
А, за терасата забравих да ти отговоря. Wink
Реших, че трябва да измисля някаква символика, защото хич не ми се връзва жена да успее да бутне мъж от терасата. Joy

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 23:09 от NeZ_9

# 86
На тази специално тераса парапетът му е да гърдите почти. Няма шанс да го бутни и ако беше жена, а не мъж. Направо не разбирам на кой би му хрумнало. Ама тя е отчаяна.

Според мен поръчката за убийството е дошла от сестрата на Исмет, а не от полицайката.

И сега се сещам за нещо интересно. Тя тръгва от дома си, носи си телефона, за да се види с полицайката. Не разбрах защо взе и сестра си. Отвличат ги. Водят ги при бясната сестра. Там не им ли взимат телефоните? Сигурна съм, че им ги взимат. Иначе да са се обадили да ги спасят. Тук ми се губи, но в общи линии Ешреф я спасява, носи я на ръце и тн. И в някакъв момент тя отново притежава телефон. Номерът му явно е същия, защото и полицайката го има. Или дори да не е тя, Нисан отново си носи телефона. Как го взеха? Ето това ми се губи. Или да не питам много.

# 87
Има логика във всичко, да.
Може и от сестрата на онзи да е заповедта да убие Ешреф, ако иска да спаси сестра си.
Комисарката едва ли иска той да умре,  все пак го обича.
Видяхме как реагира, когато разбра,че е прострелян.
Ако наистина онази неприятна сестра иска от Нисан това, тогава може и умишлено да са я оставили на Ешреф да я спаси. И да са и оставили телефона, за да могат да я контролират.
И обаждането всъщност да е от нея, а не от Чийgем.
А дали Нисан му е признала, че я изнудват по този начин?
Защото видяхме от кадрите от сета,че те двамата отиват да спасяват Афра.

# 88
Малко остана и ще разберем повече.

# 89
Добро утро! Coffee

Каква хубава раздумка съм изпуснала снощи!
Пак съм заспала рано, рано!
С удоволствие ви прочетох.
Остана само ден до новият епизод,.,
 Днес очакваме резюмето и снимките.

Малко носталгия

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт