❤️Септемврийски бебчета 2024-Тема 2❤️

• 12 798
  • 370
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета. На малкия му избиха долните 2 зъба. Скоро ще почвам да ги мия, като излязат хубаво, но хал хабер си нямам от миене на бебешки зъби. Моля, препоръчайте ми паста.. приемам и всякакви съвети относно миенето☺

# 76
Ненедент. Продават ги заедно с напръстник.

# 77
Здравейте момичета, аз съм от групата на Августовски бебета
Ние в нашата група имаме един барбарон за сядане, който си го подаряваме. Тъй като повечето бебета в нашата група вече могат да сядат реших да го предложа на вас, защото когато нямаме нужда вече от него го предлагаме на друга мама, ако иска да пробва.
Пишете тук, ако някой го иска.

# 78
Здравейте мами! Имам едни малко може би тъп въпрос, но сладурите, които са минали на 4 хранения как усетихте, че така е по-добре. Не знам защо, но Доника от 2 седмици много трудно яде обедното пюре, намали млякото и вече не знам какво да правя и мисля. Пробвах с по-дълги часове ама днес след 4 часа се хранихме още 1 час … вече просто не знам. Някакви идеи? Не изглежда да вадим зъби, спокойна е, просто не иска да яде.

# 79
Марти, искам да те питам в случай, че бъдат приети в яслена група сега на първо или второ класиране колко можем да ги задържим и да се отлага преди да ги пуснем на ясла?

# 80
При нас бяха 5 хранения до преди ~ 2 седмици. Махнахме 5-тото нощно/рано сутринта хранене като една нощ не се събуди за него.
По колко ядат вашите бебчета, изяжда 190гр и реве за още...иначе го записах на кухня от миналата седмица и поне това ме улеснява с храната, готвят специално за него отделно.

# 81
Моята яде бурканче на три пъти и ми се реве..
Мисля да я запиша и аз на кухня, защото купешките пюрета и каши въобще не ги харесва. Домашните дето й правя също не ги яде. Или яде веднъж с охота и на второто ядене ме гледа все едно л****о й сервирам. А за 50 грама няма как да й готвя цяла манджа..
Иначе от нашата храна яде всичко и й харесва. Даже на гергьовден агнешка супа яде 😅 попара също много обича, за закуска ядем заедно кисело мляко с някакъв плод, днес яде ягодки и така..
Зъби още няма.

# 82
  • Sofia
Оплаквам се и тук - детето не е прието на ясла.
Излязохме вече от болница - поне това свърши засега и можем да пътуваме за София.

# 83
Много хубава новина- за болницата, браво!
 И нашата девойка не е приета на ясла. Очаквах го така или иначе, но започвам да обмислям варианти за есента. То няма кой знае какви, надявам се работодателят ми да е съпричастен и да работя дистанционно. Expressionless

Оплаквам се и тук - детето не е прието на ясла.
Излязохме вече от болница - поне това свърши засега и можем да пътуваме за София.

# 84
Здравейте.
Моите са приети на ясла. Може да се отложи 60 дни от 15ти септември.
Димитрова, може да е някакъв протест. Мой Антонио е много труден с храненето. 1 ден яде, после 3 не яде.

# 85
Здравейте.
Моите са приети на ясла. Може да се отложи 60 дни от 15ти септември.
Димитрова, може да е някакъв протест. Мой Антонио е много труден с храненето. 1 ден яде, после 3 не яде.

Същата история. И най-предпочита месните пюрета, пък кожната каза да не давам всеки ден, поне през 2-3 дни. Ти с каката как си давала месо? Не ми дава реакция от него, но и аз не знам вече какво да я правя 😅

# 86
А защо пред два-три дни? Попринцип месо се дава през ден, като се редуват с жълтък.

# 87
Това, което ми обясни е да не натоварвам кожата понеже сме с АД. Аз затова и питам де 😅 Другото е, че още не сме дали жълтък. Сега в понеделник сме на консултация и вече смятам да давам. Даде ми реакция от пшеница и трябва да видя какъв друг глутен да дам. Тъкмо изчистихме реакцията от пшеницата

# 88
На Данито също ѝ се моля за млякото. Изпива 100мл и спира. Чакам я 20-30 минути и понякода дояжда понякога не иска. На ЗВБ храненията не яде супер голели количства все още. Според мен е защото не е подвижна и съответно не гори толкова много калории. А и от самото начало ми яде на минимума за възрастта и теглото ѝ. Иначе и тя е месоядна. Много беше смешна на Великден с парчето агнешко, така настървено го смучеше. Sweat Smile

# 89
Давах месо всеки ден с каката, защото тя до годинка повръщаше жълтъка. Но телешко дадох късно, дали не беше след годинката не знам.
Момичета, днес съм рожденичка. Почерпете се за моите 30. Beers
Мой Матео както беше кротък, показа истинското си лице. Тотален дивак. Не спира за секунда, изправя се, ходи като те държи за два пръста.
Тончето обаче не притеснява. Не иска да си стъпи на краката и това е. В четвъртък сме при лл и ще питам, но наистина доста ме притеснява това. За сега добре се е развивал, не е закъснявал с нищо, но това не искане да стъпи, не знам..

Общи условия

Активация на акаунт