❤️Септемврийски бебчета 2024-Тема 2❤️

• 13 154
  • 382
  •   1
Отговори
# 195
Много неприятна ситуация, vaflichka. Радвам се че сте намерили добро място за физиотерапия и има ефект. Щом бебо има желание, нещата ще си дойдат на мястото Simple Smile

# 196
Вафличка и Антонио ходи два пъти, но при него казаха, че е по - скоро инат и нежелание.
Имаше ефект още след първото посещение.
Ще заякне малкия.
Иначе сравнено с каката и те по - скоро с коригираната възраст си вървят. Тя на почти 11 месеца вече правеше крачки сама, буташе Уокър, те не се сещат какво да направят.

# 197
  • Sofia
Вафличка и Антонио ходи два пъти, но при него казаха, че е по - скоро инат и нежелание.
Имаше ефект още след първото посещение.
Ще заякне малкия.
Иначе сравнено с каката и те по - скоро с коригираната възраст си вървят. Тя на почти 11 месеца вече правеше крачки сама, буташе Уокър, те не се сещат какво да направят.

При нас ще ходи поне няколко месеца, но виждам голяма промяна от процедурите. Иначе в е по-лесно да се движи с дупето.

# 198
Някой вече правил ли е кръщене? Предстои ни за Ани и малко се чудя за логистиката - само семейството ли канихте ли целия китайски народ? Предполагам че самото кръщене ще е преди обяд, ще я прибера да спи, и после сбирка за почерпка 🤔

# 199
Vaflicka, стискам палци прогреса да продължава и да сте спокойни.
Gelatto, ние не сме правили още, но много ми се иска да го направим преди 1-вия рожден ден. Затруднението идва от факта, че август месец  и септември са наситени с рожденици в семейството.. Много деви, много чудо! Не знам кога бихме могли да го направим. Аз го "виждам" в тесен семеен кръг + кръстника. Така си мисля, че ще можем и да го усетим деня по-добре. Следя отговорите по твоето питане, тъй като и за мен е новост подобна организация и ще ми бъде полезно.
Да се похваля, че изби четвъртия зъб и се надявам довечера да е по-спокойна, че последните няколко нощи са предизвикателство. Явно този път я боли повече, отколкото при предходните 3.

# 200
Мери ан, винаги сме спали на тъмно, та не е от това. Може би трябва да спи по-малко през деня, за да спи по-дълго през нощта...поне сега мисля да пробвам това.
Ние ще правим рд и кръщене в едно. Каним семейството и близки приятели.  Към 50 възрастни са, но ще намалеят, защото в този отпускарски сезон знам вече за няколко семейства, които няма да могат да дойдат. И на баткото и сега на бебето ще са следобед. 16и30 църква, 17и30 ресторант. После вече вечерен сън, за него ще се прибере с баба си Запазили сме църква, ресторант, фотограф, направих покани и разпратих миналия ден, сега остава да поръчам, торта, украса, подаръчета. Избрах дрехи, свещи, Кърпа и тн ако имате идеи за сайт ...бих разгледала. Живи и здрави вероятно ще е жега, но...лятно бебе ще.

# 201
И ние не сме правили кръщене, но обмисляме да е на едно с рожденния ден. Моята идея е нещо преди обед може би или следобед, но не и да мръкваме в ресторанта. Ще сме изцяло в тесен семеен кръг и приятели + кръстника рзбира се. Мисля да поръчам нещата от тук, просто като идея пускам линка. https://www.facebook.com/share/p/19bNXehUxK/?mibextid=wwXIfr

Иначе и ние да се похвалим с ново зъбче. Винаги в преход трябва да ни се случи нещо 😅 от зъбчето сме с червено гърло и кашлица, но се надявам скоро да отшуми, понеже другата седмица отиваме на първото си море 3-ма 🥰

# 202
И ние ще правим кръщене с рождения ден. При нас поне е края на септември, та няма да са жеги и хората ще са се върнали. За жалост няма как в тесен семеен кръг, защото иначе ще има много сърдити. Към 60-70 човека сме поканили 🙈 малка сватба ще си е.. иначе от към организация почти съм готова, остана да избера тортата и подаръчетата, също изчаквам и за дрешките за малкия, защото не знам какъв размер да взимам, но има време дотогава

# 203
Здравейте, мами! Май всички ни е завладяло лятото с пълни сили. Пускам ви една морска муцунка с усмивка за всички вас 🌺

Аз съм отново с въпрос. Моята сладурка на морето се научи да се изправя. Ползвате ли уокъри и доволни ли сте от подобен тип неща? Знам, че ще се изправя по всичко, което докопа, но поне ми се иска малко от малко да е нещо и полезно 😅

# 204
Здравейте, мами! Май всички ни е завладяло лятото с пълни сили. Пускам ви една морска муцунка с усмивка за всички вас 🌺

Аз съм отново с въпрос. Моята сладурка на морето се научи да се изправя. Ползвате ли уокъри и доволни ли сте от подобен тип неща? Знам, че ще се изправя по всичко, което докопа, но поне ми се иска малко от малко да е нещо и полезно 😅
Повече от месец моето момиче се изправя. Имаме уоукър, но като я качих да се хване за дръжката се преобърна и падна та не..мерси. иначе знам, че децата реално ги ползват вече като проходят та ми идва безсмислено. Ползвах го често като почна да седи, защото отпред има занимателни активности

# 205
Морска сладурана 😊
Също се замислям за уокър, но ми се иска да го пробваме на живо. Доста истории чух като на penka420. Ще търся нещо което се търкаля по-трудно или ще трябва с таткото да нагодим нещата.
Направихме сефтето на здравето ние Sad Инфекция на горните дихателни пътища веднага след първия ни бг плаж. Температура 39.3, висене по кабинети и едно много отпаднало и кисело бебе, а и ние покрай нея. Пазете се, и дано се размине лятото ви без вирусчета

# 206
Имаме уокър, изправя се от 7месечен, но го ползваме, от към 9месец. Ходи с него из вкъщи, но не му е топ приоритет. Обикаля от едната част на апартамента до другата подпирайки се на стената. Като цяло го взех, защото използваше проходилката, столчето за хранене и какво ли не за уокър. Но не мисля, че задължителна покупка. Иначе се пуска и прави по 1-2 крачки сам, но мисля,че има време докато успее хубаво стабилно да проходи.
Gelato, бързо оздравяване и да не се повтаря 🙏
Тези които дават вечеря по колко гр е и после по колко мляко пият? А и като цяло какъв грамаж храна изяждат?

# 207
Аз имам уолкър от баткото, и той като проходи започна да го използва по-активно. Преди това си играеше с нещата отпред. Ще взема да го извадя тези дни. Малката не е много мобилна все още. Предпочита да седи и да си играе, или да се изправя, но не се движи много. Като я хвана за ръце въобще не стопля да си мести краката и да ходи. Баткото пък това му беше любимо и оставах без кръст в продължение на три месеца, докато не проходи официално, та май се радвам, че не иска да я водим за ръце.
И ние на морето се тръшнахме. 5 дни поддържа над 39 градуса, беше много гадно.. Но да кажа, че съм доволна от детското отделение на Пълмед в Бургас. Дано не се налага на никой, ноо.. да се знае
Джелато, предполагам са ви обяснили всичко, но все пак внимавай много да не се обезводни! Бързо оздравявяне, ако още е е болничка!

# 208
Благодаря, Азалия. Ние сме точно в Бургас. Понеделник я водих в спешното на умбал и също останах доволна, ще имам впредвид и Пълмед. 5 дни над 39 дори не искам да си представям..
Ани е още предимно на адаптирано мляко, предлагам постоянно вода, също диня и бебешки таратор.
Имате ли трикове за даване на сиропчета? Криво-ляво успяваме да я излъжем, но си е мъка. Днес ще пробвам да давам и вода със спринцовката и дано успея да го превърна в игра

# 209
Сиропи съм давала в бибата на шишета. Давам бибатата и изисквам в този момент спринцовката

Общи условия

Активация на акаунт