Месо..мляко...за и против...

• 14 309
  • 220
  •   1
Отговори
# 120
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Има поумняване, разбира се ...... моето две и половина годишно дете, сравнено с дете на две и половина преди 100 години - разлика от небето до земята ....

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 16:53 от secretgarden

# 121
децата след 100 години   Thinking .... не си ги представям .... но в момента има бум на всякакви таланти по света ... деца на 10 пеят , рисуват, танцуват .... родени с тези заложби

...

# 122
така че , хората стават все по- болни , но все по- умни .... не може да се отрече това  Peace

# 123
Цитат
Има поумняване, разбира се ...... моето две и половина годишно дете, сравнено с дете на две и половина преди 100 години - разлика от небето до земята .... може да брои до десет на 3 езика, знае буквите, цветовете ..
.. 
И месото ли е главната причина zа това?Сикрет...много zавиваШ неЩо... Wink

# 124
На физиологично ниво- да  ..... доказано е, че е от месото ... не съм го измислила аз ....

Наистина ли смятаШ,че поумняването става 4реz месо?Днес има ли поумняване и в коя насока?Какьв е принципа,който zадвижва тоzи "поумнителен" процес?ИмаШ ли тоzи пьт научни медицински аргументи?

Кристиан, досаден си ми вече ...спирам да споря с теб ...мисля, че дадох достатъчно много доказателства .... и аз и Мецанка ...жалко, че не искаш да прочетеш, а само като латерна навиваш едно и също .....  ooooh!

# 125
Вегетарианците няма как да са здрави ако консумират маргарин, соевия кашкавал фрашкан с Е-та, бялобрашнени тестени! И други продукти и храни, например чипс с Е-та!
За това да не бъркаме двата щата, моля!

# 126
  • Plovdiv->Toronto

Елице,zдравей,
Не сьм веган...не ям никакви zахари и маzнини,които описваШ...
Двигател на историята hahaha Как ти хрумват такива епитети?
Утре Ще се гьтна и толкова.
Ина4е идеята zа барли Шейка ми хареса,но Хлорелата е zа морските,а аz не сьм такова. Peace
Здравей шефе Grinning,
Ей туй изразЧе вчера ме наведе на мисълта че имаш нещо общо с еволюцията, ерго и с историята, ти го каза, не аз  Peace ...
Цитат на: Christian
Малцинството прави еволюцията и революцията.
Останалите само гласуват в готово поднесената им нова обстановка.
Колкото до твоето препитание, никак не се притеснявам за теб  Laughing ...
Уркоста са ми най-забавни, пасат в ливадата наред с кравите, паяците и мравките са бонус Grinning, ядат ябълки с червеите, как ще им трябва Б12, това си е мръвка  Mr. Green ...
Как ли се учудват колегите ти като изкараш пликче морковчета заедно с пръстта за следобедна закуска  hahaha ... Няма страшно, аз помня че съм яла пръст като малка, помня че много ми хареса  Heart Eyes...
Един барли грас шейк с малини, папая и органик кисело мляко имаш от мен ако минеш към Канада, ама да знаеш че всичко ще е измито и обелено даже  Peace ...

# 127
Има поумняване, разбира се ...... моето две и половина годишно дете, сравнено с дете на две и половина преди 100 години - разлика от небето до земята ....

По-информирания човек по-интелигентен ли е?

# 128

По-информирания човек по-интелигентен ли е?

до голяма степен ... по- умен е със сигурност ..... вероятно и паметта за някои неща се наследява.... с колкото повече информация борави мозъка ти, толкова повече се развива ....  не е ли така .... виж децата .... едно умение, отключва много нови умения, защото е врата към тях ... ако аз се занимавам само с лов и риболов няма да съм толкова умен, колкото човека, който се занимава с лов, риболов, градинарство, животновъдство и плетене ..... т.е.   ако не използвам краката си и две , три поколения хора след мен не го правят.... вероятно следващите поколения ще се родят с по- малко развити крака и с по- развити ръце, например .... нещо такова.... всъщност интелигентността се счита за вродена, но не е съвсем така ...всяко следващо поколение е по- интелигентно ... защото може да борави с повече стимули ....

# 129
... защото може да борави с повече стимули ....

Съгласна съм, че "новото поколение" се развиват доста бързо интелектуално, но стават все по - емоционално нестабилни. Не можем да отречем , че "психясват" и започват да се пребиват и избиват едно друго, посягат и на възрастни, нямат никакво уважение. Естествено, че това е и въпрос на възпитание, но и интелекта се развива в последствие. Дори и да имам мозъка на Айнщайн, ако ме отгледат вълци няма да има как да го открия... така че не само месото има думата.

# 130
Сикрет,винаги когато се zадават неудобни вьпроси,става досадно и непоносимо. Peace
Иначе по принцип интелекта е вроден,но интелигентността се добива.
Има деца ,които не ядат месо и са високо интелигентни.Което веднага иzключва месото като основа zа това раzвитие.Ама хайде да не го дьвчем пове4е,че наистина е смеШно.А и ти сама го докаzваШ с тоzи пост преди моя....
Цитат
всяко следващо поколение е по- интелигентно ... защото може да борави с повече стимули ....

Ели,zдравей.(нали може на галено Ели Sunglasses )

Ти ме иzкара всичките 10 процента на планетата..Благодаря,но нямаШе  нужда.А иначе и ти си в теzи 10%,ама не се zамисляШ... Wink
Не ви ги zнам радикалните американо/канадски уркостове,но тук аz си практикувам неЩо сьвсем елементарно и добре сьчетано zаедно с медицинските ми zнания,така,4е да не си направя недостиг на ниЩо.
Земя не ям...хайде сега пьк ти...Има една пречистена в аптеките,нея полzвам понякога,има си определени случаи.Не ми каzвай,че не си и чувала. Grinning
Иначе В12 моите чревни бактерии го проиzвеждат с пьлна пара.Правил сьм си иzследвания.Предполагам и ти си ги имаШ,нали еднакво сме скроени природно,освен ако нямаШ някое zаболяване или се тьпчеШ с АБ и ги иzбиваШ постоянно.
Внимавай zаЩото Шейка ми харесва и Ще вzема да дойда. Laughing

# 131

Съгласна съм, че "новото поколение" се развиват доста бързо интелектуално, но стават все по - емоционално нестабилни. Не можем да отречем , че "психясват" и започват да се пребиват и избиват едно друго, посягат и на възрастни, нямат никакво уважение. Естествено, че това е и въпрос на възпитание, но и интелекта се развива в последствие. Дори и да имам мозъка на Айнщайн, ако ме отгледат вълци няма да има как да го открия... така че не само месото има думата.

Средновековието е било най- жестокия период от историята на християнска Европа .... хората са били тъпи и мърляви психопати ..... от тогава до днес хората, като цяло,  стават все по- добри ..... възпитанието е другия начин да накараш някого да се развива, но маймуната както и да я стимулираш тя няма да стане човек, защото мозъка и не е развит ...

Christian, извинявай ....знаеш, че много те харесвам .... но ме нервира по- нагоре   Heart Eyes

# 132
Историята на средновековието я четем сега,а наШите внуци и правнуци какви ли история Ще четат zа нас....
Като zнам как масово се крие информация и Евгениката няма да спре да сьЩествува векове наред оЩе...какви ли жестокости не са ни иzвестни просто...На някои сьм ежедневно свидетел,дето не ги пиШат по новините. Peace
Сикрет,аz не се сьрдя zа ниЩо... Peace

# 133

Кой е вегетарианеца и кой е месоядния, имам нужда от пояснение?

Някой наблегна, че вегетарианската храна била много ГМО. А царевичката с която хранят прасенцата и пиленцата да не би да е еко? С тази разлика, че аз царевичния хляб си го правя с 200-300 гр. царевица, а прасето, за да произведе тези 750 гр пържоли (колкото е моя хляб), трябва да изяде 20-30 кг царевица.

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 17:38 от SafeHeaven

# 134
Незнам хора, много се нападате, ми се струва. Подкрепям Кристиан. Не затова, че се храня предимно без месо. Но нищо неможе да ме убеди, че здравият човек е този, който поглъща месо на обяд и на вечеря. Прост пример- диетата на Аткинс. Познавам лично чове, който я спазваше стриктно в продължение на месе- два. Да, отслабна. Сега обач е не е такъв. И не се чувстваше добре тогава. Да си направят изследвания консумиращите редовно месо. Не призовавам- яжте чушки и домати и кълнове и всичко ще е ок. Не съм крайна. Но поглъщането не мъртва обработена плът едва ли ни прави по- умни. Какво е останало в това месо? Как се преработва от организма? Незнам, едва ли някой ще се навие да си хапне сурово. Даже недейте. Ама няма кой да следи за смъртността, болестите и други здравословни проблеми тогава. Човекът изобретил сечива, защото ядял месо?

Общи условия

Активация на акаунт