Живот на кантар - тема 5

• 37 740
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Ама кои ще изберат? Тези, които навън са свалили по-малко или повече.
Тия дето малко са свалили имат нужда да влязат.
Може би....

# 106
  • Наблизо
Ще избират по емоция.Има само четирима,така че изборът не е много труден.

# 107
Симеон, Рая, Миглена, Мария, Сонай - това ли са всички напуснали или пропускам някого?

# 108
Симеон, Рая, Миглена, Мария, Сонай - това ли са всички напуснали или пропускам някого?
И половият атлет.

# 109
Охх, хози човек ми е бил толкова неприятен, че съм го изтрила от паметта си.

# 110
  • София
Щом с гласуване ще се определи кои да се върнат, то в червените ще е Меги вероятно.

# 111
И половият атлет.

Ахахаха. Едва не събудих всички вкъщи, така щях да се изхиля! Той да беше повече атлет, па дори и само “полов” нямаше да е в това предаване! 😂

# 112
  • някъде другаде
Сега дадоха анонс , казаха че се слага край на сини и червени. Вече няма да има отбори , ще играят по двойки.

# 113
С този анонс завърши епизодът в събота. Според мен е за привличане на интерес и накрая няма да се окаже точно това.

# 114
  • София
Само за този рунд до кантара ще е деленето по двойки. Казаха, че който спечели предизвикателството с яденето ще има право да определи двойките. Така че ще е игра за кантара цялото нещо. Интересно е измислено, ще гледам с интерес кой ще реши да яде и как ще разпредели двойките.

# 115
Една минута мълчание за тези ,дето ще са в двойка с Тодоресте и татко Барба 😌

# 116
Ами може те двамата да са си двойка Grinning

# 117
Финала е на 17.05

# 118
Сега дадоха анонс , казаха че се слага край на сини и червени. Вече няма да има отбори , ще играят по двойки.

Едва ли. За привличане на интерес и ще се окаже, че е за самата игра в момента и наградата е индивидуална.

# 119
Стан е пуснал подкаст с щъс Симеон. Още го гледам, просто този Стан ми е доста на въпреки все.

Общи условия

Активация на акаунт