Живот на кантар - тема 5

• 37 818
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Наблизо
Дъщерята на Мариана ми е много странна.
Много емоционална. Или нещо взима.
Е, нали е човек на изкуството...🤐

То се спомена и че е с диабет и на инсулин.
Може и от това да е.
Висока кз може да увреди мозъка.
Чак пък.А и тя спрямо възрастта й ,този диабет й е генетичен.Не е минала през фазите обезна,тип 2 и после 1.

# 421
И аз като Бюти - чак пък. Емоционална и цапната през устата е дъщерята на Мариана. Отделно беше много развълнувана. Даже майка ѝ я усети, че трябва да се успокои.

# 422
  • Наблизо
Явно си е такава девойката.Пък и мама й е всичко и май е най-голямото дете.Таткото е починал.Не съдя.

# 423
  • София
Просто е много младо момиче и много, много се зарадва за майка си и пусна на турбо скорост Simple Smile Усмихнах с нея, шантавелче Simple Smile
Плевенската Вили и Ани си продължават да са ми фаворити.Simple Smile

# 424

Чак пък.А и тя спрямо възрастта й ,този диабет й е генетичен.Не е минала през фазите обезна,тип 2 и после 1.

Няма значение генетичен или не. Има ли висока кз влияе на мозъка.

Сестрата на Сонай и дружката на Мартин са за предаването определено.

А щерката на Мариана какви глупости плещеше,просто не е истина.
Можело само в предаването да се отслабне и всички там да ходели.

Гледам сега кантара.
Ами случва се, тия пък какво искат.
Я цикъл, я някой не се е и*акал Joy

# 425
  • ПАЗАРДЖИК
Днес в предаването на Неделя Щонова имаше разговори с ендокринолози и треньор, мисля, че е интересно за който търсеше повече информативност от Живот на кантар.

# 426
  • София
За кантара - разбира се, че случва. Какво го изкараха, все едно е края на света.
Скрит текст:
По празниците прекарах вирус, който ме удари в стомаха и трябваше да се храня 4 дни с картофи, хляб и сирене. Понеже не се чувствах никак добре, съм яла по малко и много рядко. После лека полека вкарах зеленчуци и месо. Въпреки обезводняването, бях почти 3 кг нагоре само за тези 3-4 дни. Днес съм си върнала кг от преди празниците, а съм пред цикъл и се храня по стандартния си режим едва от 2-3 дни. Така че организма на човек (особено на жената) се влияе от много фактори.
Моята треньорка държи да се меря всеки ден и да записвам кг в приложение, което ми е пратила и следи средния резултат за седмицата, има дни нагоре, има - надолу, влие и МЦ, разбира се. Според мен е грешно да ги мерят само в един ден от седмицата, както бяхте писали, може да не са отишли до тоалетна точно в този ден и това също се отразява. Съжалявам, че точно на Ани беше този плюс, дано не я демотивира. При нея чувството за вина е много силно и лесно би се отказала, а водещата и треньорите с тези кахърни коментари, със сигурност й повлияха. Сега върнах да изгледам Дани в сутрешния блок, може сволените кг да не са фрапантна цифра като при други участници, но изглежда много вталена, по-свежа в лице и видимо много отслабнала. И то на камера. Единствено държанието й си е мудно и нетипично за млад човек. Дано поработи и над това.

# 427
  • На морето!
Ама видяхте ли Виолета, как гордо заяви на мъжа си, че я наричали Барби. Абе ти даже китайско Барби не си минала покрай него, кой го измисли този абсурден прякор.
И когато е в нейна полза винаги извърта нещата,  сините мечешка услуга правят на техен човек ама да пазят Данка от червените бяха длъжни. Ма така вече да искам да си ходи, как може все на косъм да се спасява и няма срам да говори, тази която сваля грамове. Рори още със селските клюки за Славко, олекна много. Аз не бих  се доверила на такъв човек да ме тренира. Ама той треньора е отражение на отбора си.
Аз останах с впечатление, че скромният съпруг на Виолета се страхува от нея, а тя със задоволство доминира над него. Тя ли беше от някаква модерна църква?
На мен ми стана смешно как искала от него да ходи да тренира, да изкара преса и да я вдига, иначе щяла да намери друг да я вдига 🤣🤣🤣
И това е човекът, който дори със стомашен байпас не е отслабнал.

Рори трябва да спре да пише във ФБ, не си прави услуга така.

# 428
И на мен  последното ми направи впечатление. Не знам дали си е техен хумор, но звучеше много високомерно. Отделно човекът беше един смачкан. Странна двойка са.

# 429
С подобен характер жена няма какъв да е освен смачкан.

# 430
  • София
Алфа мъжкар не би стоял с такава жена, прави сте. Макар че аз пропуснах срещите, малко ту мач ми бяха и ги попревъртах. Направи ми впечатление обаче двойния аршин на Виолета за Дани в миналата елиминация и за Ани в тази. Много детинско поведение има, а претендира да е сред най-емоционално интелигентните участници. Уви, доста има да работи над себе си.

# 431
Виолета П., когато и да тръгне, все ще е късно. Такова самочувствие, такава категоричност в изказванията, нетърпима е. Искрено съчувствам на мъжа ѝ.

# 432
Е, какво пък толкова му съчувствате на Пефтичев, той си я е избрал, едва ли го държат насила. Ще кажеш, че всички двойки са перфектни. Те така си разбират брака, нашето мнение няма значение.
На мен по странна двойка ми бяха Поли и мъж, ама те си знаят.
Има мъже и мъже. Някои тропат по масата, други викат, че няма да излязат изпод дивана да се види, че мъж командва в тая къща и те така. Joy
Не всички са алфи, има и бети, и омеги. Stuck Out Tongue Winking Eye За всекиго по нещо. Grinning

# 433
Беше абсурд да питат треньорите на какво се дължат плюсовете на кантара при положение, че не им се дава да кажат директно каква е истината. Рори намекна, че разковничето е в това какво правят участниците, когато са сами. Има само едно истинско обяснение и това е повишен калориен прием. Тренировките са страхотно нещо, но от тях не се слабее, яденето му е майката. Мускулите се правят в кухнята, както има популярен израз, чийто смисъл е точно този - в отслабването 80% от резултата идва от храненето и 20% от тренировките. Много ми е смешно как участниците все не знаят на какво се дължат “ниските” резултати от - 300г  на кантара на едната седмица и на следващата без никакво обяснение свалят 3кг и нагоре.

# 434
На мен ми се стори, че при срещите Тодор и плевенската Вили много искрено се зарадваха на половинките си, личи се, че се обичат. Докато при другата Виолета... нещо не им се получи.

Общи условия

Активация на акаунт