Живот на кантар - тема 5

• 38 155
  • 738
  •   2
Отговори
# 405
  • Пловдив
Аз тези дни съвсем бегло гледах. Повече вас четях.
Защо ги облякоха и нагласиха? Това не трябваше ли да е в последния епизод?
Или свършва другата седмица предаването?
На кантара видях резултатите. Ако смятате, че около цикъл се качва или задържа, защо до сега на никоя жена не й се отрази? Дали е възможно от измислените режими на модерната диетоложка да се е рязбъркало нещо в организма на Ани?

# 406
Вече подозирам, че заради рейтинга нарочно им сменят режима, така че да има плюс на кантара - с последващи шок и драма.

# 407
  • ПАЗАРДЖИК
За гласуването кой да отпадне- червените използваха шанса да отстранят син, т.е. Ани, но не им се получи. Сонай се видя, че не е категорично със сините. Радвам се, че той си тръгна. При Ани наистина резултатите точно през месец са ниски- на 28.02-1,4 кг, на 29.03-1,7кг, на 26.04- +1,2кг. Най- вероятно причината е комбинация от цикъла, смяна на диетата, може и още нещо
За кожата- няма начин да не увисне, независимо колко бавно свалят килограми. Стига вече с тази кожа. Единствено решение там е оперативно отстраняване. И аз искам гърдите ми да са както ми бяха на 19, но… Да бъдем малко реалисти. Славко, Вили, Ани и Мартин ако свалят достатъчно, ще имат увиснала кожа, имаха твърде много килограми
Гости в сутрешния блок ще са Поли и Йорданка

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 10:07 от petjah

# 408
Не знам обаче с ИР тези плодове дето ги хапва Ани и яде по 6 пъти на ден, няма как да свали. Аз самата съм с ИР и знам колко е трудно да си свалиш, знам обаче и как си вечно гладен, ако не се храниш както трябва. Съжалявам, ще прозвучи негативно към Дерйа, но според мен не се справя с режима. Изхождам от това, че всеки има някакъв проблем - диабет, ИР, проблеми със сърцето, предполагам и с ЩЖ. Храненето при тези проблеми и при жени, и при мъже е различно за всеки един. Не да бухат плодове по 5 пъти. Това е абсурд. Даже Рори написала във ФБ, че Ани вече нямала ИР. Да, то ИР е като настинка. 🤣 Няколко месеца и вече я няма. 🤣 Като с диабета на Марияна. И, да знам, че се минава в ремисия, обаче Рори като човек с голямо самочувствие би следвало да подбира правилно думите си.

Нанси просто е лоша актриса и от там лош водещ. Все едно ще ги води на екзекуция. Освен това, като водещ би следвало да има поне базови знания. Тя не е просто там да чете разни фрази, а е водещ. Някой беше споделил за Геро като водещ - да! Това би бил добър водещ на такова предаване. Просто не всеки става за водещ на предаване, както с всичко друго.

Рори усилено пише във ФБ отговори и олеква много. Ако някой после я “затапи” - спира да отговоря. 🤣 Някои хора са останали на 16 години, в гимназията още.

Скрит текст:

# 409
  • На Изток от Рая
В американския формат също съм гледала + на кантара, така че не е нещо не виждано и неочаквано както се опитаха да го изкарат треньорите.
Барбито като я чух на синхрона как "примирено" говореше за прибиране вкъщи с такова настроение, се усъмних много, че ще ни зарадва с отсъствието си.
А избухването на Славко другата седмица може и да е породено не само от Тодор, ами и заради това, че вече 2 месеца не е виждал сина си и явно вече много му влияе

# 410
Аз тези дни съвсем бегло гледах. Повече вас четях.
Защо ги облякоха и нагласиха? Това не трябваше ли да е в последния епизод?
Или свършва другата седмица предаването?
На кантара видях резултатите. Ако смятате, че около цикъл се качва или задържа, защо до сега на никоя жена не й се отрази? Дали е възможно от измислените режими на модерната диетоложка да се е рязбъркало нещо в организма на Ани?

Отразило се, но просто не е било + а много малък -

Режима не е в ред.

# 411
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама видяхте ли Виолета, как гордо заяви на мъжа си, че я наричали Барби. Абе ти даже китайско Барби не си минала покрай него, кой го измисли този абсурден прякор.
И когато е в нейна полза винаги извърта нещата,  сините мечешка услуга правят на техен човек ама да пазят Данка от червените бяха длъжни. Ма така вече да искам да си ходи, как може все на косъм да се спасява и няма срам да говори, тази която сваля грамове. Рори още със селските клюки за Славко, олекна много. Аз не бих  се доверила на такъв човек да ме тренира. Ама той треньора е отражение на отбора си.

# 412
Ама видяхте ли Виолета, как гордо заяви на мъжа си, че я наричали Барби. Абе ти даже китайско Барби не си минала покрай него, кой го измисли този абсурден прякор.
И когато е в нейна полза винаги извърта нещата,  сините мечешка услуга правят на техен човек ама да пазят Данка от червените бяха длъжни. Ма така вече да искам да си ходи, как може все на косъм да се спасява и няма срам да говори, тази която сваля грамове. Рори още със селските клюки за Славко, олекна много. Аз не бих  се доверила на такъв човек да ме тренира. Ама той треньора е отражение на отбора си.
Аз останах с впечатление, че скромният съпруг на Виолета се страхува от нея, а тя със задоволство доминира над него. Тя ли беше от някаква модерна църква?

# 413
Не знам обаче с ИР тези плодове дето ги хапва Ани и яде по 6 пъти на ден, няма как да свали.

Явно има как, защото е свалила почти 30кг. досега.

Но може би наистина новият режим не им е ок, защото резултатите не само при Ани бяха разочароващи. Или трябва време за адаптация на организма към него, кой знае. Надявам се в другия епизод да направят някакъв анализ.

# 414
  • Пловдив
Виолета надълго обясняваше как си дала сметка, че камерата е като рентген, който излага на показ истинското Аз, и много хора не си дават сметка как изглеждат отстрани.

А тя до какъв ли извод стига гледайки се?

# 415
Виолета надълго обясняваше как си дала сметка, че камерата е като рентген, който излага на показ истинското Аз, и много хора не си дават сметка как изглеждат отстрани.

Е, тя стига до извод, че е супер и най най. Но всъщност беше права, защото всички видяхме истинското й Аз.

# 416
Дъщерята на Мариана ми е много странна.
Много емоционална. Или нещо взима.

# 417
Е, нали е човек на изкуството...🤐

# 418
  • На Изток от Рая

Тя Виолета още не се е гледала предполагам, ако е останала до финала, тепърва има да се гледа. Дано си даде сметка как е изглеждала отстрани и колко "фенове" е натрупала покрай участието си...

# 419
Е, нали е човек на изкуството...🤐

То се спомена и че е с диабет и на инсулин.
Може и от това да е.
Висока кз може да увреди мозъка.

Общи условия

Активация на акаунт