Живот на кантар - тема 5

• 37 717
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Благоевград
И щерката беше с вежди и устни, не е само майката. Даже на щерката бяха такава, че изглежда сърдита. Мислех, че вече не са модерни татуираните вежди, а по-естествена визия, но явно съм сгрешила.

# 76
  • София
Те не знаеха как да се прегърнат. Не коментирам какво да си говорят.

# 77
  • Наблизо
Може да се живее... без рафинирана захар, без нишестета, без рафинирани олиа, без ултрапреработени продукти, дори салама и луканката са вредни... после ГМО... след това... казваш си - еми аз ям зеленчуци, купувам си, ядеш, ама дръжки... тоя домат има 3 нутриента на кръст от хидропониката, на която е расъл, това не е домата на дядо и баба и т.н.
... кво щях да кажа ? А, да... и накрая една хубава композиция от стрес на клетъчно до емоционално ниво и си готов... за Живот на Кантар Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Звучиш като сега открил Отца и Сина и Светаго Духа в Библията.Щом и  домата заклеймен.Да знаеш прекаления светец и Богу не е драг.

Явно в Благоевград е все още модерно да имаш татуирани вежди.Никога не съм го разбирала това.

# 78
Е, то лошо няма в татуираните вежди(някои жени нямат никакви), но си искат поддръжка.

# 79
Може да се живее... без рафинирана захар, без нишестета, без рафинирани олиа, без ултрапреработени продукти, дори салама и луканката са вредни... после ГМО... след това... казваш си - еми аз ям зеленчуци, купувам си, ядеш, ама дръжки... тоя домат има 3 нутриента на кръст от хидропониката, на която е расъл, това не е домата на дядо и баба и т.н.
... кво щях да кажа ? А, да... и накрая една хубава композиция от стрес на клетъчно до емоционално ниво и си готов... за Живот на Кантар Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Звучиш като сега открил Отца и Сина и Светаго Духа в Библията.Щом и  домата заклеймен.Да знаеш прекаления светец и Богу не е драг.

Явно в Благоевград е все още модерно да имаш татуирани вежди.Никога не съм го разбирала това.

Така и така говорим неща, дето са ясни на повечето... поне да звучат патетично Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Доматите не са това, което са... и те като совите Simple Smile nightshades...

# 80
Направи ми впечатление, че когато Поли се прибра вкъщи, беше тъмно, а внукът не беше там, а на друго място с прабабата 🙄. Това дете не живее ли с майка си?
Много ясно се вижда, че продуцентите подкрепят червените и умишлено забиват сините. Става все по-безинтересно.

# 81
Как ги забиват сините?

# 82
С несъобразени игри, в които всички играчи ще участват равноправно. Славко не може да бяха, доста често имат игри с бягане, примерно.

# 83
Джасте, понеже пита за коментарите на Деян и и жена му. Под една снимка на Вили П се беше развихрила една дискусия:

Скрит текст:

На една от нийните снимки на кантара когато не беше свалила почти нищо Деян се беше изхилил, което доведе до дамата да го нарече “мишкар” и оттам нататък стана по-зле, когато жена му реши да се включи с твърдението, че прави “по 3 часа секс на вечер”, което го правило “мъжкар”😂

Имаше и други включвания по други публикации и ми се стори много много ниско нивото.

# 84
  • Пловдив
Жена му да си беше мълчала. Joy Joy

Постът на защитничката на Виолета също е тъп (специално търси кой се смее и му държи сметка), макар че не може да се мери с Рашкова. Отстрани е много смешно.
И да се смееш на малко свалени кг е глупаво, разбира се.

# 85
По спомен, защитничката на Виолета беше казала, че Виолета е жена, която се опитва да отслабне, за да стане майка, нещо което тя самата се опитвала да постигне, и на нея ли е щял да се изсмее. Нещо такова беше, но да…. Сега и Симеон с неговия бизнес профил като почне да се включва в дискусиите… “Чиста вода от Мони” 😅😂

# 86
Lygia, много благодаря. Hug
То от тоз човек и семейството му май и не съм очаквала друго, искам да кажа, че не съм изненадана от нивото което показват. Значи продължителността на секса правело мъжа мъжкар, ти да видиш, ми казвайте ги тия неща навреме, бе. Joy Да пускаме хронометъра и да видим кой мъж, кой мъжкар, кой въшкар. Joy Луда работа, ей.

# 87
След като секса е мероприятие /нема такава дума хе хе/, което е физическо и емоционално, обикновено се прави от двама души и неговото качество зависи не само от единия...
Това много често се пропуска де...
Стимулатора е важен, стимулатораааа хе хе хе Wink

# 88
Някой знае ли случайно книгата, която Виолета четеше с зитатите, коя е има. Харесаха ми хаха.

# 89
Дано се справят всички, симпатични или не, за награда или не, дано не се върнат към вредни навици.

Към тези пожелания добавям и с по-малко контузии, че положението при сините не никак розово.

Благодаря за темата.

Общи условия

Активация на акаунт