Промениха ли се хората след пандемията?

• 13 519
  • 355
  •   1
Отговори
# 285
Да, аз станах по - злобна, нетърпелива, самодостатъчна. Май свалих маската си след това 😆 абе демонично се чувствам след това през 2020 г.

# 286
  • По света и у нас
Вие не разбрахте ли, че правителството на САЩ потвърди, че ваксините за КОВИД са неефективни и са измишльотина??

Аз пък минах КОВИД 1 път точно като отвориха границите , не беше кой знае какво и не бях ваксинирана. Също така никога не се ваксинирам за грип, и не го и хващам. Разболявам се ако се преуморя, простудя, прекаля с диетите, измъча.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 00:23 от PriMadonna

# 287
Цитат
Вие не разбрахте ли, че правителството на САЩ потвърди, че ваксините за КОВИД са неефективни и са измишльотина??
Е, щом отявлен антиваксър, борил се 20 години срещу ваксините, вкл. тази срещу морбили - потенциално смъртоносно заболяване, отнело живота на хиляди кърмачета в минали времена, казва, че са "измишльотина", си взимаме бележка, няма как.

https://www.dw.com/bg/sas-zadraskaha-500-miliona-za-razrabotvane … aksini/a-73544171

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 15:00 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 288
  • Out of the Mix
Примо, ти затова явно си оставила любовите в реала, за да не се измъчваш. Joy

# 289
Правителството на САЩ е върховна и последна инстанция на истината ли? В другите държави няма учени, институти, проучвания?

# 290
Какво ме интересува Кенеди, като личния ми опит сочи обратното?
Боледувах веднъж, преди ваксините. След тях не.

# 291
В Нидерландия бях извикана за ваксина от първите, заради сериозно придружаващо заболяване. Преди това бях боледувала поне веднъж. След ваксината имах някакви леки включвания. Обаче, това което изкаерах този януари, ми разказа играта. Заразих се на прибиране от България. В малко бусче със сериозно кашлящ младеж зад мен. Над 14 дни бях парцал, с темп. която не падаше от нищо 9 месеца, все още кашлям. По времето на Ковид и дъшеря ми и баща и го минаха няколко пъти на крака и без проблем. Не бяха и не са ваксинирани.
По темата-за мен, хората вече са тотално различни.

# 292
Грип вероятно си карала.

# 293
Правителството на САЩ е върховна и последна инстанция на истината ли? В другите държави няма учени, институти, проучвания?

Не зная за кого това правителство е последна инстанция, обаче за някои последната инстанция беше някакъв д-р Форд от голяма болница в САЩ, който смятал, че няма проблем да се ваксинират хора и деца, които не са напълно здрави! На същото мнение били и лекари от Швейцария......

В Нидерландия бях извикана за ваксина от първите, заради сериозно придружаващо заболяване. Преди това бях боледувала поне веднъж. След ваксината имах някакви леки включвания. Обаче, това което изкаерах този януари, ми разказа играта. Заразих се на прибиране от България. В малко бусче със сериозно кашлящ младеж зад мен. Над 14 дни бях парцал, с темп. която не падаше от нищо 9 месеца, все още кашлям. По времето на Ковид и дъшеря ми и баща и го минаха няколко пъти на крака и без проблем. Не бяха и не са ваксинирани.
По темата-за мен, хората вече са тотално различни.

Без АБ ли?

Да, аз станах по - злобна, нетърпелива, самодостатъчна. Май свалих маската си след това 😆 абе демонично се чувствам след това през 2020 г.

Не разбирам какво означава "самодостатъчна".

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 23:17 от vl

# 294
Според мен, да. Но пак излизат хората, заведенията са пълни.

# 295
Помня как една позната, която често пътуваше до Китай изведнъж получи емболия без никаква причина. Лекарите направо бяха в потрес. Това беше поне година-две преди пандемията и жената почина.

Сега мислим, че може би е ставало въпрос за ранен, неустановен случай на коронавирус, като се има предвид къде е пътувала. Нали някои пациенти с Ковид правеха емболия.

Бих искала да видя Китай, но след нейния случай все отлагам.

# 296
Айде внушения на едро....доказателства имате ли че ковид е причината за смъртта й?

# 297
  • SF
Аз съм твърдо за маските, но към ваксините за Ковид имам резерви след като получих странични ефекти като възпаление на средното ухо.

Даже при първа доза така ми повлия, че вдигнах температура и все едно си го изкарах в олекотен вариант. Надявам се негативните ефекти от нея да отшумят.

Иначе срещу грип съм за ваксините. Но тези за Ковид реално нямаха никакво време да ги тестват. Те лекарства за настинка не се пускат така от вчера за днес, кога успяха да тестват ваксините не е ясно.

Съжалявам, че се ваксинирах и ако някога пак има пандемия и затворят моловете и трябва да нося маска няма да ми е никакъв проблем, но този път няма да се ваксинирам.

Това е нормална странична реакция след ваксина.
Вече са минали 5 години тестови период. Защо не бихте се ваксинирали сега? Според вас какъв оптималният период за тестване на една ваксина и как се провежда тестът? Някакви високоплатени доброволци ли се подлагат или има и други механизми да се тестват ваксини, лекарства, препарати и козметика?

# 298
Няма вече реакции след ковидните ваксини.
Седма ще сложа тези дни.

# 299
Да, различни са, поне аз, най-вече в работно естество. Веднъж опитах от хоум офиса и повече не искам да се връщам - това промени много положително живота ми.

Общи условия

Активация на акаунт