Боледуване на децата ни - тема 89

• 18 558
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
  • shumen
Ваня,оправяйте се скоро.И ние винаги така се разболяваме един след друг.
Тони,за цистит аз пия Цистирен и пусни една урина и бягай на лекар,че идват празници.Знам как боли и е ужасно.

# 106
Аххх! Два пъти съм имала цистит аз в живота си, такъв ужасен ужас… първия път дори не пусках урина директно ме засилиха с ципрофлоксацин, аз направо исках да умра, толкова ми беше гадно, пишках през 5 минути и сякаш бръснарски ножчета. Втория път усетих някак отрано и пуснах урина, а вечерта си легнах с монурал и за още седмица уринал се оправих. Голяма мъка. Място не можех да си намеря, буквално на рев ми беше.

# 107
Аз точно преди да забременея с малкия направих такъв цистит с кръв, ужасно беше. Личната ми изписа 1 прахче Монурал и уринал акут. Много бързо ми подействаха, тя ми беше предписала и ципрофлоксацин, ако не се оправя само с прахчето, но не се наложи да го пия за щастие. Много е важно докато си така  да пиеш колкото можеш повече течности поне 3л за деня, за да не се задържат бактериите.

# 108
RSV... Мислех, че детето е оздравяло и съм стопирала процеса... Суха кашлица се появи преди час....

# 109
RSV... Мислех, че детето е оздравяло и съм стопирала процеса... Суха кашлица се появи преди час....

Ех, съжалявам:( бързо оздравяване

# 110
Рейна, звучи ми като нов вирус. Има ли как някой да ви го е лепнал?
Не знам какво е но при мен имаше миналата седмица леко завишена телесна температура.
Болка зад ушите.
Увеличени лимфни възли зад ушите.
Болка във гърлото.
Една кашлица със зелен секрет.
Хрема.Посредством главоболие.
3 дни безсъние почти 4 дни.
Пих Авирон Рапид и Бронхолитин сироп.
Спрей за нос и гърло.
Бях на лекар на 15 ти дадени направление за УНГ.
Само, че дето уж съм била на лекар.
Уж гърдите чисти нищо не било слезнало на долу.
Имала съм гъст секрет по задната страна.
Малки афти в гърлото.
Но не ми пусна секрет нито носен нито гърлен.
Не знам какво е точно вирус или грип.
Ако взема комбиниран тест дали евентуално може да покаже нещо.
И може ли да ми предложите добър лекар унг за София става въпрос.
Добре, че малкия е добре.
Баща лекарка е казала, че това е от детската градина дето посещава.
Явно от него съм прехванала.
Някои дали има такива симптоми.

# 111
Имате кашлица със зелени храчки ,или аз не съм разбрала правилно? Според мен лекарката е имала предвид че сте хванали някоя бактерия от детето,то ако е хванало нещо от градината.Според мен си пуснете гърлен и носен секрет и на Уши нос гърло според резултата да Ви даде лечение.Бронхолитин не е ли сироп за подтискане на кашлицата ,след като имате храчки би трябвало да Ви дадат отхрачващ сироп или хабчета че да се чистят секретите.За мен си е бактериална инфекция.Грипа е висока температура и до сега всички в къщи да са го хванали,вируса също бързо лови и другите от домакинството.Иначе и кръвна картина да си пуснете все смятам че ще се ориентират лекарите дали е вирус или бактерия.

# 112
  • shumen
Тони,цистита много боли.Аз съм била и знам какво е.Монурал ми е изписвала доки,но той мисля,че е само с рецепта.
Танче,явно си лепнала вирус от детето.
Аз тая сутрин съм яко схваната.Гърба ме боли и крака ми се схвана и той.Едва за работа се оправих.

# 113
А ако пусна ПКК,СУЕ,СРП и гърлен секрет плюс урина.
Или трябва и носен секрет.

# 114
Добро утро момичета. Дребното направи спощи спазъм. В 1 часа пусках инхалация Пулмикорт и спа спокойно.
Дани, оправяй се бързо.
Рейна, вероятно е нов вирус.
Танчето, аз бих пуснала.

Днес сме на лекар пак.

# 115
Здравейте.
Пуснах и носен секрет плюс гърлен секрет.
ПКК,СУЕ,СРП,ДКК.
Кръвни изследвания ще са готови днес.
А секретите на 22 ри във Вторник.
Тази нощ поредна не успях да заспя.
А на УНГ съм във Сряда имам направление.

# 116
Танче, ти сигурно ще се оправиш до сряда

# 117
Танче, ти сигурно ще се оправиш до сряда
Дай боже.
Но евентуално ще отида да ме прегледат.

# 118
  • София
emiliq.nikolova88, дано бързо му мине на детето.

Танче, бързо възстановяване ти желая.
Сигурно нещо от детето си хванала. Така те разбирам . Моето сега като беше болна и аз прихванах един ужасен фарингит направих. Тъкмо се оправих сестра ми  остави племенницата да я гледам болна ,че не я пускат от работа. Айде пак фарингит.
Сега само се надявам на спокойни празници.

# 119

Кръвните изследвания са готови.
Според вас какво може да е.
Много ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт