Как върви захранването - част 14

• 10 019
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
и аз се записвам Hug
мисля тази седмица да започна с картоф+кърма, но и аз си мислех че се дава около обяд и после следобед newsm78 или явно не съм разбрала, че тогава е подът. Някъде обаче бях мярнала, че трябва да се започне или със зеленчуци или с плодове, едновременно не може така ли?

# 61
Първо се въвеждат зеленчуците после плодовете. А ако решиш може и обратното, първо плодовете, после зеленчуците.

# 62
D3s мерси  Hug
аз лично мисля със зеленчуците да започна, но се чудех дали мога и ябълка да давам както ти казваш следобедно по някое време? и да не е сурова нали

# 63
  • у дома...
Мами, здравейте и от мен. Ние започнахме със захранването преди месец и половина. Ани беше само на АМ, а и за два месеца качи само 400 гр. та по съвет на педито започнахме и с пюретата. За сега /да чукна на дърво/ много добре понася и приема и зеленчуците и плодовете. Заместили сме две хранения - обедното със зеленчуково пюре и следобедното с каша.

С голям интерес следя темите ви. И искам да благодаря на всички които споделяте челния си опит.  bouquet

# 64
На мен педиатърката ми каза да захраня бебето на 2 месеца със сокове. Не мога да Ви опиша какви колики имахме и аз веднага ги спрях. След това на 3 месеца и 20 дни му дадох плодово пюре от ябълка и морков. Една седмица го захранвах с него. След това взех пюре от ябълка и тиква и като му се раздразни стомахчето - ужас. Спрях и пюретата. Лошото е, че последните 15 дни не е качил нито грам. Педиатърката казва да му дам бананова каша, за да започне да наддава.
Вече ме е страх да му давам каквото и да било.
Помогнете. Кажете какво да правя.  Sad

# 65
stasssy, детето на кърма ли е или АМ???
Аз бих казала, 4е е малко за захранване и от пюрета няма да ка4и кг. Ако кърмиш това е най-доброто за детенцето ти! А и кърмата е най-калорична и хранителна. Трябваше по-рано да се консултираш, естествено, 4е ще полу4и колики от соковете...ама тия пусти педиатри няма да се нау4ат #2gunfire
Ако наистина държиш на захранване по4вай с оризова каша! /безмле4на/
И банан на 4 месеца...аз лично с дете на по4ти 10 месеца не съм дала банан, пък за 4 месеца...ама ти си знаеш

# 66
barabana, И аз мисля да започна със зеленчукови пюрета. Плодовите след това, следобед. Но не знам колко вида зеленчука трябва да съм въвела преди да започна плодовете  newsm78 Аз се сещам като за начало за картоф, морков, тиква (ако изобщо е зеленчук) и тиквичка. Тях ще въвеждам почти месец. Дали след тях мога да въведа плодовете ?

# 67
Мами, я дайте идеи за закуска, че нещо не мога да измисля newsm78 Сутрин ядем каша с пасирани плодове и кърма и искам с нещо да редувам, че то всеки ден каша Sick Само да кажа, че сме с АБКМ.

Някой кус-кус на Плазмон правил ли е?И как?

# 68
Catty, и аз след като въведох моркоф, картоф, тиквички и тиква започнах с плодовете - ябълка и круша.  След това според подходящите за възрастта зеленчуци продължих.

# 69
Здравейте, аз искам да питам защо плодовите пюрета да не могат да заместват хранене?

# 70
Здравейте, аз искам да питам защо плодовите пюрета да не могат да заместват хранене?
Ами това е все едно ти  да хапнеш една ябълка между ддругото- нали няма да броиш 4е си яла Wink Peace
Вършат работа за отместване на хранене -т.е. за залъгване

# 71
Ами това е все едно ти  да хапнеш една ябълка между ддругото- нали няма да броиш 4е си яла Wink Peace

А ако ръфнеш морков между другото също не се наяждаш нали Mr. Green Много е тъпо, според мен, туй че с плодовото пюре не се замества хранене, а със зеленчуковото се  Crazy

# 72

А ако ръфнеш морков между другото също не се наяждаш нали Mr. Green Много е тъпо, според мен, туй че с плодовото пюре не се замества хранене, а със зеленчуковото се  Crazy

Peace Thinking

# 73
Аз пак да питам -давате ли пресен лук в пюретата на бебоците и от кога? Благодаря!

# 74
Аз слагам лук на Пламена преди около 2 месеца, но после като се сварят зеленчуците го махам и така пасирам Peace

Общи условия

Активация на акаунт