Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 12 041
  • 512
  •   1
Отговори
# 105
  • София
1. Имала съм само еърфраер, но винаги съм искала да имам мултикукър.
2.Най-важното е цена-качество.
3. Бих ползвала мултикукър за приготвянето на козунак.

# 106
Ооооо не може да бъде! Точно такъв мултикукър искам😍😍😍
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Един комбиниран уред за мен, моля!
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Вашата марка е това, което търся, тъй като има много положителни отзиви. За мен е важно и какъв е размера на вътрешния съд, малко семейство сме и голям обем не ми е необходим.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Само да го спечеля, всичко ще сготвя вътре! Дроб сармата, агнешкото, козунака. Хайде и зелената салата ще си я направя в него, само че без да го включвам.

# 107
  • Г. О.
Винаги предпочитам отделен уред за всичко, но предвид липсата на повече място за нови уреди, в случая бих се спряла на комбиниран такъв.
Нямам мултикукър, макар да се каня от доста време да купя, понеже имам препоръка от приятелка. Като го избирам ще държа на защитата, обемът му, качеството на съда.
Всичко ще сготвя в него.

# 108
1. Оптималният вариант за мен е комбиниран уред + отделен еър фрайър

2. Стоманената купа не изисква никакво пазене, плюс я мия в миялната.

3. Конкретно за празника бих сварила яйцата, тестото за козунака да втасва вътре. Реално нищо празнично няма да готвя. Каквото ни се яде към момента. Ползва се на ежедневна база.

# 109
Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Отделен уред, вече разполагам с еър фрайър
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?
Всичко изброено е важно
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Агнешко

# 110
1. Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Два уреда избирам, защото мога едновременно да приготвя повече храна за моето семейство.
Всичко това е важно!
Стига да го имах, с удоволствие бих приготвила дроб-сарма, супа и козунак.

# 111
Бих избрала комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото пести място и средства. Живея в малко жилище и обичам практични решения – с един уред мога да готвя всичко – от супи и яхнии до хрупкави картофки и кюфтета с минимално количество мазнина.
Най-важното за мен е вътрешният съд да е от неръждаема стомана, без покрития. Предпочитам естествени и дълготрайни материали, които не се износват и не отделят вредни вещества при дългосрочна употреба. След това гледам и за системи за безопасност.
Да, ще го включа в празничното готвене! Ще направя агнешко със зеленчуци в мултикукъра и ще опека козунаци в режим "печене". Много по-лесно е и не се налага да следя печката постоянно.

# 112
Бих избрала комбиниран уред, за да не заема много място, въпреки че кухнята ми е голяма.
Предпочитам да не е с тефлоново покритие.
Бих използвала в ежедневието, тъй като нямам много време. Никога не съм имала такъв уред и първо ще проверявам за рецепти предварително, за да знам какво е най-подходящо за готвене в него.

# 113
Предпочитам два отделни уреда – мултикукър и еър фрайър. Така мога да използвам и двата едновременно, което е удобно при по-големи семейни събирания. Например – докато мултикукърът прави основното ястие, еър фрайърът може да пече гарнитура или десерт.

Най-важното за мен е уредът да има добър сервиз в България – и гаранционен, и следгаранционен. Имала съм проблеми с техника преди, и добрата поддръжка прави огромна разлика. Също така се доверявам на лични препоръки от приятели.

Разбира се! За Великден планирам да приготвя в еър фрайъра картофки и печено пиле, а мултикукърът ще се грижи за ориз с гъби и зеленчукова супа. Ще си спестя време и ще си освободя печката за козунаците.

# 114
. 1  Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
 Бих избрала комбиниран, защото нямам много свободно място в кухнята
Мисля, че всичко е важно, както и здравословното готвене и запазването на полезните качества на храната.
Да, бих приготвила месото и любимите картофки на децата.

# 115
  • Бургас
1. Бих избрала отделни уреди. Ще мога да използвам и двата уреда едновременно.
2. Всичко е важно за здравословното и бързо готвене.
3. Да,разбира се. Месо и картофки за празничната трапеза.

# 116
Комбиниран уред според мен би бил по-полезен.
Бих избрала неръждаем и с гаранция в България.
Бих пробвала да направя месо, според предпочитаното вкъщи, заедно със зеленчуци.

# 117
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?

- имам два отделни уреда на друга марка и със сигурнист бих предпочела един. Не само заради заеманото място, а защото е в пъти по-удобно да ползваш един уред за всичко.

- тефлоновото покритие да е добро
 На моите уреди падна изключително бързо и вече са неизползваеми.

- бих желала да ги включа, но вече няма как. Както споменах, тефлонът започна да пада.

# 118
1.    Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Един комбиниран, защото вече нямам място за два отделни уреда.
Всички изброени + нисък разход на ел. енергия и лесното почистване.
Бих, ама какво бих приготвила все още не знам. Нямам такъв уред и не съм разглеждала възможностите му.

# 119
  • София
Бих избрала комбиниран мултикукър, защото спестява място, приготвяш ястието по-бързо и без цапане на много съдове и уреди.
Всичко изброено.
Да, ще го включа. Ще направя месцето и гарнитурата.

Общи условия

Активация на акаунт