Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 12 042
  • 512
  •   1
Отговори
# 120
  • София
1. Избрала съм си комбиниран мултикукър, но бих искала и еър фрайър.
2. Стоманения нерждаем съд ме спечели, наред с всичко останало.
3. Бих сварила яйцата за боядисване в мултикукъра.

# 121
Комбиниран уред, нямам още много опит и искам нещо лесно за ползване. Гледах доста видеа и изглежда супер удобно, че можеш да пържиш, вариш и печеш в едно.
Много държа на личните препоръки, питах приятелки и четох във Facebook групи. За мен също е важно да има рецепти и ясни инструкции, защото не съм сигурна как се използва всичко.
Ще пробвам за първи път да направя козуначени гнезда в еър фрайъра, изглеждат страшно сладки! Ако успея, ще се гордея със себе си 😊

# 122
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?

По отделно  са по-добре ,  можеш  да готвиш повече.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 

Всичките са важни.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?

Да .  Печено пиле.

# 123
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала един комбиниран за по-голямо удобство.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Определено най-важно ми е вътрешният съд да не е с нездравословно покритие.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Бих го включила. Агнешко, разбира се.

# 124
Обикновено комбинираните уреди имат много допълнителни приставки, които заемат място. Трябва да е компактен и да е без тефлоново покритие.

# 125
  • Пловдив
1. Предпочитам комбиниран уред, за да не заема място.
2. Неръждаемият вътрешен съд, който да не залепва, но и да не се надрасква лесно.
3. Бих включила мултикукър - за дроб сарма 😊

# 126
Кухнята ми е голямо и имам достатъчно място за два отделни уреда, за да мога по-бързо и едновременно да приготвям различни ястия.
Предпочитам съдове без тефлонови, керамични и други покрития. Бих избрала уреди с най-голяма вбестимост.
В мултикукъра ще приготвя дроб сърмата, а във еърфрайъра ще изпека агнешкото и хрупкави картофки.

# 127
1. Комбинира  мултикукър с еър фрайър.

Пести място, върши работа и на двата уреда, и е супер удобен за ежедневна употреба.

2. Ако трябва да избера едно най-важно нещо, за мен това би бил вътрешният съд да е от неръждаема стомана, без покрития. Ето защо:
   •   Здравословно и безопасно – без риск от надраскване, лющене или отделяне на вредни вещества.
   •   Издръжливост – неръждаемата стомана не се поврежда лесно и не задържа миризми.
   •   Лесна поддръжка – може да се търка и мие спокойно, включително в миялна.

3. Да, със сигурност бих включила мултикукъра или еър фрайъра за Великден! Те пестят време и улесняват много подготовката.

Какво бих сготвила:
   •   В мултикукъра: крехко агнешко със спанак и ориз (в стил “агнешко със залък”) – става бързо и месото става много сочно.
   •   В еър фрайъра: пълнени яйца на грил, хрупкави картофки или дори козуначени топчета – има доста интересни рецепти.

# 128
Два отделни уреда, когато нещо се повреди, е по-екологично да поправиш или смениш само едното. Освен това мога да използвам само този, който ми трябва, и да пестя енергия.

За мен е важно уредът да е издръжлив, с възможност за ремонт, и без токсични покрития. Също така държа на енергийна ефективност и дълъг живот на уреда.

Ще направя домашна питка с лимец в мултикукъра, а за десерт ябълки с канела и орехи в еър фрайъра.

# 129
1. Комбиниран, заради удобството.
2. Неръждаем съд, защита от прегряване, а и добър клиентски център.
3. Дроб сърма.

# 130
Избрах два отделни уреда, за да мога едновременно да приготвям различни ястия.
Задължително избирам съдове без нанесени тефлонови, керамични и други покрития. Важни са обемът,  и дали се затваря херметически.
В мултикукъра ще приготвя великденската дроб сърма, а  фрайърът ще използвам да изпека вкусно агнешко и картофки.

# 131
Предпочитам комбиниран уред
Важно е да е здравословен
Ще пробвам агнешко печено

# 132
  • софия
Определено бих избрала 1 уред. Нямам достатъчно място в кухнята.
Всичко от изброените.
Бих приготвила агнешка дроб сарма.

# 133
1. Имам комбиниран уред Инстант пот улримейт, избрах го заради липсата на достатъчно място.
2. Всичко изброено е важно за мен, и го имам с моя уред.
3. За Великден ще сготвя в култура дроб сърма.

# 134
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Ако тепърва трябва да избирам, бих избрала комбиниран уред, защото така се пести място. Но понеже вече имам еър фрайър, сега бих избрала отделен уред мултикукър.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - За мен най-важно е да е изработен от безвредни материали и да има система за безопасност.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - да, със сигурност ще включа еър фрайера. Ще приготвя картофките за гарнитурата.

Общи условия

Активация на акаунт