Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 12 044
  • 512
  •   1
Отговори
# 135
1.Досега не съм използвала и двете,но бих избрала комбинирания уред заради мястото в кухнята.
2.Най-важното за мен при избора на уреди е неръждаем вътрешен съд без други покрития,размер и обем и системи за безопасност.
3.Ако имах мултикукър/еър фрайър задължително бих включила,но засега даже не знам какво може или не може да се готви в такъв уред.

# 136
Цитат
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
1. Избрах отделен мултикукър понеже търсех бюджетно решение, а и вече имах наличен еърфраер. Ако бюджетът и мястото в кухнята ми позволяваха, вероятно бих се спряла на някой от комбинираните модели а не на базов такъв, въпреки че и той си е чудесен уред.
Според мен оптималното и с най-много възможности които предоставя би било отделен еърфраер плюс комбиниран мултикукър и еърфраер. Има вероятност по-нататък и аз са мина на такъв вариант а сегашния базов да подаря на майка ми която още се чуди иска ли и тя да има.
2. За мен е важно съдът да е от неръждаема стомана а не с тефлоново покритие, което автоматично елиминира почти всички останали марки при избора ми. Останалите изброени неща - безопасност, добър сервиз и налични аксесоари също бяха важни, разбира се. От домакински уред очаквам да ми улеснява живота, а не да ми носи евентуални проблеми за решаване, така че лесният достъп до тези неща ми е важен критерий.
3. За трапезата за Великден бих пробвала да сваря яйца в мултикукъра, до сега не съм но срещам само добри отзиви как става в него. Евентуално и бавно сготвено месо, ако решим да приготвим и такова, справя се много добре и в този си режим а не само за бързо готвене под налягане.
В еърфраера - вероятно зеленчуци за гарнитура, ако не правим дроб-сарма която няма нужда от друго. Цели изпечени картофи с кората стават страхотно в него и всички ги обичат, а са голямо улеснение при готвене на много различни неща за такъв повод.

# 137
  • София
Бих избрала комбиниран уред, за да не заема много място. Обичам мултифункционалните уреди Blush
Предпочитам да е с тефлоново покритие.
Абсолютно всичко бих приготвила в уреда - от сварените яйца до печеното агнешко месце Heart

# 138
  • Враца
1. Със сигурност избирам 2 отделни уреда, защото мога да готвя едновременно 2 неща.
2. Много по-добре е вътрешният съд да е от неръждаема стомана. Със сигурност избирам безопасността и да е с херметическо затваряне. Както и да може сам да изпуска налягането си, колкото по-бързо толкова по-добре. За мен е важно, менюто да е лесно за използване, а не да се лутам в инструкции. Обемът също е важен, особено за 4 членно семейство.
3. За празниците със сигурност ще използвам или еър фрайъра или мултикукъра. Аз готвя почти само на тях. За Великден мисля да направя паниран хек на фраера , а картофената салата става много бързо със сварените картофи в кукъра.

# 139
1. Имаме комбиниран и съм много доволна. Продава гъвкавост при готвенето, а и пести място.

2. Много е хубаво, че вътрешния съд е от неръждаема стомана. Каним се да зареждам всички уреди с покрития и да ги сменим със стоманени, но да видим кога 😀

3. Със сигурност гарнитурата и вероятно агнешкото, ако намерим интересна рецепта.

# 140
1.  Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?- ако имам достатъчно място в кухнята, бих избрала два отделни уреда
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - без тефлонови покрития и голям обем са ми водещите условия
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - нямам такъв уред все още.

# 141
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
- Комбиниран. Най-вече поради липса на място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  
- размер, обем, покритие на съда.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
- о, да, може да прабвам да изпека казунака там, има програма за хляб, така че може би ще се получи. Месото също става чудесно, но агнешко не съм пробвала досега.

# 142
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Имам място за два уреда и според готвенето може да ползвам този, който ми се налага. Примамливи са комбинираните, заради малкото пространство и когато искаш да запечеш нещо, вадиш капака и запичаш. Затова ми е трудно да отговоря кой вариант бих предпочела. Още повече, че не съм изпитала удобството да имам комбиниран уред или само мултикукър готвещ под налягане.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър –
1- неръждаем вътрешен съд
2- да е херметичен (това е много важно)
3- лесен за почистване
4- безопасна употреба

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Копривена супа и супа с агнешки дреболии
Дроб сарма, агнешко печено и ако имам комбиниран уред бих пробвала и козунак.
Ще изпека тиквички за млечна салата и може и спанак или лапад с ориз към месото.

# 143
Предпочитам два отделни уреда мултикукър и еър фрайър. Обичам да готвя и ми харесва да имам специализиран уред за всяко нещо. Така постигам по-добри резултати - мултикукърът е чудесен за яхнии и супи, а еър фрайърът прави невероятно хрупкави зеленчуци и меса.
За мен най-важен е вътрешният съд - да е неръждаем и без покрития. Не искам химикали в храната си и внимавам какво използвам. Също така държа на обема - често готвя за приятели, така че искам да събере достатъчно.
Разбира се, че ще използвам и двата уреда за празничната трапеза! В еър фрайъра ще направя запечени яйца с плънка от сирена и спанак, а в мултикукъра агнешко с ориз и билки. Обичам да впечатлявам гостите с вкусна, но и здравословна храна.

# 144
  • Mediterraneo
1. определено един уред.
2. Херметичен, системи за безопасност, добро гаранционно обслужване
3. Ползвам уреда ежедневно, така че каквото и реша да сготвя, със сигурност ще го ползвам. Дроб сарма, примерно.

# 145
Избирам два уреда,защото мога да готвя едновременно две ястия.Мултикукър е идеален за супи а ерфрайър прави чудни корички.Важно е вътрешността на уреда да не залепва.

# 146
  • Пловдив
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Предпочитам два отделни уреда, за да мога да ги използвам едновременно за две различни неща. Така вечерята ми ще стане доста по-бързо, което е много важно за мен като работеща и вечно нямаща време.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Всичко изброено е важно за мен.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Да, ще използвам и двата уреда. Може би дроб сърма, картофи.

# 147
  • София
В нашата кухня имаме и комбиниран уред и отделно еърфрайър.
При избора се водя от качеството и от отзивите на потребители.
В ежедневието ни се използват и двата уреда и за празничната трапеза задължително ще се използват.

# 148
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Бих избрала комбиниран уред, тъй като мисля, че ни било по-удобно.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Неръждаемо покритие би било по-добре според мен, както и големината на съда, за да е по-удобно за повече хора.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Бих пробвала да направя агнешко, въпреки че не знам дали би се получило добре в него.

# 149
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?-винаги избирам отделни уреди, а не комбинирани, защото според мен са по-добри
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? -всичко е важно. Когато проучвам уред се опитвам да намеря такъв, който отговаря на всички мои изисквания
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?-нямам мултикукър, а с еър флаера може и да приготвя едни пресни картофки с чесън и копър.

Общи условия

Активация на акаунт