Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 12 036
  • 512
  •   1
Отговори
# 90
Голям фен съм на марката, имам и комбиниран уред и еърфрайър, резачка за картофи и рендето.
Бих предпочела отделни уреди, но нямам място в кухнята.
Неръждаемия вътрешен съд ми е най важен от изброените, както и сервиза.
Редовно готвя в инстапота, ще го използвам и по Великден. Ще сготвя агнешка супа.

# 91
  • Пловдив
1. Два отделни, не съм доволна особено от функцията air fryer на комбинирания.
2. Важен е вътрешният съд, да се мие лесно, уредът да готви под налягане и съответно да е безопасен.
3. Няма как да опека агнешкото бутче в мултикукър. Но пък никой не отказва крем карамел, без значение дали е делник или празник. Blush
И ако може да заема по-малко място и да е с качествени аксесоари. Това, което дойде с кукъра, е с много лошо качество.

# 92
  • София
1.   Бих избрала един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото нямам много излишен  свободен плот в кухнята
2.    Неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност и да може да готви вкусно.
3.    Нямам мултикукър, но във фрайъра ще сваря част от яйцата за боядисване.

# 93
  • Другата България
1.Нямам достатъчно място в кухнята, затова предпочитам уредът да е комбиниран.
2.Важно е да приготвя здравословна храна. Да е неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен също.
3.Бих приготвила агнешка супа, макар да не съм ѝ фен.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 18:58 от Merri_An

# 94
1.  Предпочитам два отделни уреда, за да мога да ги ползвам по едно и също време.
2. Държа на качествен материал, който да е безопасен за готвене и лесен за почистване. Обемът също е важен, защото у дома сме 5 човека и готвя в по-големи количества. Готвенето под налягане също е от голяма полза - пести доста време.
3. Да, със сигурност - супата става много бързо Simple Smile

# 95
  • на последния етаж
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - бих избрала един уред, тъй като спестява място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - всичко изброено е еднакво важно.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - разбира се, бих изпекла агнешко традиционно за празника.

# 96
1.Комбиниран  уред, съчетаващ херметичен мултикукър с еър фрайър-заемащ по-малко място, удобен и лесен с повече функции и възможност  за  бързо приготвяне на най-различни здравословни и  невероятно вкусни ястия.
2.Предпочитам вътрешният съд да е изработен от висококачествена неръждаема стомана с трислойно дъно и система за безопасност,гаранцията и качествен сервиз също е от значение.
3.Бих приготвила агнешка супа,агнешка дроб сърма,задушено агнешко и за десерт ще избера любим сладкиш.
    Весели Великденски празници!

# 97
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?

Лично аз предпочитам отделни уреди,заради повечето допълнителни функции които предлага всеки отделен уред и за да може да се ползват едновременно за няколко неща.Живеем в къща и мястото не е проблем,но предполам за апартамент е по практичен комбинираният уред.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  

Най-важното за мен е съда разбира се,да е незалепващо и да няма вредни частици в състава му.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?

Разбира се,с две малки деца са ми незаменим помощник.В кукъра ще направя агнешка супа и дроб сърма,както и супа от коприва за неядящите агнешко.Картофената салата също разбира се,картофите стават уникални на пара.Във фрайера ще направя агнешката плешка,моят е голям литраж и с двоен реотан,месото става уникално когато е мариновано правилно.

# 98
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала един уред.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Покритието и обема са изключително важни, но и останалите изброени неща не са за подценяване.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да - дроб сарма с ориз е първото ястие, за което се сетих.

# 99
1. Имам само мултикукър за момента, но ако имам възможност за комбиниран уред, бих използвала функциите и на двете. Отделно, мястото в кухнята ми е ограничено.
2. Покритието, обема на уреда (готвим в големи количества), и не на последно място- да е лесен за почистване и поддръжка.
3. В мултикукъра вероятно ще приготвя ориз със спанак, за гарнитура на агнешкото.

# 100
1. Имам малък еърфрайър, но предпочитам един комбиниран уред, за да спестя място.
2. Размерите на уреда са много важни, също и вида покритие.
3. Не ядем агнешко, но ще си направим вкусни пресни картофки с копър и минимум мазнини.

# 101
Бих се спряла на един уред. Хем практично, хем компактно.
За мен е важна големината на съда, покритие, което не се надрасква и е издръжливо, да се почиства лесно.
За съжаление програмата ми за Великден е работна и няма да празнувам, няма и да готвя.

# 102
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Имам комбиниран уред и отделно еър фрайер. Комбинираният Инстант Пот ползвам да запичам мусака, да запичам кашкавал върху пастата и спагетите, да печа кекс, питчици и мъфини. Отделния еър фраер пък за по големи порции пържени картофи, меса и зеленчуци, крем карамел …
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  
Бих искала да си купя още един същия комбиниран уред за ваканционния ни дом, като определящо е неръждаемия вътрешен съд и личният опит, който е изцяло положителен. Откакто го имам почти не ползвам фурна и котлони, готвенето стана по бързо и доста по преятно.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, разбира се - ще сваря яйцата, за да няма счупени, ще приготвя плънката за дроб сърма, ще втасам козунака,а във фраера ще пекна месото с  и пресните картофки с масло.

# 103
  • София
Един уред, защото заема по-малко място в кухнята.Важно е покритието и изработката на уреда. В уреда бих приготвила гарнитурата към Великденското агнешко.

# 104
Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - По-скоро комбиниран.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Всичко изброено.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Бих изпекла и агнешко и пилешко, тъй като аз не ям агнешко.

Общи условия

Активация на акаунт