Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 530
  • 512
  •   1
Отговори
# 75
1. Бих избрала комбиниран уред за да заема по-малко място. В момента имам Еър фрайър и го използвам много рядко, но бих искала и мултикукър за това мисля, че 2 в 1 би бил идеалния вариант.
2.    Безопасен и херметичен.
3.  Нямам мултикукър, но ако имах, щях да сготвя агнешкото в него.

# 76
  • София
1. Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
- два отделни уреда, за да мога да ги ползвам едновременно, за различни ястия
2. Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
- всичко от посоченото е важно за мен, както и лична препоръка от роднина, приятел...
3. Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
- да, ще приготвя печени зеленчуци в еър фрайъра

# 77
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
- Отделен определено.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
- Всичко изброено е важно. Внимавам с какво покритие ще бъде уреда, вместимостта и програмите.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
- Да, бих пробвала да направя козунак и ориз със спанак.

# 78
  • София
Здравейте!
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Предпочитам два отделни уреда, защото върша различни дейности с тях и ги използвам по различно време, с различна честота, предпочитам да са два отделни.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Материалът, предпочитам инокс. Обемът - да е голям и да не се разваля. Simple Smile
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Heart Разбира се, почти всичко, което може да се приготви с мултикукъра/еър фрайъра.

# 79
  • Sofia
* Бих избрала комбиниран уред ще спестя място а имот финансова гледна точка че бъде по-добре за мен и моето домакинство/ и аз и мъжа ми готвим/
* Лична препоръка е важен фактор,но и това да са с неръждаем вътрешен съд. Гаранционен и извън гаранционен сервиз също е предпочитан за мен.
* Разбира се че ако го спечеля веднага ще го тествам като приготвя пълнено пиле с ориз, гъби и зеленчуци.

# 80
Едни комбиниран уред е по-добре , не заема място и някакси ще е по-удобно . Неръждаемият вътрешен съд е много важен, както и да е мощен и приготвя храната бързо. Нямам мултикукър, но обмислям да си купя !

# 81
Имам мултикукър, еърфрайър - не, но ако сега взимах уред,бих предпочела комбиниран, най-вече спестява място.
За качествата на мултикукъра, всички изброени са важни, много държа на сигурността.
Разбира се, че ще включа мултикукъра в подготовката за великденските празници, най-вече ми помага в подготовката на продуктите за дробсърмата.

# 82
Бих предпочела два уреда ,мисля че ще се използват за различни ястия .
За мултикукъра би ми било важно да е с безопасно покритие и херметичен .
Бих ползвала уреда за приготвяне на агнешкото за Великден

# 83
  • у нас
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Един комбиниран, защото ще ми спести място на плота в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Всички изброени. Може по препоръка, може и от ревюто в нета.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Разбира се. А какво ще приготвим заедно? Нещо вкусно, което да се хареса на всички ни.

# 84
Комбиниран уред, защото пести място и защото приготвям предимно традиционни ястия, супи, яхнии, печени манджи.
Неръждаемият вътрешен съд със сигурност е на първо място, след това е вътрешния обем и функции. Също преди да купя нещо гледам клипове в Youtube как се използва и тогава взимам решение.
Да, бих изпекла или сварила яйца вътре, за да спестя време. Пък може и някой козунак да изпекат.

# 85
  • Пловдив
Един комбиниран бих избрала. Защото един заме място по-малко от два Simple Smile Имам Еър фрайър и съм безкрайно доволна, вкусно и здравословно! За мултикукър си мечтая отдавна...
Да е безопасен и с неръждаем вътрешен съд, както и херметичен. Това е най-важното.
Със сигурност ще го включа в приготовленията на празничната трапеза и ще го ползвам много активно и след това, за да нахраня вкусно и здравословно двама тинейджъри и техния баща. Е и майка им ще си хапва доволна Simple Smile На празника ще приготвя агнешко с картофи. А след това..., много неща Wink

# 86
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? В момента ползвам отделни, но бих искала комбиниран - повече функции, а по-малко заемане на място!
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  За мен е важно купата да може да се мие в съдомиялна, покритието да е нетоксично и самият уред да е качествен и да има добри функции.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? естествено! Става за приготвяне на агнешко с ориз, за варене на яйца, пържене на картофи и още много други

# 87
  • Елхово
Два. Много по-удобно е, а и могат едновременно да се приготвят две различни ястия.
Всичко това е важно. Може би все пак покритието бих посочила като най-важно.
Агнешка супа.

# 88
Два. Много по-удобно е, а и могат едновременно да се приготвят две различни ястия.
Всичко това е важно. Може би все пак покритието бих посочила като най-важно.
Агнешко с картофи

# 89
1.   Един комбиниран бих избрала аз, кухнята ни е сравнително малка и би ми било удобно 1 уред да прави много неща.
2. За предпочитане неръждаем, обема и размера също е важен не прекалено голям, системи за безопасност със сигурност да притежава и ми е важно да има по дълъг гаранционен срок и по удобни сервизи.
3.  Ако имам уреда, да бих го включила в празничната трапеза, в направата на козунак и варенето на яйцата, знам че ставали хубави и не се чупели.

Общи условия

Активация на акаунт