Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 821
  • 512
  •   1
Отговори
# 30
Привет!
1.   Бих избрала комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото е по-лесно и заема по-малко място.
2.    Най-важно за мен е да е с неръждаем вътрешен съд.
3.   Бих включила мултикукъра в приготвянето на месото.

# 31
1. Бих избрала комбиниран уред, защото нямам много място в кухнята.
2. Държа най-вече на безопасността.
3. Бих сготвила печено агнешко за Великден.

# 32
1, Комбинирания уред пести място и пари. Ако не зависех от тези фактори, бих предпочела отделни
2, Като функции на първо място по значение ми е качеството на вътрешния съд, също наличието на функция за налягане и бавно готвене, и обема.
3, Няма да ползвам уреди за празника, тъй като в момента нямам такива. Като идея бих приготвила печено бавно готвено в мултикукъра, както и козунак.

# 33
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
На база сегашния ми опит категорино бих предпочела два отделни уреда. Имам този https://instantpot.bg/produkt/duo-crisp-air-fryer/
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Всички изброени предимства са ми важни и точно затова избрах тази марка.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Задължителни ще се включи вече имам изпитана рецепта за приготвяне на крехко агнешко, първо на НН, а после запичам с капака. Рецептата е много лесна и не ме ангажира изобщо да наблюдавам процеса на готвене.

Препоръчвам марката и всички уреди.

# 34
1. Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Два отделни, вярвам, че са по-добре разработени. В случай че не разполагам с място бих заложила на комбиниран уред.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Херметичен, покритието е от голямо значение също, както и обемът.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Да, бих си помогнала за варивата в някои от салатите - киноа и нахут, както и с еър фрайър за картофките.

# 35
Предпочитам два отделни уреда за да мога да си комбинирам ястия примерно говено със гарнитура,задължително да са от неръждаема стомана голям обем защото храня подрастващи младежи и татко и с гаранция.Ще сготвя дроб чорба във мултикукъра а пържените картофки и зеленчуци за фраера са постоянни.

# 36
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Бих избрала комбиниран мултикукър, тъй като кухнята ми е малка и предпочитам да бъда максимално обрана откъм домакински уреди.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - Предпочитам уреда да е с голям обем, обезопасен и с дълъг гаранционен период.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Ще включа мултикукъра в приготовленията в случай, че бъда избрана, бих приготвила крехко и здравословно ярешко, може би ще направя и пухкав козунак а защо не и картофки за злоядите деца.

# 37
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Бих избрала два отделни уреда. В нашето семейство се храним предимно с домашно приготвена храна и ако имам два отделни уреда ще мога да сготвя две неща едновременно,  кое би ми спестило време. Вероятно повечето хора предпочитат един комбинира уред с идеята да не им заема място, но аз предпочитам да готвя с два едновременно и да си спестя време.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Бих ги подредила в следния ред: вътрешен съд максимално щадящ храната и здравето на близките ми; лична препоръка; системи за безопасност; вместимост и размери; програми за приготвяне на храна; да е херметичен; лесен и бърз достъп до резервни части /например вътрешна купа/; бърз достъп до харанционен сервиз.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? притежавам само еър фраер и е част от ежедневното приготвяне на храната ни. Също ще участва и в приготвянето на празничната трапеза: картофки за децата; пилешки хапки/филенца; печена ябълка/круша; картофени топчици. За възрастните агнешко ще е приготвено на фурна.

# 38
1. Бих избрала един комбиниран мултикукър с еър фрайър, тъй като ще заема по-малко място.
2.   Най-важното за мен при избора на мултикукър е безопасността - тоест да е с неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития).
3.  Нямам мултикукър, но ако имах бих го използвала в приготовленията за празничната великденска трапеза. Бих приготвила с него агнешкото месо, а защо не и козунак.

# 39
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Комбиниран за спестяване на място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Да е с по-голям обем, без покрития, но да е незалепващ, да е безопасен за ползване.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Разбира се - агнешко и/или дроб-сърма.

# 40
Два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) според мен е по добрия вариант .
Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - всичко изброено е важно.
Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?- крехко джоланче бих приготвила за празничния обяд.

# 41
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Никога не съм ползвала подобен уред и ме знам кой от двата варианта е по-удобен.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Най-важното при избора ми би бил покритието на вътрешния съд и обема.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Разбира се, че бих го включила - за агнешко с лапад ✌️

# 42
  • София
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - В момента имам два отделни уреда, но бих избрала един комбиниран поради липсата на място. Навремето когато се появиха еър фраерите имах вече Инстант пот и си взех отделен фрайър. Когато се наложи да ги сменям ще си взема един комбиниран уред.

Важно ми е да съдът за готвене да е достатъчно обемен, да е от неръждаема стомана, да е сигурен. Важно е също и уредът да има гаранционен сервиз в България. Сегашният ми Инстант пот е купен от Амазон и доста треперех дали нещо няма да се случи и да се наложи сервиз. Слава Богу, всичко е наред, но сервим в България е разбира се за прадпочитане!

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите.
Най-малкото,което ще направя е че ще сваря великденските яйца в пота Simple Smile След това доста други неща ще сготвя. Това е най-използваният уред вкъщи, заедно с робота-прахосмукачка

# 43
Предпочитам отделни, за да са ми по-ясни функциите, а и да ползвам отделно, което ми трябва.
Много е важно да е без тефлонови покрития! А и уредът да не е прекалено голям.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? О да, определено ще опека запеканка с картофи и сирена, а може и да ми скимне някоя друга бисквита!

# 44

Винаги два отделни уреда, че ако единият се повреди да имам другия на разположение Grinning

Всичко изброено е важно, но се вслушвам в личните препоръки и опита с уреда.

Месото ще бъде приготвено в него както обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт