Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 209
  • 512
  •   1
Отговори
# 45
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър, защото предпочитам по-малко уреди и по-функционални.

2.    БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития. Опитвам се да ползвам единствено такива пособия в кухнята.

3.   Разбира се, агнешко Simple Smile

# 46
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?

Бих избрала комбиниран, колкото по-малко място заема, толкова по-добре за мен.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 

Важно е да бъде безопасен и лесен за употреба. Възможно най-лесен за поддръжка и с удобен размер.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?

Бих приготвила агнешко и агнешка дроб сърма.

# 47
  • София/Севлиево
1-Бих избрала два уреда(и в момента съм с толкова).
2-Важно е да е лесен за употреба и поддръжка
3-Не, защото няма да готвя нищо за празника

# 48
1. Комбиниран, спестява ми място Simple Smile
2. Важно е да ми пести място и време, да е лесен за употреба, да е безопасен. От сервиза на Инстант пот съм много доволна.
3. Агнешка дроб сарма ще стане много бързо в него.

# 49
Смятам, че използването на два отделни уреда е по-добър вариант. Могат да се използват едновременно за различни ястия.

При избора на уред винаги проучвам мнения за марката и  функционалностите на самия уред за цената, на която се предлага. Важно ми е да има сервизно обслужване в България и възможност за закупуване на аксесоари и резервни части.

Използвам и двата уреда ежедневно, без значение дали е делник или празник. За Великден ще влязат в употреба за варене на яйца и  приготвне на месо.

# 50
  • софия
Бих избрала комбиниран уред.
Важните критерии са вместимост и безопасност.
Бих приготвила картофи с подправки в еърфраера.

# 51
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Два отделни, заради предимството да готвиш едновременно 2 неща, както и спецификата на самия уред. Считам, че отделния уред има повече възможности за съответния желан резултат.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Всяко от изброените е важно, но основно търся лична препоръка , както и неръждаем вътрешен съд и обем.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, във фраера пържени картофи, а в кукъра ориз с гъби за гарнитура към месото. Правя 2 гарнитури, за да може всеки да си избере предпочитаната.

# 52
1. Един уред, защото заема по-малко място.
2. Да е лесен за почистване и поддръжка.
3. Ще го използвам за приготвяне на агнешкото.

# 53
  • Телиш/Плевен
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Избирам комбиниран уред, защото е по-практично и ще ми е много по-удобно.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  
Най-важно за мен е вътрешният съд да е неръждаем и самият уред да е безопасен за употреба.

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
В момента нямам такива уреди и няма как да ги включа, иначе бих приготвила пиле с чесън и пармезан (вместо агнешко, защото не обичам) и козунак.

# 54
  • Пловдив
1. Определено предпочитам два отделни уреда - най-малкото, защото мога да приготвям едновременно 2 различни ястия Simple Smile
2. На първо място, при избора на мултикукър поставям условието, да е херметичен. Не по-малко значение има и това, вътрешният му съд да е неръждаем и без покритие.
Разбира се и системите за безопасност не са нещо, с което бих  направила компромис, докато обема мога да го преглътна.
Добре е, да има както гаранционен, така и следгаранционен сервиз в България, за може при нужда, уредът да се ремонтира бързо.
На препоръки на приятели не бих вярвала толкова вече - всеки препоръчва това, което си ползва, но това, че даден уред е подходящ за едно домакинство, съвсем не означава, че ще е подходящ и за друго!
3.   Ооо, разбира се, че бих включила всичко налично в приготовленията Simple Smile За добро или лошо, тази година (от доста поредни насам) почиваме по празниците и ще сме на гости на родителите ми, та приготовленията ще са там и празничните ястия ще се приготвят по традиционният начин - във фурната и на котлоните No Mouth

# 55
По първия въпрос - вече имам еър фраер, така че бих избрала уред, който е само мултикукър.
По втория въпрос - бих избрала уред с по-голяма вместимост, съд с  неръждаема вътрешност и лични препоръки, разбира се.
По третия въпрос-все още нямам такъв уред и не мога да го използвам за великденската трапеза.

# 56
Преди 2-3г заложих на комбиниран уред на марката InstantPot и мисля че не съм сбъркала. Идеята ми беше да спестя място, а и рядко бих ползвала двата уреда едновременно.
Всички изброени са еднакво важни, според мен. Не бих направила компромис с нито едно.
Ще сваря яйцата в него, ще изпека козунак. Всичко може да се направи в комбинирания уред като моя.

# 57
Да ще включа еър фраера .Даже козунак може да се пече в него.

# 58
Определено бих избрала 1 уред. Нямам достатъчно място в кухнята, за два отделни.
Бих се радвала да е от качествен неръждаем материал, и с удоволствие бих приготвила агнешкото за Великден!

# 59
  • Пеликания
Бих избрала два отделни уреда, за да мога по-бързо и едновременно да приготвям различни ястия.
Задължително избирам съдове БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития. Важен е размерът и обемът, а ако е херметичен се готви дори по-бързо.
Бих приготвила агнешкото и козунаци в него.

Общи условия

Активация на акаунт