рокаджийчета малки и големи

• 27 593
  • 484
  •   1
Отговори
# 150
Било е супер, каза очевидец. Ама го чакаме да се прибере от Габрово да разказва повебе. Нещо в другата тема се чува за Manowar и Каварна newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170988.new#new

# 151

Не е за вярване  Shocked Трябваше да излезе в началото на юни... Чакам го, следя го и да пропусна премиерата?  Rolling Eyes

Много разпиляхме темите, ей! Вече не знам къде по напред да пиша  Crazy

Аз също се зиненадах, но изненадаат  ми беше двойна и заради Symphony X. na 26.07.2007 трябва да излезе официално, но пичовете от Metal World за пореден път ни зарадваха.
Прочете ли какво пишеше в "бележки":
Notes:
New Symphony X album which will be released
June 26th through Inside Out Music.  If you
like it, buy it and support this amazing band. 
Enjoy!

Това, коеот ме вълнува в момента е една новина изтекла миналата седмица:

http://www.symphonyx.com/news.html#dteurotour
Чакам датите за по-близките градове. Само дето много ме е яд, че Symphony ще са подрягвка, но все пак ще са в Европа  Grinning

ако някоя/й ми намери ем пе юч на ТЕСЛА "the game peopel play" - ше почерпя!

П.П.-Намерих си я вече... ся това което ме интересува е някоъ/я да разкаже к'о стана с ЮРЪП...?!

офиса беше по притегателен център от Ловеч (по ред съображения), но колегата успя да отиде . Сподели мнение, че е малко разочарован. Но ако успее някой да метне клипче от там, би било чудесно. Не ми се иска да вярвам, че не е било хубаво - трябва да се види.

# 152
И аз чакам повече Европейски дати за DT. Събираме парички и се надявам да ги видим някъде. Още не мога да си простя, че ги пропуснахме в БГ, бях първи седмици бременна  Cry

# 153
А някой ще ходи ли на концерта на Мерилин Менсън и Type O' Negative на 4 юли в София? Ще е голямо шоу  Mr. Green

# 154
Anneese, направо не ща да чета за тия събития. Няма да мога да ида на ни едно Cry

# 155
  • Варна
Айде на Manowar
http://varna.dir.bg/2007/05/11/news1666769.html
започвам да се подготвям newsm44

# 156
Anneese, направо не ща да чета за тия събития. Няма да мога да ида на ни едно Cry

Cry и аз съм така, независимо от желанията ми... Залепена съм в печатницата и не мога да мърдам, за да оставя детето на баби и дядовци трябва да пропътувам над 600 км

но ще продължавам да ги чета тези неща с надеждата да дойдат кой отново, кой за първи път в БГ
поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=PG2804ggsI0&mode=related&search=

Grinning

# 157
офиса беше по притегателен център от Ловеч (по ред съображения), но колегата успя да отиде . Сподели мнение, че е малко разочарован. Но ако успее някой да метне клипче от там, би било чудесно. Не ми се иска да вярвам, че не е било хубаво - трябва да се види.

...баси това е легенда от младоста ми...и на мен не ми се вярва да е било зле! Трябват още мнения! "файнъл каунтдаун" не може да звучи зуе , дори само заради нея не е било лошо...
Колегата ти може пък да не разбира!? А и какво всъщност е очаквал?

# 158
всъщност, смятам че разбира, но вкусове всякакви и за това казвам, че трябва да се види лично за да се състави мнение. От друга страна, се оплака от озвучаването, което може да е причина да не е много доволен
знам ли...
на такива места обикновенно се ходи за да купонясва човек, да види отблизо (доколкото е възможно) легендите и да се кефи, че е доживял да види еди-кой-си.
Както беше с Queensryhe - чаках ги страшно дълго. Дойдоха без Крис Дегармо, свириха новите неща и  изобщо не мисля, че беше добре. Но все пак - тръпката е друга!
Като извод мога да си направя само, че страшно ме е яд, че не бях в Ловеч. Но си обещавам за другия път  Wink

# 159
Както беше с Queensryhe - чаках ги страшно дълго. Дойдоха без Крис Дегармо, свириха новите неща и  изобщо не мисля, че беше добре. Но все пак - тръпката е друга!

Няма как да са с Крис за съжаление (но пък и не толкова, дълга тема, няма да я започвам). Все пак той си тръгна от там преди почти 10 год...
За концерта им тук знам, че озвучаването е било кошмарно, това в голяма степен ги е провалило. Отделно Майкъл беше писал в дневника си за някои други проблеми в организацията, които напълно са ги отказали да идват в тази част на света...
Аз не бях в БГ по това  време, но пък имах късмет да ги гледам на друго място и звучаха перфектно. По принцип не понасям да гледам/слушам Майк да свири солата на Крис, но заради тръпката на живо и това преживях Simple Smile

Мисълта ми е, че е много вероятно озвучаването в Ловеч да не е било на ниво и това да е повлияло на концерта на Юръп. А и не знам  те действаща група в момента ли са, защото ако се събират само за епизодични концерти  Tired

# 160

Няма как да са с Крис за съжаление (но пък и не толкова, дълга тема, няма да я започвам). Все пак той си тръгна от там преди почти 10 год...
За концерта им тук знам, че озвучаването е било кошмарно, това в голяма степен ги е провалило. Отделно Майкъл беше писал в дневника си за някои други проблеми в организацията, които напълно са ги отказали да идват в тази част на света...
Аз не бях в БГ по това  време, но пък имах късмет да ги гледам на друго място и звучаха перфектно. По принцип не понасям да гледам/слушам Майк да свири солата на Крис, но заради тръпката на живо и това преживях Simple Smile

Мисълта ми е, че е много вероятно озвучаването в Ловеч да не е било на ниво и това да е повлияло на концерта на Юръп. А и не знам  те действаща група в момента ли са, защото ако се събират само за епизодични концерти  Tired

За Крис ме хвана яд, защото преди започване на турнето бяха обявили официално на пресконференция в LA, че той се завръща при тях... за това ме хвана яд Simple Smile

Юръп, ами аз си мисля, че са си действащи - все пак имаха нов албум на скоро ( newsm78 не помня точно, но ако трябва ще изровя от архива)

# 161
За Крис ме хвана яд, защото преди започване на турнето бяха обявили официално на пресконференция в LA, че той се завръща при тях... за това ме хвана яд Simple Smile

QR management! Какво повече да кажа  Sick Част от причините да казвам, че всъщност не съжалявам толкова, че си тръгна. Не и в днешно време. Виж през 97-98, че и няколко години след това...  Cry

Юръп не ги следя вече, затова само изказах предположение

# 162
...действаща са...
 събират се отново през 2003 г. след единадесетгодишно прекъсване
# Got to Have Faith (2004) си го купих , но след него са издали още два
# Hero (2004)
и
# Always the Pretenders (2006)
ама още ги нямам и не знам за какво става въпрос

# 163
Е аз не точно рок.Слушам от години блек,дет метъл..такива нещица.Любима банда ми е DIMMU BORGIR.

# 164
Moonlight, добре дошла! И аз съм от тоя тим! Дай да менкаме инфо!

Общи условия

Активация на акаунт