Има друг на хоризонта

• 19 146
  • 663
  •   1
Отговори
# 345
Брех, тенденциозно четене на евангелието пак.
Не.
Не всички жени са зарязвали защото бил беден или нещо насилник и прочее
“Не се е получило” не е толкова страшно. Не са се разбрали.
Развалих статистиката, знам.

# 346
А някои си оставаме в имота, а мъжа се изнася. Или това не е популярна опция у форумЪ Joy

Това е най-големият кошмар за онзи дял от мъжете, които търсят уязвими и лесни за манипулация жени.

# 347
Ако е някой репей, ти трябва помощ да го отлюспиш и от твой имот.

# 348
  • София
Ей, бях забравила този вариант на филма! Ама как така аз съм се изнесла сама на квартира??
Неее, аз непременно имам някой любовник, който я е платил!
БМ не е бил беден и мързелив. Просто стиснат. Мега стиснат. С дъщерята са са скарали за една кутия цигари.

# 349
  • София
От последните няколко поста разбрах, че всички писали на последните страници дами - както и всички техни приятелки - са случили все на мъже, които са се оказали бедни, мързеливи, грубияни, насилници даже понякога, и с основание са ги зарязали.
Да се чудиш къде са им били очите като са се омъжвали за тях и са им раждали деца.
Масовият мъж ли е такъв, или просто това е непредставителна извадка от недоволни жени, които ринат тук на бившите си как са си заслужили зарязването - а доволните се радват на живота и на семействата си, и не пишат тук?

Предполагам очите са им били там, където са били очите на тези мъже, които са зарязани, изоставени, жената им е взела апартамента, заживяла е с друг на втората седмица след раздялата и т.н. неволи, от които се ожалиха мъжете в темата Laughing Последно сега, виновни ли сте или жертви, стига нагаждане според както ви е изгодно Joy

# 350
Скрит текст:
От последните няколко поста разбрах, че всички писали на последните страници дами - както и всички техни приятелки - са случили все на мъже, които са се оказали бедни, мързеливи, грубияни, насилници даже понякога, и с основание са ги зарязали.
Да се чудиш къде са им били очите като са се омъжвали за тях и са им раждали деца.
Масовият мъж ли е такъв, или просто това е непредставителна извадка от недоволни жени, които ринат тук на бившите си как са си заслужили зарязването - а доволните се радват на живота и на семействата си, и не пишат тук?
Защото всички казваха, че е страхотен човек. Даваше заявка, че ще е до мен и ще си помагаме в добро и лошо.
Реалността - вдигна измислен скандал, защото му казах, че не ми се пътува с 1 нощувка от Казанлък до Ямбол с 7 месечно бебе и всичкия прилежащ багаж, в жегите август, за да "присъстваме" на сватбата на негов приятел. Под присъстваме се има в предвид аз да седя с бебето в хотела, той на сватбата и след това да се сменим, за да се "забавлявам" с хора, които не познавам.
Защото за всички е страхотен баща и иска даже 2-3 деца.
Реалността - уморява се да поиграе и с настоящето дете повече от 30 минути. В малкото случаи когато е купил памперси и мляко мрънкаше, че били много скъпи. Като беше бебе малкия все още имах по добри доходи, не беше толкова скъпо и покривах повечето разходи по бебето.
Защото многооо ми помага.
Реалността - трябваше да се моля да вземем съдомиална. Да оправи пропадналата от 1,5 година врата на хладилника загубих всякаква надежда.

# 351
Предполагам очите са им били там, където са били очите на тези мъже, които са зарязани, изоставени, жената им е взела апартамента, заживяла е с друг на втората седмица след раздялата и т.н. неволи, от които се ожалиха мъжете в темата Laughing
Е кой? Те колегите нямат още жени, че да ги зарежат. Предполагам, още избират най-достойната сред кандидатките.
Само аз и рф22 имаме жени, ама нас пък не са ни зарязали (все още).
Това сме то мъжете във форума. А пък сред жените ето виж последните страници - на коя мъжът пари не давал, на коя не му ставал, на коя бил дошъл като готованец в нейния апартамент и нищо не вършел, на коя пък не си обръщал внимание на децата...
Чудя се като го зареже, повече ли ще вземе да им обръща, или се надява да намери друг заместник, който ще им обръща - нищо че не са негови? Грубо казано, ако бащата има 100 единици внимание за даване и тя очаква да дава 80 за децата и 20 за себе си, а той дава 20/80, то като го зареже и изгони ще дава пък хептен 0 - практически погледнато, вниманието, обръщано на децата намалява - или аз не смятам правилно?

# 352
  • Далечният изток
Не, освобождава се от един товар.
Няма нужда от математика.

# 353
  • София
Ааа, те някои от колегите нямат жени, ама гонят 50-така Joy

Крис, понякога това, което ти коства една връзка, не си заслужава мижавите 20% или колкото там ги изчисли. Съжалявам, но е така. Много хора не предполагат в какво ще се превърне връзката им след години. Други пък се надяват, все пак изборът не е безкраен. Всеки решава с какво е готов да се примири и сам си носи кръста.

ПП: Нали се сещаш, че за всеки незарязан мъж има една жена, която стои във връзка Wink Сега не мога да знам вашите жени доволни ли са, вие доволни ли сте, получавате ли това, което искате, или само се търпите и чакате животът да мине. Но ако сте щастливи и доволни, и жените ви също, значи е възможно, нали? Wink Има такива жени и вие го доказвате Wink

# 354
  • София
Като добавяш човек към живота си трябва да го прави по-добър този живот, ако го прави по-лош няма място в него. Толкова е просто. Не винаги е до пари или нещо материално, когато живееш с човек, когото не го е грижа за теб за какво ти е? Може даже да е съвсем ок като човек, но като отношението му не е ок това е достатъчно, за да приключат отношенията. Поне аз каквото съм виждала се свежда до това.

# 355
Така е, променят се времената, Бояна - явно новото е само да гледаш своите чувства и ако не ти харесва нещо отношението на мъжа ти - адиос и всеки да се оправя сам - сега хората могат да си го позволят.
Преди 10,000 години хората са живеели така - в ловно-събираческите общества. Но когато са почнали всеки да си загражда едно парче земя и да казва "това е мое" и да го оре и да притежава собствени животни на него, които друг не може да изяде - тогава се е появил и бракът и семейството, като институт за ефективно отглеждане на потомството и предаване на собствеността на наследниците.
Това е била и основната му функция през всичките хилядолетия оттогава насам.
Сега ако вече няма нужда от тази функция, а е важно само как те кара партньорът ти да се чувстваш - ясно защо са всичките раздели. То чувствата не са нещо стабилно и постоянно, а се менят с годините, даже понякога и с месеците и фазите на луната - особено женските Simple Smile

# 356
  • Далечният изток
Разбирам, че ви е много удобно да живеете като преди хиляди години, но реалността е друга. Се ла ви... И жените имат други роли освен притежание на мъжа като част от фермата...

# 357
  • София
Така е, променят се времената, Бояна - явно новото е само да гледаш своите чувства и ако не ти харесва нещо отношението на мъжа ти - адиос и всеки да се оправя сам - сега хората могат да си го позволят.

Ти не ме разбра изобщо. И преди 10 000 години мъжът е имал ангажимента да е загрижен за жената и потомството. Хич не искаш да си и като преди 100 години и всички материални грижи да са на твой гръб. Сега и жените работят, та този ангажимент за мъжа е наполовина. И все пак този мъж трябва да е загрижен, жената също. Ти ако жена ти изобщо не те отразява, не счита, че има ангажимент към теб и децата, нито финансов, нито емоционален, нито като време ще си я държиш за красота ли? Ти реално си сам със съквартирант от женски пол и толкова. Същото и с мъжете. Някакъв човек се мотае из къщи понякога, но иначе е по-чужд за всички от някой на улицата. И бракът приключва. Нищо сложно няма.
Виж темата с въпросите. Там на една са и изневерили сериозно, но тя мисли да си остане с мъжа, защото свестен към семейството, към нея. Прави си изводите.

# 358
  • София
От друга страна, всеки си знае прага на търпимост. Аз бих изтърпяла някакъв процент мрънкане, вменяване на вина и жените такива онакива. Малко така, за сол, особено ако виждам повече положителни качества като постоянство, решителност, любов, грижа и т.н.

# 359
Е, каква форумна несправедливост. Един мъж да похвали жена си и веднага го изтриха. Аз, добре че помня

Общи условия

Активация на акаунт