Има друг на хоризонта

• 18 518
  • 663
  •   1
Отговори
# 660
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
На мен ми се струва доста жалко да се чукандриш с някой, с който те е срам да се подадеш навън. Трябва да си много изпаднал.
И сега млад хубавец, когото възрастна дама е забила за секс, понеже нали било много лесно само ако си поиска, какъв е ако не иска да се разходи на другия ден из центъра под ръка с нея - изпаднал ли е? И ако е изпаднал, то каква е тя, която спи с изпаднали?

Ами ако го е срам, какъв да е? Laughing Видно не е горд със себе си. А тя е забила млад хубавец. Той - възрастна дама... Кой е печелившият? Wink Ти ако забиеш някоя 20-годишна ще ти пука ли, че я е срам да те покаже пред приятелките си,
или ще ти е кеф, че си забил 20-годишна Smile

Честно, не мога да го разбера това желание да се похвалиш с кой се е....ш.

То, все едно да си на почивка, ама да ти е криво, щот няма интернет да пуснеш снимка у фейсо. Confused

Абе откачи тоя свят и т'ва е.

# 661
То по принцип само-хваленето не е задължително да има връзка с реалността, пък и най-обсъждащите са същите, които най-рядко пракиткуват, та...

# 662
То имаше и една двойка в Пловдив ....момичето тогава на 16-17 , мъжът на 60+ .....бяха ги давали по телевизията.Бях ги и виждал по градът ,  доста влюбени си изглеждаха

Сега влезнах да проверя....последната новина за тях е от 2020 .....родили им са 2 деца.

Бах тоя Пловдив.....пръскат ни с 5G

Ами, всъщност човекът си имаше някакви бизнеси, взимаше по проекти много пари, изхарчиха парите някъде около двете деца, тя залитна по корекциите, погнаха ги ЧСИ, раздели се с обеднелия дядо и последно беше с по-млад от дядото

# 663
Много често и жените се успокояват със същото. Един вид, напуснаха ме, не защото съм крива ракета, ами защото оня/оная му е промила мозъка. Ето, колко съм добра и наивна и никак не заслужавам това, но нека са щастливи двамата, щом е тъй. Нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт