Има друг на хоризонта

• 19 011
  • 663
  •   1
Отговори
# 615
Писах по-назад за опита ми с кака, ми и мен ме беше срам да се покажа по центъра с нея. То тва важи всъщност и за някоя грозновата де, за тва от тогава никога повече с гадже, от което те е срам да се покажеш.

# 616
Мда. За мен да излизаш с някого, от когото те е срам или знаеш, че него го е срам от теб, е еднакво гадно. Връзките, дори тези само за секс, не би трябвало да са надпревара кой го е срам и гнус от другия повече.

# 617
  • Out of the Mix
Ма, кой е казал, че задължително между двама души има нещо, непременно, че трябва някой от нещо да го е срам?
Или да се "мисли" околните какво можело да си помислят...

Предрасъдъци, данък обществно мнение, комплекси.

Излизам си и си ходя навсякъде с всяка, като имаме повод за нещо да се виждаме и не ми пука, околните грам не ме вълнуват.

С всякакви, и малки зайчета, и наборки, и каки.

Тва с "центъра" ми звучи много смешно, по дифолт (рф, не че ти си го написал, а като концепция).

# 618
  • София
Той ще ме крие, аз ще го крия...
Поиграх си аз достатъчно на криеница и излязох от играта.
Връщайки се на темата, така може и 5 да въртим. И какво? Нито едно от тези бегли познанства не може да се определи като връзка даже.
Може да съм фукла, но за мен истинска връзка е с човек, с когото може да се покажеш навсякъде и на всеки.

# 619
Това с "изпразването в жената и бързането да си вдигне гащите" беше просто прилив на злоба и цели да извика в съзнанието на четящите унизителна и принизяваща жените картина.
Естествено, имам предвид в кондом да се изпразни, но идеята е, че млад привлекателен мъж ако спи с възрастна жена, той най-вероятно я ползва просто като заместител на мастурбацията или на на някоя по-привлекателна жена, за която си мисли през това време (ама не му е пуснала). Защо да не го направи, ако е лесно - не му коства усилия и няма да очакват от него много после. Вие сами натъртихте колко било лесно - дори и възрастна жена, ако що-годе още става, можело да излезне днес и да се прибере с млад мъж, ако иска. Именно затова и мъжът се съгласява - защото е лесно и не трябва да се труди за това.
Но вие ако си мислите, че той мечтае да се разходи по главната с нея подръка та да го видят всички, да я запознае с техните, и да планира романтични уикенди заедно - мислете си.

Мъжете не само се съгласяват, ами и активно инициират контакт. Лесно е за жената, да. За възрастен мъж, който просто иска да чукне млада, и също не мечтае да се разхожда с нея, да се запознава с родителите ѝ, нито иска някакви усложнения и сериозно обвързване, е далеч по-трудно да го получи. Трябва да вложи далеч повече кандърдисване и ухажване. А младите жени също могат да си представят при секс Джейсън Момоа или някой викинг, вместо увисналите топки, пооредялата косица, шкембето и увеличеното телесно окосмяване през андропаузата на възрастния любовник.

# 620
Той ще ме крие, аз ще го крия...
Поиграх си аз достатъчно на криеница и излязох от играта.
Връщайки се на темата, така може и 5 да въртим. И какво? Нито едно от тези бегли познанства не може да се определи като връзка даже.
Може да съм фукла, но за мен истинска връзка е с човек, с когото може да се покажеш навсякъде и на всеки.

И мен са ме "крили".
Никога повече. Не е романтично, нито сладко.
После се чудим защо се предпочитат млади жени, айде крий 30+ годишна жена, която вероятно иска нещо сериозно. Ми нали ще избяга с писъци.

# 621
  • Обран бостан ;)
Писах по-назад за опита ми с кака, ми и мен ме беше срам да се покажа по центъра с нея. То тва важи всъщност и за някоя грозновата де, за тва от тогава никога повече с гадже, от което те е срам да се покажеш.

Рф, уточнявай колко е кака.
Ако си на 20 е гот да праснеш някоя 2 пъти на твоите години, ама ако си на 50 Trollface

# 622
Е кака де, не леля, мисля е ясно че става въпрос за под 30 годишна.
Имах и друг случай, една мацка с по голям газ. Принципно не ми беше чак такъв проблем и първоначално ми допадна, ама на втората или третата среща нещо не ми хареса, а като ни засече един познат в парка ми стана неудобно и ми се отщя. Опитах се да продължа, щото и момичето беше доста ентусиазирана, ама не се получи, а и тя като усети колебания се отказа. Така че няма ли сипна тръпка по начало, не съм се хващал след няколко такива случаи

# 623
А срещат се по къщите редовно. Във фейсбук групите е пълно с оплакващи се жени, че след сваляне на звезди онлайн отишли на първа среща в мъжа или той в тях и после той казал, че не бил готов за връзка или ги гоустнал.

Сериозно това ли е новото "нормално"?
Да си се канят по къщите, че да не се минат с три лева за кафе и вода?!

# 624
  • София
Кой нормален човек ще покани вкъщи непознат или ще отиде в дома на непознат?

# 625
Аз пък не разбирам коя се навива и отива на първа среща в дома на мъжа. Непознат, от Интернет. Намерили са се куку и пипи.

Писали сме едновременно с Бояна.

# 626
  • София
Да, Ариел. Аз лично поне 10 такива "срещи" съм отказвала.

# 627
Да, Ариел. Аз лично поне 10 такива "срещи" съм отказвала.

Ужас!

# 628
Никога не съм канил за първа среща вкъщи или пък да са ме канили на такава при момичето. И честно казано не бих приел.
Разбирам, че явно в днешно време се гледа да се мине по съкратената процедура и се набляга на съществената част без излишни глупости, ама не е моето тва

# 629
  • София
Аз пък не разбирам коя се навива и отива на първа среща в дома на мъжа. Непознат, от Интернет. Намерили са се куку и пипи.
Писали сме едновременно с Бояна.
Имам една позната, която ги кани у тях. И спори колко било нормално и сигурно, щото не е в чужд апартамент. Всеки да си шета по акъла, мен само ме дразни като започнат девиантните да се подиграват на нормалните как са прекалено мнителни.

Това с "главната" ми навя селска идилия. Мегдана, главната и всички в тебе гледат, хванат/а под ръка с еди- кого си. В големите градове "главната" е толкова претъпкана и всеки толкова бърза нанякъде, че изобщо няма да забележи, ако ще някой да се изпишка на средата. Вие просто си умирате да принизявате.

Общи условия

Активация на акаунт