Има друг на хоризонта

• 19 012
  • 663
  •   1
Отговори
# 600
  • Out of the Mix
Не знам как си го представят тези, които примерно се запознават в Тиндър, и директно още не са се видяли, и в къщата на един от двамата. Това ми е абсурдно. Нито аз бих отишъл, нито пък бих поканил преди няколко срещи навън и някакво опознаване. Тия хора нямат никакво чувство за самосъхранение, и не само.

Сещам се преди време имаше една анонимна в СО беше пуснала снимки, а тя нормална, с нормално тяло, и някакъв я беше отрязал брутално, подиграл се с нея, като комплексът ще й остане задълго, а следващия ще го отнесе.

Иначе има както настъпателни мъже (което да кажем е по-нормално, решителност да има), така и настойчиви жени, хващащи директно мъжчето за пакета, или директно предлагащи се.

# 601
Кой е казал, че отиват по къщите без да са се срещали и виждали?

Пак филми.

Както и че някоя се е вързала на дрънканиците на мъж в бг мама

# 602
А срещат се по къщите редовно. Във фейсбук групите е пълно с оплакващи се жени, че след сваляне на звезди онлайн отишли на първа среща в мъжа или той в тях и после той казал, че не бил готов за връзка или ги гоустнал.

# 603
  • Out of the Mix
Манде, това незадоволените домакини в нещастливи бракове, отворени бракове/връзки, или всякакви?

Щот при мен няма промяна в сценария запознанство - среща - евентуално развитие от 15 г. Първо се прави среща на неутрална територия и място навън, и то не веднъж. Най-ме улеснява тя, като каже къде, щото по презумпция трябва да е най-спокойна, уж.

Една ми вика наскоро "много било ангажиращо на кафе", мисля си, бе маце явно не си свикнала някой да те почерпи и едно кафе с веган чийзкейк, без захар и без глутен, е така на неангажираща раздумка да се прецените кое какво, което реално така се прави. По къщи не ходя. Само в установени вече отношения, или поне с ясно развитие.

# 604
  • София
бе маце явно не си свикнала някой да те почерпи и едно кафе с веган чийзкейк, без захар и без глутен
Grinning

# 605
  • По света и у нас
Горката ще се почувства задължена като изпие кафето, после ще трябва да ти пусне... ти ще я държиш отговорна завинаги!

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 09:21 от PriMadonna

# 606
  • Далечният изток
Ще си помисля, че или нещо ми се намеква, че имам нужда от диета, или че господинът е някакъв фанатик или извратеняк... Grin

# 607
И аз ще се изненадам неприятно, при положение, че съм фен на тортите Гараш със захар и масло, да ме закарат на веган чийзкейк.

Иначе, разбира се, че повечето хора не си уреждат първа среща в нечие жилище. Става въпрос за това, че има доста пресметливи мъже, които губят интерес, ако в хода виртуалното опознаване не покажеш, че имаш подходящи битови условия, или напротив, ентусиазират се, ако се покажат такива, и от това зависи дали въобще ще инвестират в срещи и почерпки. Също и ако знаят вече, че ги имаш тези условия, но покажеш нежелание да ги споделяш с тях за секс или съжителство, не си подходящата.

# 608
  • Out of the Mix
Aйде, написах "помислих", демек наум. Smirk

Прими, това е проблем на много жени и по принцип, че като ги почерпи някой нещо, дори едно никакво кафе, което за мен е смешно, кво ще да е, обяд, хапване, и веднага се чувстват "длъжни", или очакват, че нещо трябва да връщат, или дават. Явно аз живея в различен свят, или просто огромната част от жените не са попадали на адекватен мъж никога през живота си. До секса има много време, може и никога да не дойде, и да си пожелаем по живо и по здраво, или да се гоустнем просто, спираме да комуникираме, което е повече от нормално. Въпросът е другият да не е почнал да фантазира нещо, което не го е имало взаимно.

Много ни е объркано обществото.

Торта "Гараш" и аз обичах, но захар вече избягвам, като цяло. Не ми липсва, ям други здравословни, натурални неща.
Но да не дълбая.
Тяло не се поддържа с боклукчива храна и вредни навици.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 23:52 от Revoker

# 609
Скрит текст:
Попадала в жилище на позната, чийто мъж работеше тежък, физически труд по 8 до 10 часа на ден. Тя гледаше детето, тоест беше домакиня. Ами, нито беше чисто, нито беше сготвено като хората, нито с детето се занимаваше качествено. Детето тръгна на училище, тя на работа не.
Има жени злоупотребяващи с алкохол, цигари, хазартно-зависими. Процентно може да са по-малко от мъжете, но ги има. И мъжете им търпят, независимо с отворени или затворени очи.

Крис Joy много цветно обрисува механизма на желанието при мъжете. Какво викаш, жалко, че не сме като в света на биковете, а трябва не само жената да е съгласна, ами и да я ухажваш.

Цветно, но малко грубо, щото аналогии от зоологията, разбираш ли.
Виж, ботаниката си е друго нещо. По-фино, по-деликатно някак идва.

Скрит текст:
- Господине, какви красиви деца имате!
- Да ви дам ли разсад госпожице?

# 610
Това с "изпразването в жената и бързането да си вдигне гащите" беше просто прилив на злоба и цели да извика в съзнанието на четящите унизителна и принизяваща жените картина.
Естествено, имам предвид в кондом да се изпразни, но идеята е, че млад привлекателен мъж ако спи с възрастна жена, той най-вероятно я ползва просто като заместител на мастурбацията или на на някоя по-привлекателна жена, за която си мисли през това време (ама не му е пуснала). Защо да не го направи, ако е лесно - не му коства усилия и няма да очакват от него много после. Вие сами натъртихте колко било лесно - дори и възрастна жена, ако що-годе още става, можело да излезне днес и да се прибере с млад мъж, ако иска. Именно затова и мъжът се съгласява - защото е лесно и не трябва да се труди за това.
Но вие ако си мислите, че той мечтае да се разходи по главната с нея подръка та да го видят всички, да я запознае с техните, и да планира романтични уикенди заедно - мислете си.

# 611
М ако си мислите, че една жена с професия, със среда, с приятели и статут, ще тръгне по "главната" с доста по-млад, много се лъжете.

Ще показва негови снимки на приятелки, ще има цинични женски коментари, уважението и от нея и от всички към мосюто ще е много ниско, почти несъществуващо.

НО пък на някой като теб, крис78, такива снимки ще се показват с удоволствие. За да ти видим пяната на устата и речника, който дотук се коментираше Blush . То момчето често се труди здраво, защото е млад и умира да не се изложи, но нищо, ти си приказвай цинизми в стил кисело грозде

# 612
  • Out of the Mix
Разбира се, че няма, търси се и изисква дискретност.

# 613
  • По света и у нас
Ми за каква разлика става дума? Аз мога да говоря за до 4 години по- млад ( с удоволствие се кичи с тебе по главната улица и пред приятели и роднини веднага иска да те заклейми, че си била негова)
Жени с професии също се фукат точно както мъжете си мерят младите гадженца. Даже имам чувството, че колкото по високо в кариерата е една жена толкова по- като мъж се носи жената - имаше едно ВП на Боинг с която прекарах обяд, ми тая не само че имаше много по- млад , а и беше черен, и ни сетна за него на първа среща.
Много меркантилни мъже смятат че е напълно нормално да си ходят с по- възрастна партньорка и до де женят за такива, изобщо не им е проблем да се показват пред всички с нея. Той я цени по успех и възможности.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 09:42 от PriMadonna

# 614
  • Out of the Mix
При разлика от 4 г., което не е нищо, по-големият може да изглежда по-млад, без значение мъжът, или жената. Не смятам, че на прима виста си личи, че единият е по-"стар" при такива миниатюрни разлики 2-4 г.

Общи условия

Активация на акаунт