Има друг на хоризонта

• 19 017
  • 663
  •   1
Отговори
# 585

Имаше един...."Аз имам три апартамента, които съм купил сам. Обаче в двата има наематели, а третият му правя ремонт. 🤣🤣🤣
Че този е много лесен, от наемите може да плаща хотел и ето ти терен Wink А къде каза, че живее? При мама?
Че за какво мъжете затварят очи?
Попадала в жилище на позната, чийто мъж работеше тежък, физически труд по 8 до 10 часа на ден. Тя гледаше детето, тоест беше домакиня. Ами, нито беше чисто, нито беше сготвено като хората, нито с детето се занимаваше качествено. Детето тръгна на училище, тя на работа не.
Има жени злоупотребяващи с алкохол, цигари, хазартно-зависими. Процентно може да са по-малко от мъжете, но ги има. И мъжете им търпят, независимо с отворени или затворени очи.

Крис Joy много цветно обрисува механизма на желанието при мъжете. Какво викаш, жалко, че не сме като в света на биковете, а трябва не само жената да е съгласна, ами и да я ухажваш.

# 586
Те тези по-младите и на тях им тиктака часовника. Никой не е останал вечно млад. Та...

# 587
  • Далечният изток
Скрит текст:
Това, че някой, жена или мъж, може да си купи за компания или съвместно съжителство по-млад човек, не прави платеца по-привлекателен, а просто по-платежоспособен. И само една вметка. Може да се купи присъствие, но не и любов, ма то това, явно не е важно Trollface

Ако замениш присъствие със секс ще стане 100% верен пост. Wink

п.п. Много жени си затварят очите за много неща, стига да мъжът да има кинти. Не казвам, че са к*рви, просто не могат да гледат как някой богат мъж е нещастен и се заемат да оправят проблема. Такива са моите наблюдения. Вашите не знам какви са. Wink
Моите сега ще ти кажа какви са. Повечето семейства, които познавам, са заедно от около 20тина годишни, от времето, когато никой от тях не е имал кинти. Заедно в годините са градили, постигали, купували. И ако в един хубав слънчев ден мъжът е станал достатъчно богат, то е защото здраво са бачкали цялото семейство и заедно са постигали добро положение. А освен това в 90% от семействата около мен жените също имат добри кариери и изкарват кинти. И в никакъв случай не са се хванали с точно тези мъже, защото са били някакви богаташи. И не стоят със затворени очи с тези мъже, само защото имат кинти.
Не знам ти в какви среди живееш, около мен е така.

# 588
И аз така забелязвам около мен. Тези които тичят за пари обикновено ся доста по млади...

# 589
Така беше едно време - и мен така жена ми ме е избирала, по хубост и по любов, не по портфейла Simple Smile
Но сега се било променило, чувам.
На един набор синът е по-големичък вече, ергенче, и вика всичките мацки веднага гледат какъв ти е ключа от колата (дори без да видят колата само по ключа познавали колко струва), познават на око и обувките ти от колко пари са, и така нататък.
Но може и в него да е проблема - като го питахме "няма ли и нормални момичета, дето не гледат това" ергенчето вика "абе има няколко, ама те пък не ми харесват".
Явно по-лъскавите са така, предимно.

# 590
  • Out of the Mix
Масово им е за секса. Затова рядко жените имат късмета да имат качествен мъж че и брак и дете и да останат заедно след като се роди детето
От секса се тръгва. Етапи не се прескачат.
Привличане -> желание за опознаване -> желание за секс - > секс - > минава време, опознаване на характери - > бит, заживяване заедно, или ако не заедно, то се прихожда уикенд в единия, 5 дни в другия и т.н. След което след известен период от време, след и като се е обсъдило, че ще се прави семейство, защото може и да не се, се правят сериозните крачки. Сексът си върви постоянно през цялото време, измежду крачките. Smile
Предполага се, че всичко е с чувства взаимни и по любов.

Или, ако някои си мислят, че само ще прикоткат мъжа с ежедневното дупене, свирка и разкрепостеност, докато се роди детето, а след брака спират да са ентусиастки в кревата, в дългосрочен план сами си го слагат не където трябва и се започва я с изневери, изнервено положение, разминавания, не са един за друг, или просто се разделят.

Ти на колко си години казваш, за протокола? Thinking

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 16:13 от Revoker

# 591
Истината е, че при всяка една връзка – било то лична или професионална – има комбинация от многобройни фактори, които определят динамиката. Възможността някой да инвестира в присъствието на по-млад партньор не е задължително индикатор за по-висока стойност на самия индивид, а по-скоро за неговата платежоспособност. Истинската стойност в отношенията не се определя само от материалните придобивки, а от взаимното уважение, споделените ценности и емоционалната интелигентност. Също така, обикновено не се нуждаем от идеализиране на определени поведения като „злато за млади“, защото това не отразява пълната картина на човешките взаимоотношения. Човешките същества, независимо дали ще признаят или не, търсят по-дълбок смисъл в своята връзка, отколкото само физическо или материално удовлетворение.

# 592
  • По света и у нас
Така беше едно време - и мен така жена ми ме е избирала, по хубост и по любов, не по портфейла Simple Smile
Но сега се било променило, чувам.
На един набор синът е по-големичък вече, ергенче, и вика всичките мацки веднага гледат какъв ти е ключа от колата (дори без да видят колата само по ключа познавали колко струва), познават на око и обувките ти от колко пари са, и така нататък.
Но може и в него да е проблема - като го питахме "няма ли и нормални момичета, дето не гледат това" ергенчето вика "абе има няколко, ама те пък не ми харесват".
Явно по-лъскавите са така, предимно.

Ужас. Но и мъжете са така. Питат те каквo караш с някакъв трепет в очите, ще се подмокрят още малко, коментират колко ти е голям телевизора…, колко ти е голям годежния пръстен… ( аз по телевизора познавам идиота, колкото по- голям, толкова по тъп).

# 593
  • Далечният изток
Не знам дали мъжете питат, но повечето пък сами си разказват какво и колко имат. После що момите това гледали, ми щото това им предлагат.

# 594
  • София /Абсурдистан
Да кажа аз какво виждам наоколо - пълно е със сами мъже на възраст 50+,  които са разкарани отдавна от жените си защото за нищо не стават,  нямат жилище и гледат да се уредят при жена с жилище, че да не плащат наем, щото и пари нямат, а и да се уредят с обслужване в домакинството. И искрено си вярват, че ще намерят някоя шматка. Само че жените не са толкова глупави да ги приемат.

# 595
  • София
Само че жените не са толкова глупави да ги приемат.
Нямаш представа колко глупави жени има.

# 596
  • София /Абсурдистан
А, има, разбира се. Ама не е чак толкова масово.

# 597
  • По света и у нас
Веднъж излъгана - втори път рядко.
И тогава пича казва от безисходица - "Вижда се че не можеш да задържиш мъж!" "Все си сама!"
А на нея през едното ухо и минало през другото заминало. Все едно да обясняваш на стар ерген, че не може да задържи жена - той не ще просто, такъв си е.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 18:37 от PriMadonna

# 598
Аз на такива казвам "олеееее,да, горката Аз, нямам никакъв натрапник в моя дом да ме пита кво ще ядем и дали съм му изпрала чорапите.... ОМГ колко съм зле... Отивам да плача сама в тъмното" Smiling Imp

# 599
Дали една жена е привлекателна не се определя от нейната възраст или визия, а дали е навита да спи с поредния мухльо.

Общи условия

Активация на акаунт