Има друг на хоризонта

• 19 020
  • 663
  •   1
Отговори
# 570
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Иначе казано Мимето трябва да принизи изискванията и критериите си, което за една жена е трудно за преглъщане.   

От там е проблема.

Обаче проблемът се оказва точно обратния -
Пешо не приема, че вече е в категорията чичо без кинти
Скрит текст:
, сексапил и перспективи, за него само наборката му Мимето е леля, той е още в разцвета на силите си и слага в джоба си 20 годишните млади лъвчета, нали така беше Joy И се спуква да обяснява, че грешката е в жените, на него всичко му било наред, но жените не разбирали правилно живота, затова бил сам.
Пак питам - ако Пешо има кинти одъртява ли или "годините не му личат" ? Trollface

# 571
Възрастна жена, да речем на 40-50, която иска 20-годишен за секс, много лесно може да се уреди и даже не е нужно да му купува подаръци, да му плаща сметки и да го води на Малдивите. Достатъчно е да е поддържана и да му се покаже по-разкрепостена и знаеща разни номера, на които може да го научи.
Да, ама няма бум на такива - и това е много рядко. Ти колко 50-годишни жени познаваш, които учат младите жребци на разкрепостени номера, ей така от нагон?
Жените не искат някой просто да ги ползва за да се изпразни в тях, и след това да бърза да си дигне гащите да си ходи и повече да не се обади. Те искат някой да ги обича, да ги ласкае, да ги търси и гони, да се чувстват красиви и желани - и ако го пробват един път това и видят колко му е желанието на младежа и колко бързо се изпарява като се е изпразнил - мисля няма да повторят.
Повечето - не казвам, че няма и точно такива.

Докато на мъжа - особено ако е женен и мацката му е само за секс, хич не му дреме, че тя няма след това да искат да се гушкат и да си говорят и няма да бърза да му се обади на другия ден. Даже така му е по-добре - получава си каквото иска, с по-малък риск да го хване жена му.

# 572
Това, че някой, жена или мъж, може да си купи за компания или съвместно съжителство по-млад човек, не прави платеца по-привлекателен, а просто по-платежоспособен. И само една вметка. Може да се купи присъствие, но не и любов, ма то това, явно не е важно Trollface

# 573
Скрит текст:

Иначе казано Мимето трябва да принизи изискванията и критериите си, което за една жена е трудно за преглъщане.   

От там е проблема.

Обаче проблемът се оказва точно обратния -
Пешо не приема, че вече е в категорията чичо без кинти
Скрит текст:
, сексапил и перспективи, за него само наборката му Мимето е леля, той е още в разцвета на силите си и слага в джоба си 20 годишните млади лъвчета, нали така беше Joy И се спуква да обяснява, че грешката е в жените, на него всичко му било наред, но жените не разбирали правилно живота, затова бил сам.
Пак питам - ако Пешо има кинти одъртява ли или "годините не му личат" ? Trollface

E, как не попита липсата на сексапил Joy Или мъжката част от човечеството не смята, че на жените не бива да им бъдат важни такива несъществени подробности, само на мъжете е позволено.

А кинтите ги сложих, защото назад някой пак се оплакваше от златотърсачки. В края на краищата, ако един мъж без налита все на златотърсачки, редно е на някакъв етап от живота си да приеме, че няма да му се получи. Не доживот да досажда на света с оплаквания.

# 574
Винаги е било по-приемливо мъжа да е по-вэзрастен. Но не и жената да е. Но и разлика от повече от 5 до към... 7-8г е твръде много.

Зад всички тези age gaps стои някоя лудост. Къде са педофили, къде не им понася остаряването и искат да се подмладят...

# 575
  • Обран бостан ;)
Това, че някой, жена или мъж, може да си купи за компания или съвместно съжителство по-млад човек, не прави платеца по-привлекателен, а просто по-платежоспособен. И само една вметка. Може да се купи присъствие, но не и любов, ма то това, явно не е важно Trollface

Ако замениш присъствие със секс ще стане 100% верен пост. Wink

п.п. Много жени си затварят очите за много неща, стига да мъжът да има кинти. Не казвам, че са к*рви, просто не могат да гледат как някой богат мъж е нещастен и се заемат да оправят проблема. Такива са моите наблюдения. Вашите не знам какви са. Wink

# 576
  • София
Ооо, те са цял Шекспир с всички пиеси и стихове!
Не съм сигурна колко от мъжете, с които съм разговаряла, са реално богати. Аз винаги подхождам със съмнение.
Имаше един...."Аз имам три апартамента, които съм купил сам. Обаче в двата има наематели, а третият му правя ремонт." 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 18:03 от Rockstar

# 577
Масово им е за секса. Затова рядко жените имат късмета да имат качествен мъж че и брак и дете и да останат заедно след като се роди детето

# 578
  • София

Ако замениш присъствие със секс ще стане 100% верен пост. Wink

п.п. Много жени си затварят очите за много неща, стига да мъжът да има кинти. Не казвам, че са к*рви, просто не могат да гледат как някой богат мъж е нещастен и се заемат да оправят проблема. Такива са моите наблюдения. Вашите не знам какви са. Wink

Такива жени около мен няма. Тези се движат в специфични среди със специфичен таргет.

Иначе една на една жена парите може да идват от мъжа, може да идват и от нея. Ако идват от нея, трябва да има възможност да ги изкарва. Ако мъжът й пречи да го прави, нормално той да привлича само жени, на които парите са им важни.

# 579

п.п. Много жени си затварят очите за много неща, стига да мъжът да има кинти.

Важи и за много мъже Simple Smile
Нищо уникално няма в това направление.

# 580
Че за какво мъжете затварят очи?

# 581
  • По света и у нас
Когато съм била на 30, тези от 18 до 28 бяха невидими за мен, изобщо не съм ги броила за нищо. И сега не ги броя, по скоро като майка гледам на тях.

Но който каза че хората ставали невидими по едно и също време - така е. Единици хващат окото след определена възраст.

# 582
Ооо, те са цял Шекспир с всички пиеси и стихове!
Не съм сигурна колко от мъжете, с които съм разговаряла са реално богати. Аз винаги подхождам със съмнение.
Имаше един...."Аз имам три апартамента, които съм купил сам. Обаче в двата има наематели, а третият му правя ремонт. 🤣🤣🤣

И затова живее с майка си, докато ремонтира...

Много ми е смешно как жена, живееща самостоятелно в София, дори и под наем, да не е собствено жилище, рязко си увеличава кандидатите, които я харесват и искат да съжителстват с нея. Такива от типа студентствали в София и се завърнали в провинцията в бащиния дом, или живеещи в София по 2-3 поколения в жилището...

# 583
Нямате идея какви жалки индивиди има... с мозъчни проблеми. Бедна ви е фантазията. Биха спали и с крокодил ако им пусне.
Не виждам защо да е жалко или индикация за мозъчни проблеми. Природата си знае работата - ако ти става, става; ако жената е твърде стара или грозна, няма да ти стане и няма да изпитваш желание към нея; ако изпитваш - спокойно можеш да действаш.
В природата е така. Мъжкият бик да не би да пита коя крава е красива и коя прилича повече на крокодил, отколкото на крава. Хич не пита, ами им се качва наред, даже не пита коя ще му пусне, а направо се качва.
Сега ще кажете - ама нали хората сме по-висши същества, ама ще се контролирате, ама туй, ама онуй. Сексуалното влечение обаче се контролира от по-нисшите дялове на мозъка - тия, дето контролират глада, жаждата, дишането, инстикта за оцеляване, и другите подобни. Висшите са за културното обогатяване, преживяванията, натрупани от пъшествия, и какво беше още.

# 584
  • София
На мен доста по-вероятно е някой по-млад да ми хване окото, отколкото някой по-стар. Особено в даден момент, като по-младите станат 30+, а по-дъртите - 50+ Joy Но попринцип си харесвам набори, така е било на 20, така е и сега. Та хора всякакви. Но накрая като теглиш чертата, важното е какви ти връзват. Аз нямам драма нито с остаряването, нито с евентуално намаляване на мъжко внимание. Нито интересите, нито смисълът на живота на жените се изчерпва с мъжете и нещата около тях.

Общи условия

Активация на акаунт