Има друг на хоризонта

• 19 028
  • 663
  •   1
Отговори
# 555
ако трябваше да се женя пак, винаги бих предпочел да си намеря жена на 20 вместо на 40 (ако успея). Защото ще можеш дълго да се радваш на живота с нея и то само ще си дойде времето тя да стане на 40. А ако я вземеш на 40 какво ще дойде тепърва - менопаузата може би...
След 40-те от една жена можеш да очакваш само менупауза

Опитвам се да си представя с колко жени е общувал крис78, че това да му е представата за човек на средна възраст. Май доста бой е ял и продължително, хронично непускане дори и от стрина Пена, чистачката.

# 556
То проблема идва от страха да бъдеш отхвърлен май. Когато си намериш половинка си караш с нея до края и друго не ви е нужно. Пука ти за другите.

# 557
Нещо греша ли, или темата беше дали когато една жена зарязва мъж, това непременно е заради друг мъж.
И някак бавно и полека се превърна в съвсем друга тема, колко са прецакани жените, защото за кратко време стават развалена стока, която никой не желае.
Ако са толкова прецакана и бързоразваляща се стока пустите жени, как така се намира друг на хоризонта, както е в заглавието?

# 558
  • Обран бостан ;)
Нещо греша ли, или темата беше дали когато една жена зарязва мъж, това непременно е заради друг мъж.
И някак бавно и полека се превърна в съвсем друга тема, колко са прецакани жените, защото за кратко време стават развалена стока, която никой не желае.
Ако са толкова прецакана и бързоразваляща се стока пустите жени, как така се намира друг на хоризонта, както е в заглавието?

Е как ? Във всеки квартал има по един яко загорял пияница Wink

Ти мен не ме мисли. Аз тази година се омъжвам. Себе си гледай.

Сго дих ме се, сго дих ме се. Trollface

# 559
  • София

Аз се радвам, че толкова теми така се обръщат. Покрай това забелязвам, че жените хич не се връзват на тези манипулации, което е страхотна новина (е, не за някои мъже).

Иначе е вярно, че много мъже остаряват като вино... С фиросала тапа, което е станало на оцет Laughing Нищо чудно, че търсят нещо младо и наивно, да оправи киселият им вкус Joy

# 560
@Бояна - Ем да, то и за мъжете важи същото. Има много готини мъже на 40, ама ако го вземеш на 20, той пак ще си стане на 40 след време. А ако го вземеш на 40, през туй време ще е станал на 60.
То затова само отличниците могат на зрели години да се уредят с млади жени - нали трябва да компенсират с нещо.
Обаче възрастни жени, които искат млади мъже, с какво компенсират - по-горе четох, че можело с житейски опит, трупан от пътувания и преживявания... пфф, мерси - за мен това не компенсира младост и красота.

Самите жени не си мечтаят за много по-млади от тях мъже, като си представят бъдещ сериозен партньор. Докато мъжете много често си представят и дори го казват, как ще срещнат по-млада любовница или съпруга. Жена, ако каже за някой хипотетичен и несъществуващ,че ще е по-млад, почти 100% има предвид, че този хипотетичният ще е по-млад от настоящия ѝ мъж, който е с десетилетие и отгоре по-възрастен от нея, а не от самата нея. Никога не съм чувала жена да каже: "Ще се разведа и ще се омъжа за по-млад (от мен) мъж." Той може да се окаже по-млад с 3-4-5 години, ама гледат други неща, и изключват фрапиращи разлики от десетилетие и нагоре.

Възрастна жена, да речем на 40-50, която иска 20-годишен за секс, много лесно може да се уреди и даже не е нужно да му купува подаръци, да му плаща сметки и да го води на Малдивите. Достатъчно е да е поддържана и да му се покаже по-разкрепостена и знаеща разни номера, на които може да го научи.

Възрастен мъж, който иска да получи секс от млада момиче, трябва да покаже щедрост и желание за материално стимулиране - от минимума при някои момичета като вечеря в Хепи и някоя дрешка от мола, до инстаграмни висини на лукс. Не е като допреди 20 години, когато можеше да излъже някоя провинциална гугутка, че е мастит бизнесмен, черпейки я водка "Флирт" и кола, и опъвайки я набързо в колата, дето му е гордостта на живота и струва повече от панелката, в което живее с родителите си, жена си и децата си. Сега бизнесмените ги проверяват в интернет за минути.

# 561
  • Далечният изток
Аз и друг път съм го писала, че на 18-20, като се гледам вече от тази ми възраст, бях милион пъти по-смотана, отколкото на 38-40, когато си бях мацка...
Е това много не го вярвам - какво ти е било на 20, че да не си била по-готина от на 40? Да не би някакъв комплекс да си имала за външността си, който после да си преодоляла? Едно е да станеш по-хубава обективно, друго е просто да започнеш да харесваш себе си повече.
Дори и да е така и жените да стават по-хубави на 40, отколкото на 20, то ако трябваше да се женя пак, винаги бих предпочел да си намеря жена на 20 вместо на 40 (ако успея). Защото ще можеш дълго да се радваш на живота с нея и то само ще си дойде времето тя да стане на 40. А ако я вземеш на 40 какво ще дойде тепърва - менопаузата може би...
Средата на 90-те, бедни години, работех за 1 кутия цигари и 1 баничка, за толкова ми стигаше надникът на ден... Нямах дрехи като хората, нито можех да си позволя фризьор например. Иначе сигурно хващах окото, висока, слаба, спортистка, но едно че нямах никакво самочувствие, второ, че акълът лапешки - вятър ме е вял на бял кон...

Ох тия големи разлики и в двете посоки хич не са ми окей... Особено жена с по-млад мъж.
Аз даже наборите си не харесвам, че ми идват млади, какво остава с набори на сина ми.... Ужас...

# 562
За мен никога не е било до възраст. Мен рично ме притесняват младите мъже. Неопитни. Нямат поведение, стил. Не са сериозни. Нямат дисциплина. Кобилкина много хубаво ги беше кютегоризираля преди време. В една статия по възрасти.
Аз се харесвам мъжа да е 5г по голям от мен. Нещо такова.

# 563
  • София
За мен никога не е било до възраст. Мен рично ме притесняват младите мъже. Неопитни. Нямат поведение, стил. Не са сериозни. Нямат дисциплина. Кобилкина много хубаво ги беше кютегоризираля преди време. В една статия по възрасти.
Аз се харесвам мъжа да е 5г по голям от мен. Нещо такова.
Понеже старите са масово опитни и с една класа ум да ти зайде. До човека е. Естествено, извън шегата, разлики от повече от 5 години в коя да е посока принципно са неприятни в общуването.

# 564
Зависи от интелекта. Трябва да се пасват хората.

# 565
  • София
Всеки си е на годините, не се заблуждавайте.
Гледам разни хора, които се пробутват за 10-15 год по-млади, ми не.
Тургура на кожа, разни мимически вдлъбнатини, плътност, пооредяла коса, на места издайнически побеляла, бели бради. Никой не го върти наобратно, няма реални Бенджамин Бътън.

20 годишните с особен цинизъм ги коментират тези неща, докато аз ги приемам за естествени. И го знам, защото съм в море от такива.

Няма какво да лелеяте за младост, когато сами не предлагате такава.

# 566

Иначе казано Мимето трябва да принизи изискванията и критериите си, което за една жена е трудно за преглъщане.   

От там е проблема.

Обаче проблемът се оказва точно обратния - Пешо не приема, че вече е в категорията чичо без кинти, сексапил и перспективи, за него само наборката му Мимето е леля, той е още в разцвета на силите си и слага в джоба си 20 годишните млади лъвчета, нали така беше Joy И се спуква да обяснява, че грешката е в жените, на него всичко му било наред, но жените не разбирали правилно живота, затова бил сам.

# 567
Много точно казано. И ние едно време на 20 смятахме дори 25 годишните за динозаври. Тва е.

# 568
  • Обран бостан ;)
Всеки си е на годините, не се заблуждавайте.
Гледам разни хора, които се пробутват за 10-15 год по-млади, ми не.
Скрит текст:
Тургура на кожа, разни мимически вдлъбнатини, плътност, пооредяла коса, на места издайнически побеляла, бели бради. Никой не го върти наобратно, няма реални Бенджамин Бътън.

20 годишните с особен цинизъм ги коментират тези неща, докато аз ги приемам за естествени. И го знам, защото съм в море от такива.

Няма какво да лелеяте за младост, когато сами не предлагате такава.

Много ще е интересно някоя, ама наистина подмладена от химии и хурургия, да отиде да се пенсионира.
- Дойдох за пенсия ?
- А, стига ма. Ти, кат те гледам си на 40 !
- На 65 съм. Вижте ми личната карта.
- Фалшименто ! Айде друм да бачкаш още 25 години. Trollface

# 569
Няма нищо лошо в остаряването. До към 50 минимум хората са си 6. Важно е са си облечен чист и прилежен.

Общи условия

Активация на акаунт