Има друг на хоризонта

• 19 044
  • 663
  •   1
Отговори
# 525
Хората на 35 не са стари. Но не са младежи на 20.

# 526
Аз съм стара и съм лелка. Скоро на 45.

# 527
Къде е пълно?
В България може би.
В Германия например масово хората се женят на по 35+ когато вече са постигнали нещо и не им се налага да живеят при родителите си.
Да се омъжа на 20 и да ме заврат в детската стая на мъжо щото не може да си позволи да се изнесе не ми е мечта.
Или както един бивш без една стотинка в джоба се опитваше да романтизира мързела си и безпаричието си с :
" Ще се бориме заедно".
Ами не - благодаря, която иска да живее като клошар.
Аз с несретници и мързели не се "боря заедно".

# 528
Не не сте стара нито лелка.

# 529
  • Далечният изток
На Бънди теорията касае само жените, които биват харесвани /или не/ от мъжете - от гледна точка на мъжа коя/кои харесва, а от гледна точка на жената - кой/кои мъже я харесват. Все едно говори за някакви зеленчуци на пазара - минават, оглеждат, попипват и или купуват, или не.
Жените дали имат право някого да харесат и изберат?
Иначе жените на всяка възраст притежават определени качества, но с годините започват да помъдряват и да придобиват и нови качества, които често не се харесват особено на мъжете.
За мен най-привлекателните жени са около 35-годишни. Но все пак аз съм жена. Аз и друг път съм го писала, че на 18-20, като се гледам вече от тази ми възраст, бях милион пъти по-смотана, отколкото на 38-40, когато си бях мацка...

Ето казвам - вече съм стара - на почти 50. Нормално. То остава и да кажа, че съм млада.

# 530
  • София
Жените с годините трябва да свалят критериите, а на мъжете си остават като в началото - ниски  Trollface Тоест, някой Иванчо влиза в диапазона на някое Миме, чак когато Мимето свали летвата. Изключая тези, които са винаги вървежни, както и връзките по изгода. Вторите обикновено са покупко-продажба, която средно-статистическият Сашко не може да си позволи на никоя възраст.

# 531
  • София

Аз не съм прочел тук някоя да каже - стара съм.
Чети сега – стара съм. На 48 можех да имам внуци. Не виждам какъв е проблема изобщо.
Дали съм стара, за да съм привлекателна е друг въпрос, който много не ме вълнува, защото не мечтая да се задомя.

# 532
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
На Бънди теорията касае само жените, които биват харесвани /или не/ от мъжете - от гледна точка на мъжа коя/кои харесва, а от гледна точка на жената - кой/кои мъже я харесват. Все едно говори за някакви зеленчуци на пазара - минават, оглеждат, попипват и или купуват, или не.
Жените дали имат право някого да харесат и изберат?
Скрит текст:
Иначе жените на всяка възраст притежават определени качества, но с годините започват да помъдряват и да придобиват и нови качества, които често не се харесват особено на мъжете.
За мен най-привлекателните жени са около 35-годишни. Но все пак аз съм жена. Аз и друг път съм го писала, че на 18-20, като се гледам вече от тази ми възраст, бях милион пъти по-смотана, отколкото на 38-40, когато си бях мацка...

Ето казвам - вече съм стара - на почти 50. Нормално. То остава и да кажа, че съм млада.

За имане - имате разбира се, но кандидатите за харесване от вас са по-малко.

# 533
  • Далечният изток
Мхм... И как ги сметна?

# 534
Бънди то и при вас не е по-различно. Особено ако остарявате не особено "красиво" и нямате пари.

# 535
Пиша си аз размислите в темата за остаряването, като жена в тоя сезон на живота, и изобщо не се притеснявам.
Като Аида ми е положението. Не се притеснявам нито от години, еле пък какво щели да мислят за мен хората, в частност мъже.

# 536
Приятно е да си мъж, който си мисли за себе си, че има огромния избор между всички жени от 18 до неговата възраст. Само не знам защо такъв мъж изпитва радост и удовлетворение от предположението, че наборките му нямат избор вече.
Дали пък подсъзнателно (или съзнателно) не се опитва да мъсти на гадните жени, които толкова време са го отхвърляли? "Хак ви е, да видите сега вас как ще ви отхвърлят... и ще ви отхвърлят все повече."
Ако тази мисъл го топли, какво пък, лошо няма. Всеки има нужда от малко радост в тоя живот.

# 537
  • Обран бостан ;)
Бънди то и при вас не е по-различно. Особено ако остарявате не особено "красиво" и нямате пари.

А ако имаме Trollface

# 538
Нямате.

Имането си личи Trollface

# 539
Нямате.

Имането си личи Trollface

Изпревалили са ме. Благодаря.Trollface

Общи условия

Активация на акаунт