Има друг на хоризонта

• 19 029
  • 663
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Има такова нещо, ама досега си траех. Ако някоя млада жена се хване с възрастен мъж, разлика 20+, то тя има някакви проблеми. Няма родители, драми в семейството, от дълбоката провинция, не е добре психически, не е добре физически, на външен вид и т.н.
За да има равенство, същото важи и за младите мъже, които се оглеждат по възрастни. Аз им казвам "счупени кукли".

# 511
  • Обран бостан ;)
Възрастта, на която Пешо и Мимето от офиса стават невидими, е една и съща. Разликата е, че обикновено Пешо обяснява какъв младеж е, но каква леля е наборката му от съседния отдел. Друга разлика е кой колко досажда на младежта на работното място - обикновено не Мимето налита на младите бакалаври, - съответно има значение кой как е обсъждан.
Каквото във виртуала, такова и в реала общо взето.

Не е точно така.

Разликата е в диапазона на привлекателните индивиди от противоположния пол.
Пешо, откакто е на 20 си харесва жени от 18, да кажем до към 35 (ако са секси).
С напредването на възрастта този диапазон се разширява малко - примерно 18-45, но си остава изискването да са секси в очите му.

Иначе казано на Пешо не му се налага да променя критериите си за жените - ако са секси ги харесва, ако не са, не. Променя се само възрастовия диапазон.

При Мимето обаче нещата са по-различни. На 18 тя е обект на внимание на много мъже, на възраст от 20 до към 40. Тези, които са на 30+ за нея са чичаци и тя се отвращава от вниманието им. Останалите - който се вреди.

Когато обаче Мимето навърти годинки, примерно стане на 30 и още не е омъжена, то тя трябва да промени мирогледа си, че 30+ годишните са чичаци, защото по-младите вече не я заглеждат, камо ли да я свалят. Мимето не може да приеме факта, че за младите и добре изглеждащи мъже, вече не е 18 годишна сексапилна мацка, а позастаряваща лелка.

Иначе казано Мимето трябва да принизи изискванията и критериите си, което за една жена е трудно за преглъщане.   

От там е проблема.

# 512
Не е точно така.

Бънди, я се прочети пак. Мъжете били постоянни в харесването, жените трябвало да снижат критериите си, за да ги харесат. Сравняваш пъпеши с ябълки Simple Smile
За да е коректно перефразирам: жените също са постоянни в това, което харесват, но след определена възраст и двата пола трябва да преосмислят критериите и изискванията си, ако са сингъл, а искат да имат семейство.

# 513
  • София
Един мъж ще ни учи как точно мислят жените през целия си живот? Уау!
Ами не, аз не разсъждавам така. Общо взето, винаги съм харесвала връстници, леко минус от моята възраст.
В последните две години ми беше супер странно, че съм харесвана от много по-млади.
Имаше изкушения, но определена, ексклузивна връзка с млад не съм имала. И не искам.

# 514
По-младите според мен търсят забавата и опита в по-опитната жена. Преди време с приятели анализирахме точно това в по-младите и с една програма възстановявахме изтрити коментари от тях в една платформа. Те лъжеха, естествено, но когато прочетохме стари написани неща, там лъсна истината. Когато търсят по-възрастна жена не се очаква връзката да се задълбочи и няма да се налага да се борят толкова, защото тя знае какво иска и ако ти даде внимание, няма да има игри. Като цяло и аз съм твърдо не.

# 515
Аз не мисля, че много 30-годишни жени си мечтаят за 18-годишен партньор. 18-годишните са просто незрели, а и като прекрачиш една граница, в която могат вече да са ти хипотетични деца, става доста безвкусно.

# 516

Когато обаче Мимето навърти годинки, примерно стане на 30 и още не е омъжена, то тя трябва да промени мирогледа си, че 30+ годишните са чичаци, защото по-младите вече не я заглеждат, камо ли да я свалят. Мимето не може да приеме факта, че за младите и добре изглеждащи мъже, вече не е 18 годишна сексапилна мацка, а позастаряваща лелка.

Иначе казано Мимето трябва да принизи изискванията и критериите си, което за една жена е трудно за преглъщане.   

От там е проблема.

Joy Joy Joy

Не, напротив, при Миметата нещата се случват много плавно. Не се събуждат изведнъж на 30, все още харесвайки 18-годишни. 18-годишни харесват, като са на 16-18. Оттам нататък лека-полека се променят изискванията и неусетно започват да харесват след 1-2 години мъже, които вече са се отървали от акнето и единственият им доход не е джобни от родителите. След още една-две години мъже, които имат някакви перспективи в работата и образованието. След още 1-2 години, мъже, които имат достатъчно стабилен доход и работа, които може да не живеят в детската стая и т.н. Жената пораства постепенно и осъзнава порастването на евентуалните си партньори. Значително по-млади или с белези на ненадеждност, характерни за по-млади възрастови групи, изобщо не я устройват.

# 517
Бънди за всеки влак си има пътници.
Представи си - има мъже, които харесват и по-възрастни жени.
Слава богу, че не всички мъже са като коне с капаци, че иначе щеше да е.пълно със сингъл жени на 35+.

# 518
При мен все се получава някакви с по 13г по малки от мен... и не мога да схвана. Но аз не обръщам внимание. Но съм съгласна с вас че може би age is just a number

# 519
Абе не е баш само цифра. Обаче разликата между половете в това отношение също е интересна. При жените 'възрастта е просто цифра' се свързва изключително с преживявания, свързани с обогатяване на личността и визията - пътувания, култура, облекло и грим и пр. При мъжете - изключително с това коя могат да минат. Оттам и пълното неразбиране на мъжете тия тьотки какво си мислят. Със сигурност не мислят за голия му, още по-малко как няма да им позволи да му кацнат, както пък си мисли той.

# 520
  • Обран бостан ;)
Не е точно така.

Бънди, я се прочети пак. Мъжете били постоянни в харесването, жените трябвало да снижат критериите си, за да ги харесат. Сравняваш пъпеши с ябълки Simple Smile
За да е коректно перефразирам: жените също са постоянни в това, което харесват, но след определена възраст и двата пола трябва да преосмислят критериите и изискванията си, ако са сингъл, а искат да имат семейство.

Обяснение:

Мъжете предлагат брак (поне аз така знам). Жените, които харесват са като общо - секси и привлекателни.
Жените след определена възраст вече не притежават тези качества.
Върви Ергенът - идете и гледайте клипове с младите и клипове с по-големите жени.

Доколко ви се иска да НЕ е така - това е друга тема. Wink

Бънди за всеки влак си има пътници.
Представи си - има мъже, които харесват и по-възрастни жени.
Слава богу, че не всички мъже са като коне с капаци, че иначе щеше да е.пълно със сингъл жени на 35+.

Ами то Е пълно.

# 521
  • София

Жените след определена възраст вече не притежават тези качества.
Върви Ергенът - идете и гледайте клипове с младите и клипове с по-големите жени.

Доколко ви се иска да НЕ е така - това е друга тема. Wink
След коя възраст жените вече не са привлекателни?
Иначе и от двата пола някои никога не са привлекателни, но явно това е друга тема.

# 522
Ма в съседна тема, един над 35 нарече себе си "аз съм много млад все още".
Чак пък много млад. Ми ако беше на 24 как щеше да се определи (24 се определяш ти, както вика ромката) - сигурно изключително много млад.

Дори съседката пенсионерка няма да нарече наближаващ 40-те "много млад". А те млад го ползват и за 55 годишни

# 523
Аз познавам един на 36, който още не бърза да се жени и задомява защото е твърде млад и красив. Това се правило като жстарееш и вече нямаш избор.... еми оплешивя и си седи сам.

# 524
  • Обран бостан ;)
Ма в съседна тема, един над 35 нарече себе си "аз съм много млад все още".
Чак пък много млад. Ми ако беше на 24 как щеше да се определи (24 се определяш ти, както вика ромката) - сигурно изключително много млад.
Че кое му е чудното ?
 Аз не съм прочел тук някоя да каже - стара съм.

Общи условия

Активация на акаунт