Има друг на хоризонта

• 19 032
  • 663
  •   1
Отговори
# 495
Е ти пък Аида, направи ситуацията невъзможна Grinning

# 496
  • София
Аз умирам за хубави ръце. Ама за цялата ръка, от рамото.
Както съм казвала по отношение на разликите, 10 г плюс минус, от едната страна и от другата, бива. Повече вече става голямо разминаване. Удряла съм тази греда.

# 497
  • Далечният изток
Е ти пък Аида, направи ситуацията невъзможна Grinning
Тя Е невъзможна...

# 498
  • Обран бостан ;)
Офф, понякога съм била в ступор какво някой мъж си е помислил, че е внимание към него, или пък свалка Joy Но поне съм си обяснила защо някои ергени си мислят, че са желани Joy

Направо ми стана жал за теб.
Ти му казваш "Добро утро", а той вече коленичи с пръстена и купува билети за медения месец.

Мъка. Wink

Добре да перефразирам: значи вместо да изберем младата и красивата, с която нещата стават трудно, да изберем възрастната с която нещата също стават трудно защото?

Защото така им се иска. Wink

# 499
По принцип младата и красивата е тази, която избира.
А мисловни конструкции от типа "Мимето от счетоводството е висока топка, затова ще ѝ кажа как избирам от 3 стажантки и тя много ще се притесни" винаги завършват с няколкоседмични обсъждания в счетоводния отдел на въпросния мислител и какъв криндж е той.

# 500
  • Out of the Mix
Една жена се привлича от множество фактори.
Колкото по-комплексен е мъжът, толкова възрастта няма значение, за да има привличане на физическо ниво. Вече в дългосрочен план спрямо разсъдъка им, приоритети и възможности, си показва ще го бъде ли. Разбира се оставяме настрана фрапантните случаи дедик с 20-30 годишната си внучка.
Иначе все си мисля, че златните години за един мъж са 35-50, когато е най-харесван от всякакви жени.

# 501
На 50 със сигурност не са харесвани масово мъжете от всякакви жени. Обикновените 50-годишни ги харесат жени след 40-те. И за двата пола това не са златни години що се отнася до целокупна вървежност сред другия пол. Като добавиш, че повечето стигнали тази възраст без сериозна връзка и деца, обикновено си имат някакви характеропатии, правещи ги трудни за семейство, хич не е твърде оптимистично положението.

# 502
  • София
Иначе все си мисля, че златните години за един мъж са 35-50, когато е най-харесван от всякакви жени.

С частта 35 мога да се съглася, 50 вече е добавка на мъжките мечти и тайни надежди Joy

# 503
Хора всякакви, като бях на 25, 35-годишните мъже бяха за мен дъртаци. На 20 пък някакъв 26-годиишен колега си мислех колко е стар.

# 504
  • Обран бостан ;)
Хора всякакви, като бях на 25, 35-годишните мъже бяха за мен дъртаци. На 20 пък някакъв 26-годиишен колега си мислех колко е стар.

Помъдрявате, но бавно.  Wink

# 505
Най харесвани са мъжете около 25-30, може би и до към 35. За 40+ вече избора е основно от разведени, самотни майки или не особено привлекателни по-млади. Сещам се за такъв случай, имах една съседка, точното определение за глиган, няколко години по-малка от мен. Един път я засичам с гаджето и, някакъв чичак (най-много да е бил на 35, тогава аз да съм бил на 25), плешив, и си викам ако почна да харесвам такива само щото са млади, трябва хептен да съм одъртял. Е още не съм ги захаресвал, но навремето като аз бях на 25 да кажем едни 30% от наборките са ми харесвали, сега като 40+ мога да кажа, че едно 80% от 25 годишните ми харесват. Явно има някаква такава тенденция с години при мъжете. Не коментирам дали те биха ме харесали, тва вече е отделен въпрос.

# 506
  • По света и у нас
И при жените е така - на времето съм смятала само 10% от мацките за красавици, и за ставащ към 3-4%, докато сега гледайки 20 годишните бих казала 85% от жените и 75% от мъжете стават. Бих казала, че мъжете са в топ форма от 18 го 43, и жените май също.

# 507
Така... Значи когато минеш 25, според теб харесваната група става от 25 до твоята възраст. Обаче странно защо като си жена, такова самомнение не ти се полага и мъжете ти го обясняват пространно. Докато ако си мъж - а, как може, безграничната привлекателност расте. Въпреки че общо взето жените те прескачат с лек присмех и те забравят, докато не закрякаш пак да напомниш колко си готин. В краен случай решаваш да тролиш с леката надежда с майтапа да си кажеш истината, че под големия камък голяма змия се крие или друга простотия от сорта.

# 508
Възрастта, на която Пешо и Мимето от офиса стават невидими, е една и съща. Разликата е, че обикновено Пешо обяснява какъв младеж е, но каква леля е наборката му от съседния отдел. Друга разлика е кой колко досажда на младежта на работното място - обикновено не Мимето налита на младите бакалаври, - съответно има значение кой как е обсъждан.
Каквото във виртуала, такова и в реала общо взето.

# 509
  • София
Най харесвани са мъжете около 25-30, може би и до към 35. За 40+ вече избора е основно от разведени, самотни майки или не особено привлекателни по-млади. Сещам се за такъв случай, имах една съседка, точното определение за глиган, няколко години по-малка от мен. Един път я засичам с гаджето и, някакъв чичак (най-много да е бил на 35, тогава аз да съм бил на 25), плешив, и си викам ако почна да харесвам такива само щото са млади, трябва хептен да съм одъртял. Е още не съм ги захаресвал, но навремето като аз бях на 25 да кажем едни 30% от наборките са ми харесвали, сега като 40+ мога да кажа, че едно 80% от 25 годишните ми харесват. Явно има някаква такава тенденция с години при мъжете. Не коментирам дали те биха ме харесали, тва вече е отделен въпрос.

Ами на много чичовци, това им е шансът за по-младо Joy Миналата година в Ергена, дойдоха родителите на една ергенка (не помня коя, май Надежда). Баща й разделен с майка й, дойде с младото гадже... на години да кажем -20 на неговите, ама на килограми сигурно +20 (той и той беше дебелак) Joy Те ти чичо младо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт