Има друг на хоризонта

• 19 046
  • 663
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Криндж!!

# 481
  • Обран бостан ;)
Преди няколко месеца случайно намерих из снимките ми едни голи снимки на бившата ми, и се изкефих ква готина мацка на 24 съм ч*** кал. Навремето толкова ми беше писнало от нея, че бях изтрил всички по такива снимки, ама тези явно съм ги пропуснал, и няма да лъжа готино си е да си припомниш след такова години кви завоевания си имал

Ето една от моите:

Скрит текст:

За мое оправдание - бях много пиян Wink

# 482
  • София
То всеки харесва младото. Въпроса е ,защо това младо девойче,ще се хване с мъж 40+,като може да избира и то от младото?
Познавам поне няколко жени с вкус към по-възрастни мъже, които си бяха искрено влюбени в 20-30 и повече години по-стари, които хич не бяха заможни. Въпрос на вкус.

# 483
@rf22 - аз имах цяло албумче - не голи, ама да речем по-секси.
Но жена ми скоро след като се нанесе у нас ги намери и вика да ги изхвърля. Аз казах нещо от рода на "ОК, ще ги махна" и ги скрих над един гардероб ли, забравил съм вече къде беше. Тя обаче след време се качила да бърше прах и ги намерила пак. И ги накъса на парчета.
Абе, истории.
Simple Smile

# 484
Преди няколко месеца случайно намерих из снимките ми едни голи снимки на бившата ми, и се изкефих ква готина мацка на 24 съм ч*** кал. Навремето толкова ми беше писнало от нея, че бях изтрил всички по такива снимки, ама тези явно съм ги пропуснал, и няма да лъжа готино си е да си припомниш след такова години кви завоевания си имал

Преди няколко месеца пак случайно беше намерил снимки на бивша. Може и да е изтрито мнението, знаем, че докладваш, ама през месец-два да намираш снимки на бивша с 15-20-годишна давност, бая грижливо се пазят тия случайно намерени снимки

# 485
Бояна,говоря за масовия случай,не за изключенията,каквито мисля,че са жените,които харесват много по-възрастни мъже.
Ето и rf и Крис си признаха,само Бъндито ги пази за архива....😂😂😂 Няма лошо,те нали са за това. А Крис изби рибата,че снимките са откакто е бил на 24г. Това не е ли било много отдавна?

# 486
Има от всичко, само не разбирам защо господата в темата се правят на ударени и кого искат да заблудят. Търсели млади и красиви,за да им дадат любов според Крис. Що,на по-възрастната жена какво ще й дадеш или просто при нея няма да мине номера със свалянето на звезди и любов? И защо скачат като обидени,видиш ли,че жената иска повече?

# 487
  • София
Офф, понякога съм била в ступор какво някой мъж си е помислил, че е внимание към него, или пък свалка Joy Но поне съм си обяснила защо някои ергени си мислят, че са желани Joy

Снимки на бивши не пазя. Не съм ги и трила де, но ако попадна, ги трия. Интересува ме настоящето да ме грее, не миналото Joy Иначе са ми пращали включително голи.

ПП: Сън, какво се обясняваш какво купуваш на някаква жена Flushed

# 488
  • Out of the Mix
Зачекнали сте отново разлики и години.
За мен лично е мега относително, и преди съм го казвал, защото съм излизал, както с 25 годишни, така и с 40 последните 10 г., без значение аз на колко съм бил. На 35, примерно бях с 25 годишна известно време. След това повече от 3 г. бях с бившата 6 г. по-млада. Последните няколко месеца все с жени 35+, не съм ги търсил сами идват. Има жени, и жени, както нетолкова привлекателни на 25, нищо, че са много млади (какво от това), така и 35-37 поддържани, но са рядкост. За всеки по нещо. Вече късмет да се срещнете в точния момент и да кликнете. Не е до възраст. Има изключително зрели млади жени, не казвам момичета на 25-28, както и все още реещи се в облаците 40+.

Хаха, Лъвичка.

Какво си избираш - бицепс, стегнат корем с оформени плочици, гръб с перки, рамо и гръден кош, фейс и коса, или всичко дядо Попе, мечо Пух? Joy
Дикпик - не. Joy

Айде, че в повече идва лигочът...

# 489
  • Столичанин ама не в повече :D
Жената избира от мъжете, които са избрали да я поканят към свалка.

Да, пролича си колко знаеш Laughing И сме много предвидими, пък толко мъже не мож се оправите с нас (буквално и преносно) Joy Как му се вика на някой, който знае, ма не може? Smile

Ревоукър, жената има хиляди способи да привлече един мъж, който е харесала Wink Просто обикновено са по-дискретни от мъжките. Някои говорят, все едно жената има физиологична невъзможност да предприеме нещо към мъж, който не е предприел нещо към нея Joy
Еми че то и мъжете имат достатъчно дискретни начини, но жените не смеят по-недискретно именно защото могат да бъдат отрязани и дори и да е много щадящо пак ще ви удари сериозно в егото. Sunglasses
Има от всичко, само не разбирам защо господата в темата се правят на ударени и кого искат да заблудят. Търсели млади и красиви,за да им дадат любов според Крис. Що,на по-възрастната жена какво ще й дадеш или просто при нея няма да мине номера със свалянето на звезди и любов? И защо скачат като обидени,видиш ли,че жената иска повече?
Значи вместо да изберем младата и красивата, с която нещата стават лесно, да изберем възрастната с която нещата стават трудно защото? Simple Smile

# 490
Ани, напротив, то ако беше по-лесно с млади и красиви, много повече мъже щяха да са с млади и красиви, не основно известни, с възможности и поддържани.

# 491
  • Столичанин ама не в повече :D
Добре да перефразирам: значи вместо да изберем младата и красивата, с която нещата стават трудно, да изберем възрастната с която нещата също стават трудно защото?

# 492
Добре да перефразирам: значи вместо да изберем младата и красивата, с която нещата стават трудно, да изберем възрастната с която нещата също стават трудно защото?

Може би защото за някои хора изборът винаги е от труден до невъзможен и е логично да избереш трудното, ако не искаш да страдаш заради невъзможната неосъществена любов.

# 493
  • София
Избирате млада и красива от Павликени, алтернативно.

# 494
  • Далечният изток
Може да си избирате каквото ви душа сака, важното е отсреща какво /коя/ ще отвърне.

Общи условия

Активация на акаунт