Има друг на хоризонта

• 18 520
  • 663
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да си гостуват девиантните. Аз в тия нови моди отказвам да участвам.

# 631
Напълно сериозно. Ама гледали се на камера, ама той й обяснявал, че иска точно същото като нея, видиш ли, връзка, семейство, честност, лоялност... Връзват се, много се връзват. Първа среща вкъщи, чук и бег.

О, аз си признавам, че съм супер мнителна, направо параноична. Дори не говоря за физическо посегателство. Достатъчно е да се поставя в ситуация някакъв тъпанар да ме изгони като парцал, щото жена му се прибира, примерно. Или да го поканя у нас и да се върти около блока след като го отрежа. Затова не се поставям в такива ситуации.

# 632
  • По света и у нас
Аз за това казах “главната”, защото ми е смешно. В голям град има много главни и може да не засечеш тези, които трябва да видят новия  мъж. И въобще в центъра едва засичам познати.
Понякога може и да искаш да си покажеш мъжа но не можеш, защото е чужд, или пък е хубав, но не знаеш колко си пасвате и дали ще се задържиш с него, някои ги криеш само от родителите, децата ти и приятелите ти и съседите, но си ги разхождаш из центъра.
Някои първо ги показваш , а после започваш да ги криеш, защото виждаш че има някакви лоши отзиви или виждаш, че те те излагат като се социализирате.
Въобще все има криеница.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 17:44 от PriMadonna

# 633
  • София
На мен ми се струва доста жалко да се чукандриш с някой, с който те е срам да се подадеш навън. Трябва да си много изпаднал. Та срамът е за теб, не за "непредставителния". Уж се смяташ за нещо повече, а си опрял до... Smile

# 634
Макар че в Normal people тоя сорт срам беше основната тема
Хората се съобразяват с глупости, съгласна съм.
Като някой спи с дама със свръхтегло или недотам красива или с дефекти - та айде да ги крият ли...

# 635
На мен ми се струва доста жалко да се чукандриш с някой, с който те е срам да се подадеш навън. Трябва да си много изпаднал.
И сега млад хубавец, когото възрастна дама е забила за секс, понеже нали било много лесно само ако си поиска, какъв е ако не иска да се разходи на другия ден из центъра под ръка с нея - изпаднал ли е? И ако е изпаднал, то каква е тя, която спи с изпаднали?

# 636
  • Пловдив
Каишката сам ли, да си е нося.....или някой ще ми е сложи 🙄🙄

# 637
  • София
На мен ми се струва доста жалко да се чукандриш с някой, с който те е срам да се подадеш навън. Трябва да си много изпаднал.
И сега млад хубавец, когото възрастна дама е забила за секс, понеже нали било много лесно само ако си поиска, какъв е ако не иска да се разходи на другия ден из центъра под ръка с нея - изпаднал ли е? И ако е изпаднал, то каква е тя, която спи с изпаднали?

Ами ако го е срам, какъв да е? Laughing Видно не е горд със себе си. А тя е забила млад хубавец. Той - възрастна дама... Кой е печелившият? Wink Ти ако забиеш някоя 20-годишна ще ти пука ли, че я е срам да те покаже пред приятелките си, или ще ти е кеф, че си забил 20-годишна Smile

# 638
Ама мъжете съвсем не искат да се показват с всяка, която им е пуснала.

Понякога обичат да разказват, тоест да се фукат пред други мъже. Така и съвсем обикновени жени ще могат без проблем да ги изкарат супер парчета и много добри в леглото.

Покрай Ергенът си спомних за един идиот, който в някакъв мегатъп подкаст се хвалеше как бил минал Силвия и такава яка мацка я изкара, че няма накъде. А тя милата е една мъка. Мартин веднага ѝ показа, че грам привличане няма към нея и само за приятелче става. Стана ми жал за този, дето толкова се хвали Joy

# 639
  • Далечният изток
Е що бе, то е субективно, може пък на тоя да му се вижда най-яката мацка на света.

# 640
Е що бе, то е субективно, може пък на тоя да му се вижда най-яката мацка на света.
Може. Ама обективно на повечето съвсем няма да им е и ще им се стори много закъсал и жалък с тези хвалебствия, защото тя не е бройка за хвалене, а просто бройка.

Повечето мъже много добре разбират това и затова не държат да се изтипосват с всяка една, която са минали.

ММ има следните три най-общи категории за жените, при него грозни жени няма Grinning За по-голяма култура ги давам на английски.

beautiful
fuckable
unfuckable

# 641
  • София
Тия категории имат сечение обаче.

Не ми превеждай, схванах му мисълта. Тя не е много сложна.

# 642
  • По света и у нас
Има хора които си крият мъжа защото не искат другите хиени да и го отнемат.

Като видиш че постоянно всеки си натрапва мнението искано и непоискано в един момент вече затваряш фейсбука и спираш да се обясняваш с кой си.
Не виждам нищо лошо.
А има един куп народ клюкари, които бдят да разберат с кой спиш и измислят някакви фантасмагории.

# 643
Каишката сам ли, да си е нося.....или някой ще ми е сложи 🙄🙄
Съни, имаше преди години едни от Пловдив, мъжът разхождаше жената на каишка по Главната. Та, мирно.

Има хора които си крият мъжа защото не искат другите хиени да и го отнемат.
Сигурно го крият в къщи, на тъмно, значи в спалнята. Не ходи хубавецът на работа, тя се бъхта, ще трябва и да го обгрижва след работа, иначе хиените само това чакат. Мани, не е живот това.

# 644
  • Столичанин ама не в повече :D
Може. Ама обективно на повечето съвсем няма да им е и ще им се стори много закъсал и жалък с тези хвалебствия, защото тя не е бройка за хвалене, а просто бройка.

Повечето мъже много добре разбират това и затова не държат да се изтипосват с всяка една, която са минали.

ММ има следните три най-общи категории за жените, при него грозни жени няма Grinning За по-голяма култура ги давам на английски.

beautiful
fuckable
unfuckable
Първата категория не е ли подразделение на втората? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт