Има друг на хоризонта

• 18 526
  • 663
  •   1
Отговори
# 645
Може. Ама обективно на повечето съвсем няма да им е и ще им се стори много закъсал и жалък с тези хвалебствия, защото тя не е бройка за хвалене, а просто бройка.

Повечето мъже много добре разбират това и затова не държат да се изтипосват с всяка една, която са минали.

ММ има следните три най-общи категории за жените, при него грозни жени няма Grinning За по-голяма култура ги давам на английски.

beautiful
fuckable
unfuckable

Аман от чуждопоклонничество Simple Smile
Има си извечна, чисто българска класификация:

Бих.
Не бих.
Не трябваше, но пак бих.

Wink

# 646
  • Out of the Mix
Телесила изби рибата, факъбъл, ънфакъбъл вика.
Демек факъбъл само за нея, ънфакъбъл за другите жени. Joy

Крис, зависи на колко години са участниците.
В 20-те ми, каката на 30 беше топ и всички ми завиждаха.
Като се върна назад, обаче, сега искам друго, не показност.
Постоянно отбиваше някаква натегачи, нямахме проблем с това, беше ми вярна, не искаше други мъже, бурно беше.
Сега е друго...

# 647
  • Пловдив
То имаше и една двойка в Пловдив ....момичето тогава на 16-17 , мъжът на 60+ .....бяха ги давали по телевизията.Бях ги и виждал по градът ,  доста влюбени си изглеждаха

Сега влезнах да проверя....последната новина за тях е от 2020 .....родили им са 2 деца.

Бах тоя Пловдив.....пръскат ни с 5G

# 648
  • По света и у нас
Имам чувството че “красива” често пъти не се асоциира с “фъкабъл.
Красивата може да е дърво.

# 649
  • София
Детски невести с балсамирани старци.
Блякс

# 650
ММ има следните три най-общи категории за жените, при него грозни жени няма Grinning За по-голяма култура ги давам на английски.

beautiful
fuckable
unfuckable
Такива класификации при мъжете са червен флаг. Ти замисли ли се от кои си? Годните за еване, негодните или красивите? В която и категория да си, нормално да се зачудиш защо си там, а не другаде.
А да не отварям темата за класификациите, които те нареждат някъде между 'става само да готви и ражда деца' и 'става само за едно пукане'.

# 651
Абе готвенето и прането на чорапи по-добре го пропусни. Приятелски съвет. Не сте виртуозки в тая сфера. По-добре сухоежбина от магазина.

# 652
  • Далечният изток
Те тия са извън съпругата.

# 653
Идвам с актуализация на класацията на ММ, повлияна от гледането му на Ергенът Grinning

1. привлекателни - те, разбира се, стават и за секс
2. стават за секс - само за това стават, иначе не са привлекателни на външност
3. не стават за секс
4. "бракувани" - жени с татуировки, филъри, силикони, които ако не бяха с тези модификации, вероятно би сложил в някоя от първите две групи, но с тях попадат в третата

Grinning

Bowerick Wowbagger, и твоята класация е готина.

# 654
Готина
Става
Става на 3 ракии
Толкова не мога да изпия

# 655
  • По света и у нас
Я дефинирайте кое е нефъкабъл и кое е на 3 ракии?

# 656
Скрит текст:
Идвам с актуализация на класацията на ММ, повлияна от гледането му на Ергенът Grinning

3. не стават за секс
4. "бракувани" - жени с татуировки, филъри, силикони, които ако не бяха с тези модификации, вероятно би сложил в някоя от първите две групи, но с тях попадат в третата

С филъри и силикони съм виждал само по телевизията (не гледам телевизия Simple Smile ), обаче за татуировките не съм съгласен. Тези с татуировките си стават отвсякъде. Отдалеч им личи, че са лесно склоними да правят неща, за които после ще съжаляват.
Wink

# 657
Скрит текст:

3. не стават за секс

С филъри и силикони съм виждал само по телевизията (не гледам телевизия Simple Smile ), обаче за татуировките не съм съгласен. Тези с татуировките си стават отвсякъде. Отдалеч им личи, че са лесно склоними да правят неща, за които после ще съжаляват.
Wink
Той не харесва леки и лесни жени, това е учтиво казано Simple Smile , а подчертаното е едно от нещата, които той свързва с татуирани жени и съответно ги вкарва в графата "не стават".

Спорила съм с него даже на тази тема, защото според мен татуировките на една жена не е задължително да значат, че жената е готова да спи с всеки срещнат. Както и това, че една жена е без, не означава, че е девственица. Но за него татуировките са абсолютно отблъскващи.

# 658

Ми честно казано не знам. Тва с ракиите при мен не е работило, която не ме кефи, не ме кефи и на 3 ракии. Ама такова е правилото по принцип

# 659
  • Out of the Mix
С такива не съм бил никога, само с факабъл за мен, че всеки е различен, а аз не съм всеяден. Joy
Последно време опитвах това-онова, но само, за да се убедя, че оставам верен на себе си и вкусовете си. Излизаш за малко от зоната на комфорт и вкус, за да видиш и нещо друго, но дълбоко в себе си знаеш кое би те жегнало и би имало тръпка, с пълнеж не става, той е за разнообразие между другото.

Иначе нефакъбъл - > не гледам на нея, като на жена, с която искам да си легна на прима виста веднага, не ме кефи.

3 ракии -> другите да кажат, че са по-всеядни и непретенциозни. SmirkSmile
Аз съм капризен. Relieved

Една ми вика наскоро "за да изляза с теб трябва да обиколя блока 5 пъти, да мина през фризьор, маникюр, епилация..." Joy

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 09:28 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт