Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 934
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Някой има ли новото издание на "Солунският чудотворец"? Чудя се дали да го взема, но не съм го виждала.

# 61
За Колибри - доставката също е безплатна, аз си чакам 'Гроздовете на гнева', излезе ми 23 лева Simple Smile

Знам, че в миналата тема се коментираше, но не знам до какъв извод стигнахте, аз да си кажа, излиза ми безплатна доставка до boxnow в ozone

# 62
  • София
Мисля, че само сега, кампанийно, доставката с Box Now е безплатна.

# 63
Някой да знае за код за Сиела? Преди беше CielaPlus, но вече е невалиден.

# 64
Те нямат ли от днес -25% на сайта директно?
(до 24.04 ще важи, но ако питането е за книги от други издателствата, предлагани на сайта им, тогава въпросът в предния пост има резон).

# 65
# 66
  • Враца
Някой да знае за код за Сиела? Преди беше CielaPlus, но вече е невалиден.

И аз питах преди време, но явно все още нямат нов код. Сега имат -25% за всички книги на издателство Сиела

# 67
“Българска история” отново имат игра с  въпроси за спечелване на кодове за отстъпка:

https://bulgarianhistory.shop/quiz/25

До 28.04 е.

# 68
Добра отстъпка са дали магазин Българска история.

# 69
  • София
Напълнила съм количката в Озон и съм на косъм от поръчка. Чудя се за Адвент само, може и да я нахна:

# 70
💥23 заглавия от любимия ни Джефри Арчър с отстъпка от - 30%!
👉https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=380
✍️Джефри Арчър е сред най-предпoчитаните модерни автори: изключително продуктивен и същевременно много взискателен към всеки написан ред. Романи, новели, разкази, многотомни поредици... няма форма в прозата, която Арчър да не е овладял до съвършенство.

❗Изберете в месеца на книгата две от избраните заглавия и ще ги получите с отстъпка от 30 %

# 71
  • Бургас
Ох, ужасни сте. Така хубаво устисках да не поръчвам нищо от ноември и днеска се ядосах на работа и викам чакай малко да се разсея и да отворя Озон и айдеееее пак напълних още едно кашонче, дето да го натрупам при другите Grinning

# 72
По случай международния ден на книгата ти даваме промокод mlda-nb4rkc за 23% отстъпка, който можеш да използваш за всички ненамалени заглавия от сектор Книжарница в store.bg ! Промокодът можеш да използваш само на 23.04.2025 г.

# 73
  • София
На Джефри Арчър какво бихте препоръчали?

# 74
На Джефри Арчър какво бихте препоръчали?

Аз не съм я чела, но постоянно срещам чудесни отзиви за "Каин и Авел"

Това съобщение видях от Бард сега

И аз се възползвах от Озон, а си бях казала до лятото да не купувам повече AnguishedGrinning

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 17:27 от mibobo

Общи условия

Активация на акаунт