🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 900
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз съм възмутена от Васил, че заради един бас изложи така Косара. После пък, да не излезе като ла*но, я покани на среща за да я поцелува още малко, ама този път го искал. Пълен идиот, ама и Косара е доста глупава. Само за да спИчели, търпи унижения.
Тихо, ся! Тя още не знае. Нека се поцелуват и в следващата серия.
Искрено ме разсмя с коментара си.

Като научи, че Васил вместо да я идологизира, я налази заради бас, не ми се мисли какво ще следва.
Има да глупее обидено...

# 1 081
Аз пък се чудя как изобщо може да влезе обвързана жена? Кой нормален мъж би пуснал приятелката си и защо?

# 1 082
Една приятелка казваше "с външния вид се свиква", така и аз свикнах с Данчето. Харесва ми как опъва синджира на Марто.
Не мога да повярвам, че го казвам, ама Виктор май ми спечели симпатиите, особено пред другите двама льохмени.

# 1 083
От този сезон май само Мартин ясно очертава линия с Даниела. Любомира и Виктор не ми се вписват като двойка. Васил има визия но някак не разкрива от самото начало. Аз очаквах, че някои от дамите, които досега не са получили роза, ще се опитат да впечатлят Васил и така да има някакво движение, екшън или развитие.

# 1 084
Попаднах на някакво видео от дискотека,в което взимат интервю от АМ и Косара. Ами говорът на Косара е потресаващ  .Явно в предавването даже се е стараела да говори добре 🫢 😀
Опитах се да го открия , но не го намирам в момента .Във ФБ ми излезна.Ако го мерна отново ще го споделя .

Може ли линк? Grinning

# 1 085
  • София
Аз симпатизирам на Васил. Бях фенка на Мартин от играта му в съседното предаване, но като ерген ме загуби.

# 1 086
Оф , то пък големи унижения , голямо нещо , тази дума се използва по всякакви случаи. Пък много крехки егота. Малко нещо да не е куул и хайде , унижение.

# 1 087
Аз вече четвърти сезон не съм видяла мома да се облече подходящо за лодка. Няма да давам жокери какъв е дрескодът, ще чакам някоя да ме изненада със светски опит Wink

# 1 088
Че Анна Мария кога сяда!? Аз в подобна поза не съм я забелязала.
Тя винаги или поляга, или сгъва коленете до брадичката, изсулва се от стола или пък се разлага в него, после се изпружва в цял ръст на шезлонга обаче с вечно навирени краци и  показ на дъното на банския. Нулева грация в движенията, в позите, в поведението...
Батка като визия и държание. Даже силиконите ѝ стоят най-излишно при нея и личи, че не знае как да ги носи.
Мартина поне ги е направила да ги пъчи, а Анна Мария се подгърбва, покрива ги с неудачни горнища на бански и изобщо са в тежест.
Двете си женствени притурки ги вкара в употреба във формата единствено като ги изцеди на главата на Мартин.

Точно, де Simple Smile

# 1 089
Пуснах си за фон да слушам вчерашния епизод, докато ми втасват козунаците,  но ако след тези еднообразни срещи, ми спаднат печивата, директно пускам жалба до Николов.

Чакам само в кой момент Мартин няма да е на кеф и ще изпее всичко за баса 😂 искам да видя какви фасони ще хвърчат и дали “счасчиито обича тичината”. Дано да е днес - ако не, здраве да е. Мале, толкова млади хора, а вече толкова досадни - леля ми нарича такива млади пенсионери. Знам, че има поне 4 човека екип срещу тях, но все има нещо интересно да си кажете. На служебна конференция изкарвам по-весело от това.

Малко ми е трудно да кажа коя ми е най-привлекателна, тъй като обвързвам външния вид с излъчването, без да искам. Чисто физически Елвира е много красива, но тъй като е простовата, не мога да кажа, че я възприемам като истинска красавица. Ива също изглежда добре. Мартинките ми идват много амортизирани, харесвам жени със свежа външност, а не с вече разместващи се филъри. Росица на първата среща с Виктор в София изглеждаше много красива и чаровна също, просто загубата на увереност директно се отразява на външността и самото лице вече изглежда някак удължено, някак угаснало.

# 1 090
Двете си женствени притурки ги вкара в употреба във формата единствено като ги изцеди на главата на Мартин.

ТОП коментар на темата. Със сълзи се смях 😂😂😂😂

Само от Косара си зависи как ще приеме облога на Васил. Аз мисля, че един ден това би бил интересен разказ за децата: “Баща ви се хвана на бас да целуне едно от момичетата и от всички момичета избра мен. Целуна ме уж за баса и, като му хареса та ето - 35 години сме заедно.”

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 17:32 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 091
  • София
И аз мисля, че този бас е по-скоро повод за смях и шеги, а не за сърдене. Какво като я целунал след облог, важното е, че точно нея е избрал. Не знам как ще го приеме тя, но аз бих се смяла и закачала с него много.
Освен това Мартин и да каже нещо, ще е дума срещу дума вътре. Може да се докаже чак като излязат и видят записа. Аз бих отрекла ако съм на Васил. Да се тръшка после интригантът Марто.
Макар че като го гледам и него, бая проблеми има с четирите си квачки, та едва ли му е до басовете с Васил.

# 1 092
Това с облога няма да събори Косара. Тя знае, че той я желае. А и те се целуваха и на следващия ден, той определено показва някаква страст към нея.
За мен красивите жени са две - Ферай и Косара. Но ето че като заговорят, всичко приключва. Ива е също красива за мен, макар и сладникава - но тя изглеждаше безкрайно вяла и скучна, съжалявам.
Мартина въобще не ми харесва. Има чудесно тяло, но тези бузи, които е направила, изглежда много състарена, много.
На мен Даниела ми харесва визуално. Ако махне скулите, ще бъде чудесно. Ана - Мария злобата я загрозява още повече.

# 1 093
Удивявам се колко различно виждат човешките очи. От момите ми харесват всички , всяка е красива или чаровна по своя си начин. Обаче във Васил има нещо много яко и секси. Поглед, глас, вайб ( хаха, много дразнеща дума, но модерна Simple Smile . Та не знам как не го намирате за красив, аз като средно статистическа лелка, която е имала доста бурни преживявания с овни навремето, си го оценявам:) . И определено е интересен , иска ти се някак да разбереш повече и повече. Друг е въпросът, че се се ожених за телец Simple Smile Но ако говорим за забавления, Васил е топ.

# 1 094
  • София
Така е. И аз виждам във всеки нещо красиво.
Много ми хареса майката на Синтия. Ако бях мъж, който гледа майката и си представя, че така ще остарее момичето, нея бих избрала. Двете много си приличат.
Майката на Мартина също ми хареса, учудвам се на ограничената дъщеря.

Общи условия

Активация на акаунт