🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 908
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 065
  • България
От тазгодишните моми, коя в крайна сметка е най-красива според вашата лична класация?
Адрияна, Ивет и Клаудия. Ива е симпатична и кукленска.  Останалите са или невзрачни, или грозни.

# 1 066

————

Като говорим за Васил, не проумявам как Косара често е наричана отпусната, но за него нищо не казвате. А той си е направо пуФкав, не баш като Алек миналия сезон, но е на границата.

Здрав мъж под 40, а той даже е под 30, няма никакво извинение да няма плочки и да има наченки на цицки. Нито имат женски хормони, нито бременеят, раждат, кърмят. Имат по-бърз метаболизъм, а и Васил се води (или се е самопровъзгласил) за екстремен спортист. Не е сериозно това за ерген специално, ако просто беше някой по улицата или в метрото, окей.

Ааа, не сме го почнали още. Laughing

# 1 067
Косара изглежда мека, отпусната и тромава, но не е дебела. Има открояващи се черти на лицето, но заговори ли, от екзотично моментално се превръща в ултраселско. Просто я виждам в забрадка, напукани ръце и мотика, такъв вайб ми дава с глас, диалект и поведение.

# 1 068
Скрит текст:
На мен ако някой след целувка ми каже: "Доволна ли си?", ще сме дотам, даже няма да довърша и срещата.
Скрит текст:
Аа що така, аз много обичам ММ да ме пита доволна ли съм след цял ден угаждане.

————

Скрит текст:
За опъването на панталоните — мъжете гледате коя ви е най-сексапилна, не най-красива, различно е и не можете да се абстрахирате. На мен Виктор ми е най-красив от всички ергени изобщо, но ако трябва да избирам с кого да правя кекс, ще предпочета Васил.
————

Ако си епилира и подмишниците ще е още по-добре, че с този потник и като вдигаше ръцете направоо...
На мен Мартин най- не ми харесва в тяло. Главата му дали заради брадата, но изглежда голяма в сравнение с тялото. Васил пък в лице е добре, в тяло не е толкова отпуснат в моите очи. Виктор е в тяло топ 100, но на горния етаж няма нищо.

Като говорим за Васил, не проумявам как Косара често е наричана отпусната, но за него нищо не казвате. А той си е направо пуФкав, не баш като Алек миналия сезон, но е на границата.

Здрав мъж под 40, а той даже е под 30, няма никакво извинение да няма плочки и да има наченки на цицки. Нито имат женски хормони, нито бременеят, раждат, кърмят. Имат по-бърз метаболизъм, а и Васил се води (или се е самопровъзгласил) за екстремен спортист. Не е сериозно това за ерген специално, ако просто беше някой по улицата или в метрото, окей.
Не знам за плочките колко е нормално и колко не, за мен те не са задължителни или някакво условие, но няма да си кривя душата добре изглеждат ...масово мъжете към 30 започват да изглеждат по на 35 Grinning
Но си права, жените ги обсъждаме до най-малкия детайл и несъвършенство, мъжете минават по тънката лайсна.
Виктор е с най-красиво оформено тяло там, то е ясно.

# 1 069
Анна Мария харесвам аз. В лице. Като седне като мъж на дивана губи точки харизма Smiley

Други нещо този сезон не са ми симпатични.

Мартина не е лоша, обаче както пишеше в коментар по- горе миловидно лице са й пришили, преди това... бррр

# 1 070
Че Анна Мария кога сяда!? Аз в подобна поза не съм я забелязала.
Тя винаги или поляга, или сгъва коленете до брадичката, изсулва се от стола или пък се разлага в него, после се изпружва в цял ръст на шезлонга обаче с вечно навирени краци и  показ на дъното на банския. Нулева грация в движенията, в позите, в поведението...
Батка като визия и държание. Даже силиконите ѝ стоят най-излишно при нея и личи, че не знае как да ги носи.
Мартина поне ги е направила да ги пъчи, а Анна Мария се подгърбва, покрива ги с неудачни горнища на бански и изобщо са в тежест.
Двете си женствени притурки ги вкара в употреба във формата единствено като ги изцеди на главата на Мартин.

# 1 071
Че Анна Мария кога сяда!? Аз в подобна поза не съм я забелязала.
Тя винаги или поляга, или сгъва коленете до брадичката, изсулва се от стола или пък се разлага в него, после се изпружва в цял ръст на шезлонга обаче с вечно навирени краци и  показ на дъното на банския. Нулева грация в движенията, в позите, в поведението...
Батка като визия и държание. Даже силиконите ѝ стоят най-излишно при нея и личи, че не знае как да ги носи.
Мартина поне ги е направила да ги пъчи, а Анна Мария се подгърбва, покрива ги с неудачни горнища на бански и изобщо са в тежест.
Двете си женствени притурки ги вкара в употреба във формата единствено като ги изцеди на главата на Мартин.
Така е. Laughing

# 1 072
Чак сега гледам серията от снощи. Косара е много, много недодялана.  Трудно ми е да повярвам колко зле се изразява и начинът, по който общува с Васил. Простено й, ако го харесва и се смущава. Но на лодката беше много зле диалогът. Стана ми чак неудобно да я гледам какви ги говори. После защо Мартин харесал Даниела - ами, че тя наистина е единствената, която умее да образува горе-долу добре подредени смислени изречения.
Бранимира е много голяма киселячка и с такъв характер ще й бъде трудно в живота.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 15:23 от Joliette

# 1 073
Ана-Мария си е пишлеме. Но на мен ми е симпатична.
Щях да падна от смях като си изстиска горнището в басейна на главата на Мартин. Laughing

# 1 074
Попаднах на някакво видео от дискотека,в което взимат интервю от АМ и Косара. Ами говорът на Косара е потресаващ  .Явно в предавването даже се е стараела да говори добре 🫢 😀

# 1 075
Косара е ленива и мудна. Като я гледам си я представям как се е наляла след 20 години, ходи поклащайки се и клюкари девойките пред блока. Има екзотична нотка в нея, но, като се позагледаш и ти става някак противна. А, ако си отвори и устата направо онемяваш.

# 1 076
Попаднах на някакво видео от дискотека,в което взимат интервю от АМ и Косара. Ами говорът на Косара е потресаващ  .Явно в предавването даже се е стараела да говори добре 🫢 😀

Може ли линк? Grinning

# 1 077
Аз съм възмутена от Васил, че заради един бас изложи така Косара. После пък, да не излезе като ла*но, я покани на среща за да я поцелува още малко, ама този път го искал. Пълен идиот, ама и Косара е доста глупава. Само за да спИчели, търпи унижения. Освен това, защо все й правят комплимент колко била елегантна, вместо някой да й каже, че такъв изрязан и вдигнат над талията бански беше модерно през 80 те години на миналия век. С тази мрежичка отгоре, още по- смотано.  Другото което много ме издразни, че всички я оправдават за клеветата, че Даниела била обвързана навън. Да вземат и един медал да й дадат, че го направила за приятел. Наум да си влиза в ролята и да я гони служебно. Косара ми е противна, повече и от Данка. Последната пък, какви цигански сетчета вади, първия момент помислих, че е с шалвари.
Васил има поведение на много обвързан навън мъж, който го е страх жена му като го гледа, да не поиска развод. Такова дърво излезе тоя, че и груб и лицемер.

# 1 078
Аз Косара не я виждам навън с Васил. Първо - не е красив. Второ - май не е и особено богат. Трето, не ми изглежда някак твърде прехласнат по нея. Нито тя по него.

# 1 079
На мен на срещите в София никоя не ми хареса...но с течение на времето, може би понеже свикнах, всичките почнаха да ми изглеждат симпатични...Роси ми е любимка, но мисля, че всяка си има хубави, и не толкова хубави моменти. Дори и Любомира в началото ми се стори доста по-възрастна, а сега като е негримирана, ме впечатляват по детски сините й ококорени очи...Най много обаче ме впечатли колко красиви са участничките в студиото на Преди обед- дори Пресияна и Диана бяха прекрасни, явно професионалният грим си е голяма работа! Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт