🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 860
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 185
На Виктор как изобщо му хрумна да води този разговор?! В “Ергенът” са, естествено, че трябва да си помисли и за другите момичета.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 00:32 от Lilly_85

# 1 186
Леле, Викито не бил толкова залюхан! Харесва си Бранка,отива при нея,но си оставя вратичка! Ти да видиш! Simple Smile

# 1 187
Обикновено Ади има по-"миловиден" вайб, но така с червеното червило, рошавата коса, черното си е голяма мацка. Получава и се по-добре от на Ивет, даже без да се опитва😅

# 1 188
Момичета, какво каза Виктор на Люба, че изтървах момента. Моля, моля, осветлете ме.

# 1 189
Ивет какви ги е вършила с Алекса?
Ферай е много красива с бялата рокля.

# 1 190
Момичета, какво каза Виктор на Люба, че изтървах момента. Моля, моля, осветлете ме.

Иска му се да опита и с друга, накратко я информира.

# 1 191
Само на мен ли Александра ми прилича на Анелия от ранния и попфолк.

# 1 192
Че трябва да помисли и за едно друго момиче и иска да бъде честен с нея. Дефакто - че иска да целуне Бранимира, аз така го разбрах.

# 1 193

Че ще търси отговори на въпроси ...при др.момиче.

# 1 194
Васил продължава да си е дървеняк. А Адриана е сладка, компактна, но има някакво провинциално излъчване и манталитет. Едно махленско ми е поведението й.
А Виктор, тая бутни колиба, досега заблуждаваше Любомира, тя беше адски сигурна в него, и днес щял да търси отговори за себе си с друго момиче.

# 1 195
Виктор е добро и честно момче. Не зная дали трябваше да казва на Любомира, все пак Бранимира е темерут и не мисля, че щеше да сподели. В крайна сметка той не е сигурен. Аз наистина не разбирам какво го тегли толкова към Бранка, но тва е - той е точно като пеперуда, която кръжи около огъня и накрая ще изгори. Клаудия също го притиска, не му е лесно на Виктор.

Другите двама вече са си избрали и са ясни.

# 1 196
  • София /Абсурдистан
Чудя се какво толкова са се хванали с тези скули. Аз имам такива естествени, дадени от природата и цял живот се чудя как да ги скрия. Питали са ме кой ми ги е сложил, ми няма такъв. Как някой може сам да си причини такова нещо.

# 1 197
Мартин ми е супер лигавоГрозен,Виктор като пчеличка,а Васил ми е бавноразвиващ една дума я изговаря за 3 минути ми ......Даниела е мадам Шушу...

# 1 198
Момичета, нали някакви майтапи се въртяха около това, че Любка миришела на пот по време на масажа. Че Виктор бил казал, че Айгюл си взела душ преди това.. или нещо подобно. И Кукушев го каза, и в Outcast го чух. Да не е това причината за разЛюбването на Любка 😃

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 22:25 от КремонаЛиза

# 1 199
На мен ми се иска да стане екшън - примерно Мартина да си свали някой от другите двама ергени.
Разбирам, че й е под достойнството и ще се изложи по този начин, обаче кво пък. Мартина е най-красива от всички там и може да има всеки мъж.

Общи условия

Активация на акаунт